Bütçe 15-25 bin arası. Birkaç gündür araştırıyorum iyice işin içinden çıkamadım. Maksat maç izleyip internette takılmak vs. O yüzden Android- Google tv bakıyorum. Sanırım Tcl veya Philips marka alacağım fiyat performans olarak genelde Tcl tavsiye ediliyor ama bilemedim. Birkaç model arasında kaldım yardımcı olur musunuz? TCL 55P635 55" - Bu modelin 55 veya 65 inç arasında kaldım. Philips 55PUS8508 bu model ondan iyi midir? Buna da takıldım. Ya da Tcl serisinin C serisi olanlar daha iyi sanırım. TCL 55C645 mesela ama bunlarda Qled yazıyor. Qled olanlar normal ledden farklı mı? Panel ömrü kısa mı oluyor ekranda yanma falan mı oluyor öyle şeyler okudum. Siz ne önerirsiniz? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paradise37 -- 24 Ağustos 2024; 21:8:47 > |
TV Tavsiyesi Verebilir misiniz?
-
-
Philips kullanıyorum 58 inc 7 sene önce aldım hiç bir sorun cıkarmadı.Ama 4k değil ver google tv vs ozellikleri yok.
Bir tanıdık vasıtasıyla TCl 58 ' 4k aldım.Daha gelmedi kuruluma arkadaslar.Lakin kötü yorum göremedim.15.500 nakit aldım. Satıs fiyatı 22 23 bin bandında.
-
Bütçenizi 5 bin tl arttırıp TCL 55 C 745 tv almanızı öneririm. Şu an internette 29.500 - 30.500 bandında bulunuyor. 144 hz, fald panelli qled tv'dir. İdeal oyun TVsidir, kontrastı ve siyahları çok başarılıdır. Androiddir, her türlü harici apk yüklenebilir.
C 645 'de gü<zel tv, ama 60 hz'dir. Hızlı sahnelerde, futbol maçlarında falan 60 hz tv'ler 100-144 hz tv'ler kadar akıcı gösteremezler Hele ekran büyüdükçe 100 hz'in fonksiyonu daha da artar. 5.000 TL farka değer, inanın. Yok bütçem max 25.000 diyorsanız 55 c 645 model alın. P serisinden uzak durun. Qled değil o seri.
-
Bende hem p735 hem c745 var. P serisi kendi fiyat bandında ki en başarılı tv. Qled degil ama direk led. O yuzden cok guzel görüntüsü var. Gecen hafta 65p735 i 25 bin aldik arkadaşa. O fiyat bandında daha iyisi yok. Bu arada tcl nin 58 inc olanından herkes uzak dursun. P733 sanırım.cok kotu bir tv
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tcl servisleri kötü falan deniyor nasıl sizce?
-
Ben bir sorun gormedim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
servisleri taseron.Samsung gibi kendi servis aği yok.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X