Şimdi Ara

Tv ye flash player Yükleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
66.721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bende Philips 47PFL6907K/12 tv var .. Smart özelliğinden internete girdiğimde youtube yada herhangi bir sitede video izlemek istediğim de flash player yüklü olmadığından izleyemiyorum. Smart özelliğinde bulunan youtubeden izleniyor ancak google dan youtube a girdiğimde yine açılmıyor nedenine anlayamadım.. Sırf bu yüzden eve internet bağlatıp online film izlemek istedim ama olmadı .. Yardımcı olur musunuz?

• Flash player yüklemeniz imkansız.

Genelde flash lite bulunur tvlerde eski cep telefonlarında ama.

Mobil bir video sitesine girip video açmayı denediniz mi hiç?
  • Philips'in hiçbir modelinde bu şekilde internet tarayıcısı üzerinden video izlenmiyor. Çözümü de malesef ki yok. Uygulamalar üzerinden izlemek gerekli...Aslında ben bu yeni 6000 serilerinde WebM desteği olduğunu okumuştum. Ama şu an WebM desteği olan web sayfası çok değil. Dostum bence internetten WebM desteği olan video sayfalarını araştırıp bu sayfalara girip denemelisin.

• Bunu okuyabilirsin, işte tam da demek istediğim buydu yeni 6000 serilerindeki

• Philips cihazlar apple gibi flash destegi sunmaz.HTML Tabanlı'da sitelerden film,dizi ve video izleyebilirsiniz.örn;dizimag,vineo gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yardımınız icin tesekkur ederim

• Genelde firmware üzerinden flash kitleniyor ve kaynak kodu kapalı olduğundan tüketiciler bunu açamaz ve flash yüklenemez. Bu nedenle HTML 5 destekli siteler çözüm olabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar smart tv LG 2014 model flash player nasıl yüklenir bilen biri varsa lutfen soylesin...

• ferhat1989 F kullanıcısına yanıt
    yükleyemezsin.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: eternity

Philips cihazlar apple gibi flash destegi sunmaz.HTML Tabanlı'da sitelerden film,dizi ve video izleyebilirsiniz.örn;dizimag,vineo gibi

HTML'yi de açmıyor.
  • Samsung yada lg ler oynatıyormu mesela samsung mu9000 veya lg 850 de falan
  • Konuyu hortlatiyorum ama 8 yıl sonra çözümünü kendim buldum çözüm için profilime bakabilirsiniz

• 8 yıldır çözebilen olmamış 1 ay kullandım TV tüplü TV'den smart TV'ye 8 yıldır çözülmeyen çözüm bulasmamla beraber son buldu

• ferhat1989 F kullanıcısına yanıt
    Yüklenmez ama smart TV'den her istediğin filmi açabilirsiniz Adobe flash player destekli olanları profilimde yazmaktadır bakarsanız taktiği internet de aramayın boşuna bulduğum taktiği çoğu kişi bilmiyor çünkü

• tolgauraz T kullanıcısına yanıt

birader adam tarayıcının açmadığı sitelerden ve videolardan bahsediyor sen ise gelmişsin video donmadan izleyebilirsiniz diyorsun. İPTV falan değil bu cihazın kendi özelliği smart tv ler bir süre sonra tarayıcısı ölüyor. destek verilmiyor ve sitelerde artık hiçbişey açılmıyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.