Şimdi Ara

twd vs got (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
1.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • GoT'u izlemedim en kısa sürede başlamayı düşünüyorum. kıyaslama yapmayacağım ama diyeceğim şu TWD'den her bölüm aksiyon beklemeyezsiniz bu sadece TWD için değil bütün diziler için geçerli kuzen GoT'da her bölüm aksiyon dolu,heyecanlı falan demişti bakalım.. TWD beni çok etkiledi ya benim gözümde yeri çok farklı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leonardo DiCaprio.

GoT'u izlemedim en kısa sürede başlamayı düşünüyorum. kıyaslama yapmayacağım ama diyeceğim şu TWD'den her bölüm aksiyon beklemeyezsiniz bu sadece TWD için değil bütün diziler için geçerli kuzen GoT'da her bölüm aksiyon dolu,heyecanlı falan demişti bakalım.. TWD beni çok etkiledi ya benim gözümde yeri çok farklı..

Yalan söylemiş entrikalar üzerine kurulu bir dizi ama aksiyon oldum mu tam oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ejderha lafını duyan çok fazla aksiyon var sanıyor herhalde. Oldu mu çok iyi olur ama her saniye beklenmez.
    Oyum Game Of Thrones'dan yana TWD ilk 3-4 bölüm izleyip sıkılmıştım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Allâme

quote:

Orijinalden alıntı: TheBearGrylls

quote:

Got'un ilk bölümünü izledim, biraz karışık geldi ve ejderhalar falan doğa üstü olaylar varmış galiba. O yüzden devam etmiyorum. GOT'u izleyen daha çok kişi olabilir ama TWD'yi izliyorum ve beğeniyorum ben. Üstteki arkadaşta olayı futbol takımlarına çevirmiş resmen dıkşın dıkşın falan GOT'u seviyorsun diye TWD'i aşağılamaya çalışmanın manası yok. TWD'de hep aksiyon bekleme izlersen de. Gerilim-dram dizisi çünkü.

ejderhalar doğaüstü de zombiler sanki yan komşudan

ayrıca konuya gelecek olursak twd yi ilk çıktığı bölümden itibaren haftadan hafaya izliyorum got a başlayalı 1 ay oldu ama got un çeyreği olamaz bence hatta hiç bi dizi got un yanına yaklaşamaz bence

Dostum ben ejderha var derken arkadas fikir sahibi olsun diye dedim. Got hakkında pek bilgim yokti ondan.

Got hakkında biraz bilgin olsa twd izlemiceksin bile iştede baya ön yargılı bir insana benziyorsun . Twd nin 3.sezonunda görücem ben seni bölümler bitsin diye can çekişeceksin .

• Her iki diziyi de izlemis biri olarak ciddi anlamda söylüyorum ki kiyaslama yapcak olursak;

GOT: The Hennessey Venom GT

TWD: Dogan SLX

• TWD'de 4 sezonuda bitirdim zaten. Her bölümde zombi - insan savaşı beklemediğim için 1-2 bölüm dışında pek sıkılmadım. Taht oyunları, entrikalar falan sevdiğim bir tür değil. Bu yüzden devam etmeyi düşünmüyorum Got'a.
  • İkisi çok farklı türler karşılaştırmak bence çok saçma
    İkisinide takip ediyorum bu arada.
  • quote:

Got'un ilk bölümünü izledim, biraz karışık geldi ve ejderhalar falan doğa üstü olaylar varmış galiba. O yüzden devam etmiyorum. GOT'u izleyen daha çok kişi olabilir ama TWD'yi izliyorum ve beğeniyorum ben. Üstteki arkadaşta olayı futbol takımlarına çevirmiş resmen dıkşın dıkşın falan GOT'u seviyorsun diye TWD'i aşağılamaya çalışmanın manası yok. TWD'de hep aksiyon bekleme izlersen de. Gerilim-dram dizisi çünkü.

+1
    Twd ezer geçer

• İkisini de izliyorum, iki dizi de fazlasıyla güzel. Kıyaslama yapmanın amacı nedir ki ?
  • Adam elma ile armutu karşılaştırmış millet birbirini yiyor.
  • Bugün gota başlıyorum bakalım

• Twd güncel bölümdeyim. Adamlar harcamaları kısacak diye bir sezonu hapishanede bir sezonu çiftlikte yedi. Her bölüm 30 dk en az boş boş muhabbet.
    GoT yeni başladım 2.sezon 2.bölümdeyim ama çok farklı, twd yarışamaz GoT ile

• quote:

Orijinalden alıntı: Sánchez

Twd güncel bölümdeyim. Adamlar harcamaları kısacak diye bir sezonu hapishanede bir sezonu çiftlikte yedi. Her bölüm 30 dk en az boş boş muhabbet.

Dale öldü
    Üzgünüm kardeşim :(((((((
    Rick'de gıcığıma gitmeye başladı darly reyiz kaldı bi tek

• TWD nedir ya?

Şu diziyi üst seviye dizilerle(Breaking bad,got...) karşılaştırmayın.
  • Aynı seviyede bile değiller.Got her yönüyle çok üst seviye bir dizi.Gerçi got'u herhangi bir diziyle karşılaştırmak bile saçma çünkü apayrı bir boyutta.
  • TWD ilk çıktığında bir dizi olarak çok güzel bir fikirdi fakat uzatmaya çalıştıkça suyunu çıkardılar çok daha güzel yerlere gidebilirdi dizi diye düşünüyorum

GOT ta yeni bir akım başlatan efsaneler arasına girebilecek bir dizi

ama türleri farklı bunları karşılaştırmaktaki amaç neki ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tahago

TWD ilk çıktığında bir dizi olarak çok güzel bir fikirdi fakat uzatmaya çalıştıkça suyunu çıkardılar çok daha güzel yerlere gidebilirdi dizi diye düşünüyorum

GOT ta yeni bir akım başlatan efsaneler arasına girebilecek bir dizi

ama türleri farklı bunları karşılaştırmaktaki amaç neki ?

2 sezonu bitirecem 1 bölüm kaldı
  • Hem kitabı olsun hem dizisi olsun Game Of Thrones.
  • ikiside iyi.twd bildiğim tek zombi dizisi ve doğal olarak 1 numara.got ise ona benzeyen tüm dizileri geçer SPARTACUS hariç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sánchez

Twd güncel bölümdeyim. Adamlar harcamaları kısacak diye bir sezonu hapishanede bir sezonu çiftlikte yedi. Her bölüm 30 dk en az boş boş muhabbet.

+1
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.