Şimdi Ara

tv8 biss ve ben izleyebilirmiyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    tv8 in biss i 1000000000000 imiş.....

bu arada benim receiverım şifre çözücüsü yok...... ben izleyemem herhalde dimi arsenal-chlesa maçını.....
    modeli goldmaster 4150 yanlış hatırlamıyorsam.... bi yardım lütfen......

• ilk olarak tv8 in biss ile izlendiği doğru.Fakat biss in o olduğuna dair ciddi şüphelerim var..şuan bende izleyemiyorum.maçada 30 dk kaldı ne yapcaz bilemiyorum cidden.
  • biss nedir?

ve nerden girilir,arsenal macina az kaldi lutfen yardim edin...

bu arada cihazim vestel ve hotbird de war ancak sifresi falan kirilmis degil,hıtbirdden izleyebilecegim bi kanal werio mu maci.
  • quote:

Orjinalden alıntı: papazmetin

biss nedir?

ve nerden girilir,arsenal macina az kaldi lutfen yardim edin...

bu arada cihazim vestel ve hotbird de war ancak sifresi falan kirilmis degil,hıtbirdden izleyebilecegim bi kanal werio mu maci.

dostum bende aynıyım makine vestel..
    nasıl izlicez maçı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: albk80

arkadaşlar merhaaba...
    tv8 in biss i 1000000000000 imiş.....

bu arada benim receiverım şifre çözücüsü yok...... ben izleyemem herhalde dimi arsenal-chlesa maçını.....
    modeli goldmaster 4150 yanlış hatırlamıyorsam.... bi yardım lütfen......

Arkadaşım çok sağol verdiğin biss oldu.Ben PC'den ProgDVB ile izliyorum maçı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi solidfb -- 18 Aralık 2005, 18:22:21 >
  • bende de drembox var ve internetten şifreleri otomatik yüklüyo bende açık şuan
  • Arkadaşlar, ilk önce cihazınıza uygun emu'yu yüklemelisiniz veya yükletmelisiniz. Daha sonra eğer cihaz otomatik olarak istediğiniz kanalı açmazsa biss kısmına malum keyi girdiğinizde açacaktır. Ama burada fazla ayrıntıya giremem.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • benek kardeş bu biss conax 7000cı class modelinede uyarmı aceba.veya olanı nedir lütfen yardım
  • arkadaşlar tv8 biss keyi nedir ve next5000 serisi nasıl yazılır şimdiden teşekkürler
  • arkadaş konuya başlarken yazmışya daha ne soruyon biss keyini işte çözülmüyorsa recevırının yazılımını güncellettir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.