Şimdi Ara

tvout2 mirror tvout ios 6 ile uyumlu bulabilirmiyiz.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • tvout2 mirror tvout ios 6 ile uyumlu versiyonunu bulabilirmiyiz arkadaşlar, yardımcı olabilirmisiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: yelken77

tvout2 mirror tvout ios 6 ile uyumlu versiyonunu bulabilirmiyiz arkadaşlar, yardımcı olabilirmisiniz.

DisplayOut iOS 6'da basarili, ayni isi goruyor. Su an kullaniyorum (iPhone 5 iOS 6)
  • Slm bu displayout ios6 da hangi sourcede var
    Lütfen yardım edin ücretsiz olanını bekliyorum ?
    İnternetten indirip iTools ve ifunbox gibi programlarla yükleyebilirmiyiz ????

1.6.9 DİSPLAYOUT SÜRÜMÜNÜ İNTERNETTEN İNDİRDİM ONU NASIL KURABİLİRİZ. TEŞEKKÜRLER

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ciwanbilisim

Slm bu displayout ios6 da hangi sourcede var

1.6.9 DİSPLAYOUT SÜRÜMÜNÜ İNTERNETTEN İNDİRDİM ONU NASIL KURABİLİRİZ. TEŞEKKÜRLER

http://idroid.us/how-to-install-deb-file.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: TR Ramon

quote:

tvout2 mirror tvout ios 6 ile uyumlu versiyonunu bulabilirmiyiz arkadaşlar, yardımcı olabilirmisiniz.

DisplayOut iOS 6'da basarili, ayni isi goruyor. Su an kullaniyorum (iPhone 5 iOS 6)

resupported olmadan bağlanmıyor bende. ios6.1
  • Cydiadaki displayout'ların hepside ios 5'e kadar destekliyorlar. Nasıl bulabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ciwanbilisim

Slm bu displayout ios6 da hangi sourcede var

display out 1.6.9 surumunu bende alabılırmıyım .. nerden ındırdınız
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Cydiadaki displayout'ların hepside ios 5'e kadar destekliyorlar. Nasıl bulabilirim.
    BigBoss'dakini alabilirsiniz.
  • 1.6.9 cıkmıs mı orda... diğerleri 6.1 ile uyumsuzdu
  • quote:

Orijinalden alıntı: ender

1.6.9 cıkmıs mı orda... diğerleri 6.1 ile uyumsuzdu
    Evet, 6.1 uyumlu. Şimdilik ücretli tabi
  • DisplayOut 1.6.9 insanelyi reposundan indirdim, çalıştı fakat televizyon ekranında beyaz noktalar oluşuyor, onları nasıl kaldırabiliriz.
    Birde indirdiğim DisplayOut demo olup olmadığını nasıl anlarım.
  • quote:

quote:

Hocam cahilliğimi maruz görün.DisplayOut yanılmıyorsam telefonun ekranını televizyona yansıtıyor.Bunun için nasıl bir aparat almamız gerekir ? Orjinal almasak olurmu ? Cihazım iphone 5
  • ben bu kabloyu kullanıyorum iphone 4 ile görüntü kalitesi çok güzel, telefonun görüntüleri tv ekranında. Fakat tv ekranında beyaz beyaz birkaç tane daireler oluştu telefona tıkladığım yerlerde, tvout2 mirror tvout programında bu hata olmamıştı, ama oda ios 6'yı desteklemiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yelken77 -- 23 Şubat 2013; 13:18:33 >

• quote:

... tv ekranında beyaz beyaz birkaç tane daireler oluştu telefona tıkladığım yerlerde...

Ayarlardaki Show taps seçeneğini kapatırsanız kurtulabilirsiniz o beyaz dairelerden.
  • teşekkür ederim hemen deniyeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Impacto

quote:

quote:

Hocam cahilliğimi maruz görün.DisplayOut yanılmıyorsam telefonun ekranını televizyona yansıtıyor.Bunun için nasıl bir aparat almamız gerekir ? Orjinal almasak olurmu ? Cihazım iphone 5

Ben Apple TV aparatı ile ekrana taşıyorum.

Sende Apple veya Apple tescilli (Belkin vs) kablo varsa cihaz ekranını TV'ye taşıyabilirsin.

Eğer kullandığın kablo yan sanayi kablo ise o zaman ayrıca Resupported (4?) kurman gerekir dolayısıyla evet orijinal kablo almasan da olur sadece DisplayOut + Resupported beraber kurman yeterli...

• Displayout kurulu iphone'da çektiğim videoları bir türlü tv ekranında göstermiyor resimlerde sıkıntı yok video'yu tıklayınca ana menüye dönüyor. Facebook whatsapp dan video göstermede bir sorun yok sebebi ne olabilir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.