Şimdi Ara

tvde sinema için ne önerirsiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle şunu söyleyeyim bu konular hakkında çok bilgisizim.Arkadaşlar, geçen gün smart tv aldım, bugün geldi. Tvyi sadece film için kullanmak istiyorum. Ama 2 gündür araştırıyorum iyice kafam karıştı. iptv diye birşey varmış. benim bir yakınım güvenilir birini tanıyormuş.fakat internet üzerinden izleniyor olması korkuttu beni. ttnet 24 mbt kadar hızım ve 75 gb akk var. iptv mi alayım yoksa tivibu yada digiturk uydudan yayınlarını mı alayım bilemedim. Bir de bunların net üzerinden paketleri var ama kimisi iyi demiş kimisi kötü. aslında tivibu cazip gelmişti fakat filmlere çok sansür uyguladıklarını yazmış birileri tabi belki diğerleri de öyledir bilmiyorum. farkındaysanız bayağı bi saçmaladım çünkü kafam çok karıştı yardımcı olabilirseniz sevinirim.

• filim konusunda en iyi diği dir diğerleri diğiye göre çok arkadan gelir..iptv ye pek bulaşma..
  • "Sansür benim için proplem teşkil etmez." diyorsan,digitürk'ün film içeriği iyidir.ip tv'nin daha pişmesi lazım şu anda para vermeye değmez. Veya dizüstü bilgisayardan hmi kablosu ilede televizyondan filmm izleyebilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.