Şimdi Ara

Tvs Apache rtr 150

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar tvs almayı düşünüyorum.2. el. Alırsam ilk motorum olacak. Başlangıç motoru için fazla mıdır yoksa ideal midir. Bide 1.72 boyundayım motora rahat binebilir miyim. Motor çok yüksek midir. Durunca ayaklarım yere sağlam basar mıyım yoksa ayak ucumla mı basarım. Şimdiden teşekkürler...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• guzel saglam fakat haddınden fazla tıtresıme sahıp bır motor
  • Sürüşüme yol hakimiyetime engel olabilecek derecede mi sonuçta acemiyim deneyimliler için belki sorun teşkil etmez ama benim için sakıncalı olur mu?

Bide buna benzer motor önerileriniz var cbf den başka çünkü cbf hoşuma gitmiyor çöl yağ yakıyor diyorlar

Aklımda bide Küba süperlight var chopper motorlara ilgim çok fazla başlangıç için ağır olur mu?

• 3 sene apache kullandım motorda titreşim var malasef. Motoru kullanana bir şey olmuyor ama arkadaki kişinini sağı solu titriyor. Benim boyum 1,73 ayaklarımın ikisi de aynı anda tam anlamıyla değmiyor. Ayrıca apache diğer motorlara göre biraz daha spor oturuşa sahip bir motor yani motora biraz daha yatarak kullanıyorsun. Buda zamanla avuç içlerinde ağrıya sebeb oluyor. Yakıtı çok iyi deposu büyük depoyu fulle 1 ay uğrama benzinliğe. Yağ yakma gibi bir sorunu yok. Fakat şöyle bir sorun var bu tarz motorları kullananlar motorları genelde hor kullanıyor ve motorda sürekli bir problem olma gibi bir ihtimal var. Sormak isteğin bir soru varsa buyur sor. Ayrıca rks titatnic kullandım 2 sene sıfır almıştım onu oturuş pozisyonu ve kullanımı çok rahat yakıt hemen hemen aynı. Malzemesi kalitesi olarak apache çok daha önde. Fakat 2. el rks titanic 150 alırsan memnun olursun. Rks de titreşim yok.
  • Motoru zaten sportif görünüm olduğu için beğendim boy olarak sana çok sıkıntı yaşatıyor mu

• quote:

Orijinalden alıntı: beyto53007

Motoru zaten sportif görünüm olduğu için beğendim boy olarak sana çok sıkıntı yaşatıyor mu

Hayır herhangi bir sıkıntı yaşamadım.
  • Tmm eywallah alırsam pişman olmam di mi

• Ybr ile ikilemde kaldım YBR kullananlar ne diyor

• Bide bajaj pulsar 150 ns artık 3 ünden biri nasipse alcam ama hangisi bir türlü karar veremedim

• Apachenin piyasası ybr kadar yok. Bir ybr 1 ay da satılırsa apache 3 ayda satılır. Çünkü apache den anlayan adam bulmak zor. Görenler çin malı sanıyor. Ayrıca yamahanın servis agı daha geniş.
  • Peki bajaj mı YBR mi ne dersin

• beyto53007 B kullanıcısına yanıt
    Ybr,hem apacheyi helede bajaji tokatlar,helede kullanim kolayligi titresimsizligi rahat selesi sorunsuzlugu,90.000km de hala tikir tikir giden ybrler var.

Baslangic motoru olupta bircok avantaji tek modelde topyalan baska motor yok ybrden baska bence.

Yani bajajla ayni cumlede gecmesi bile hata

• O zaman YBR 125 alcam ama bide YBR 125 esd var ikisinin arasında fark var mıdır???

• quote:

Orijinalden alıntı: beyto53007

O zaman YBR 125 alcam ama bide YBR 125 esd var ikisinin arasında fark var mıdır???

Bildigim kadarı ile esd ler yeni model olanlar.
  • Tmm çok teşekkür ederim sağolun

• Crauls kullanıcısına yanıt
    ybr apache'yi tokatlar diyorsan ya hiç tvs kullanmadın ya ybr kullanmadın ya da sende ybr var.
    güç, tasarım, kalite, algıda apache önde.
    viraj kabiliyeti olarak ikisi de gayet dengeli zevkli güven verir ancak tvs'de tekerlerin geniş olma avantajı var.
    ybr'nin tek üstünlüğü titreşim azlığı.
    be kardeşim gitmeyen motor mu daha iyi YOKSA torklu canavar olan ve abartıldığı kadar titreşimi olmayan mı daha iyi :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.