< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChicharitoHernandez -- 24 Eylül 2023; 1:33:36 > |
Tv ünitesinin üzerindeki hoparlör için köpük yastık
-
-
Verdiğiniz ilk link'teki ürün anladığım kadarı ile plastik sünger.
Ne zamandan beri sünger hoparlör altına koymak için iyi bir malzeme olmuş ki?
Tanesi 250 TL, çifti 500 TL...
Bana "hap yap para kazan" girişimi gibi geldi.
Her türlü titreşim için ideal malzeme muhtelif yoğunlukta doğal kauçuktur.
Blu Tack ve benzeri malzemelerin yüzeye tutunması, gerektiğinde kolaylıkla çıkarılabilmesi ve yetey-düşey titreşimleri massetmesi ile hoparlörler için ideal malzemedir.
Her hoparlör için 4 tane parçayı köşelere takmanız yeterli. Daha fazlası dengeyi bozar.
Bence Faber'in ürünü yeterince iyi olabilir.
-
trendyol.comLSOUND Kauçuk Pabuç Ayak Fiyatı, Yorumları - Trendyolhttps://www.trendyol.com/pd/lsound/kaucuk-pabuc-ayak-p-750611470
-
İstediğiniz ölçüleri belirtirseniz kendinden yapışkanlı 10 mm kalınlığındai epdm ,eva,kauçuk sünger size temin edebilirim.Ben kullanıyorum memnunum.
-
USHOBE Masa Hoparlörü 2 adet Stüdyo Yalıtım Pedleri Küçük Hoparlör Köpük Pedleri Pratik Hoparlör Pedi Hoparlör Yalıtım Mat Yüksek Yoğunluklu Akustik Köpük (8 inç) Moniter Hoparlörlerquote:
Orijinalden alıntı: Kursun_Verdiğiniz ilk link'teki ürün anladığım kadarı ile plastik sünger.
Ne zamandan beri sünger hoparlör altına koymak için iyi bir malzeme olmuş ki?
Tanesi 250 TL, çifti 500 TL...
Bana "hap yap para kazan" girişimi gibi geldi.
Her türlü titreşim için ideal malzeme muhtelif yoğunlukta doğal kauçuktur.
Blu Tack ve benzeri malzemelerin yüzeye tutunması, gerektiğinde kolaylıkla çıkarılabilmesi ve yetey-düşey titreşimleri massetmesi ile hoparlörler için ideal malzemedir.
Her hoparlör için 4 tane parçayı köşelere takmanız yeterli. Daha fazlası dengeyi bozar.
Bence Faber'in ürünü yeterince iyi olabilir.
amazonUSHOBE Masa Hoparlörü 2 adet Stüdyo Yalıtım Pedleri Küçük Hoparlör Köpük Pedleri Pratik Hoparlör Pedi Hoparlör Yalıtım Mat Yüksek Yoğunluklu Akustik Köpük (8 inç) Moniter Hoparlörlerhttps://www.amazon.com.tr/dp/B0B289B4P1?ref_=cm_sw_r_apan_dp_GX4BN368NKQ02C7JXM61
Bu daha sert ve sağlam sanırım hocam
-
Siz süngere takıldınız galiba...
İsterseniz alın. Ama bir hoparlörün altına konulabilecek en kötü malzemedir, onu belirteyim.
Ha, süngeri duvara yapıştırırsınız tizlerin duvarlardan yansımasını önlersiniz. O tamam!
Ama hoparlörün altına koymak büyük hata olur.
Öncelikle süngerin üzerinde hoparlör dengeli, stabil durmaz. Devriliverir gider.
Hoparlörün altına konulacak malzeme amortisör gibi kontrollu esnek olmalı.
Mastik nitelikli malzemeler bunu en iyi şekilde sağladığı gibi her iki yüzeye aderansı ile yüzeylerin kaymasını engeller.
Mastik malzeme kabinin altına, tüm yüzeyi kaplayacak şekilde konulmaz.
Hoparlör kabinin altına, 4 köşesine ~1.5-2 cm çapında parçalar halinde yapıştırılır.
Blu Tack ideal ve kabul görmüş bir malzemedir.
Blu Tack Türkiye'de pek bulunmuyor. Onun yerine uygun muadilleri kullanılabilir.
Hala ben hoparlörün altına sünger koyacağım derseniz, buyrun koyun. Para da sizin, hoparlör de...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kursun_ -- 29 Eylül 2023; 19:24:1 >
-
sandalye masa ayağı için kullanılan bu ürün sizin için uygundur.
-
İbu pedlerden üretilen yerde çalışıyorum. Eva veya epdm kauçuk sünger olarak kurumsal firmalara üretiyoruz. Kare veya yuvarlak olarak hazırlıyoruz.ben kendime bayağı yaptım. 10 mm yükseklik, 2 cm civarı kare şeklinde.lazimsa istediğiniz kadar temin ederim.
-
bana lazım değil , 10mm de çok kalın yüksek. 2 mm den sonra yan yatar ezilir
-
quote:
Orijinalden alıntı: DRAGcitrendyol.comLSOUND Kauçuk Pabuç Ayak Fiyatı, Yorumları - Trendyolhttps://www.trendyol.com/pd/lsound/kaucuk-pabuc-ayak-p-750611470
Ekonomik ve güzel bir çözüm denemenizi tavsiye ederim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi General Daimos -- 3 Ekim 2023; 23:25:23 >
-
Maalesef size katılmıyorum. Deneyimledigim kadarıyla gayet başarılı eva kauçuklar.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X