Şimdi Ara

tv8

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • tv8 futbol maçları basladıgı zaman şifreye giriyor acaba cozulme imkanı warmı
    cvp yazarsanız sevinirim... tşklerr

• Biss key diye bişi var kardeş cihazının markasını fln yazarsan daha detaylı bilgi veririm

Bekliyorum... Bu arada hoşgeldin adaş
  • cihaz yaz yeni emülerde otomatik çözüyor ..
  • uydunun markası baftec 9009 cxı biss e bişeyler yazılcakta ne acaba
  • baftec hakkında bilgim yok next olsa yardımcı olurdum..
  • arkadasimhttp://forum.donanimhaber.com/m_6028290/tm.htm linke bak orada yaziyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EKUREL -- 27 Şubat 2006; 11:52:16 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ermanpac

Biss key diye bişi var kardeş cihazının markasını fln yazarsan daha detaylı bilgi veririm

Bekliyorum... Bu arada hoşgeldin adaş

GOLDMASTER 7400 CIM Cihazı içinde bu TV8 Maç yayınları çözümü gerçekleşir mi ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Digiturk favori kanallar
    12 yıl önce açıldı
    Digiturk tv8 kayboldu
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşım cihazım next star7600sky tv8 maç yayınlarını nasıl alırız
  • tv8 i seyretmeniz için hepinizin güncel yazılımları yüklemeniz gerek.yada gerekli bölüme keyi girmelisiniz.
  • Biss key basit intte aratın google'da fln çıkar en son şifreyi indirirsiniz ama burda link vermek yasak
  • tv8inki saçmalıktır.ne yaptıkları belli degil bazen acık oluyo bazen şifreli .keyfi hareket mi ediyolar ne.bide bu şifrelemenin sebebi yayın hakkını aldığı liglerin ülkelerinden bu yayınların uydu sayesinde izlenebilirliğini ortadan kaldırmaktı .iyide kardeşim elin avrupalısı icin cokmu zor bu biss şifresini bulupta kanalı cözüp izlemek.cocuk oyuncagı.bence başarılı olamamışlardır yani bu işi helaliyle yapamadılar.olanda turk uydu sahiplerine oldu.genelden bahsediyorum çünkü her uydu sahibi şifrelerle ugrasmıyor alış sebepleride malum oluyor.adult kanllar .ama genelde görüntü netliği ve kanal coklugu sebebiyle alıyolar.ayrıca biss yazılımı bir kısım cihazda yok keylede izledinmi ya tv8 ya nbatv.ortada kalınıyor.geçmiş olsun...
  • arkadaşlar bennde sansui 6100 cı var üstünde 11,14 yazılımı var ancak gerekli şeyleri yaptım ama biss diye ortada birşey yok bu şifreyi başka nereye yazabiliyoruz ayrıntılı açıklarsanız sevinirim ...
  • yazılımını guncelemeyı dene
  • quote:

Orjinalden alıntı: fullxmaker

tv8inki saçmalıktır.ne yaptıkları belli degil bazen acık oluyo bazen şifreli .keyfi hareket mi ediyolar ne.bide bu şifrelemenin sebebi yayın hakkını aldığı liglerin ülkelerinden bu yayınların uydu sayesinde izlenebilirliğini ortadan kaldırmaktı .iyide kardeşim elin avrupalısı icin cokmu zor bu biss şifresini bulupta kanalı cözüp izlemek.cocuk oyuncagı.bence başarılı olamamışlardır yani bu işi helaliyle yapamadılar.olanda turk uydu sahiplerine oldu.genelden bahsediyorum çünkü her uydu sahibi şifrelerle ugrasmıyor alış sebepleride malum oluyor.adult kanllar .ama genelde görüntü netliği ve kanal coklugu sebebiyle alıyolar.ayrıca biss yazılımı bir kısım cihazda yok keylede izledinmi ya tv8 ya nbatv.ortada kalınıyor.geçmiş olsun...

yoq yoq yapamamaları daha ii oldu şimdi biz de izleyemeyiz o zaman

Cihazda biss key diye bi seçenek yoq zaten eğer şifre girme bölümü varsa onu gireceksin bu bir sistem deil bildiğm kadarıyla sadece şifrenin adı...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.