Bildirim
twd vs got
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Game of thrones -
quote:
Orijinalden alıntı: Djarum Black-
Game of thrones
Neden konysu ne ilk bolumun 3dksini izleyip sikildim da -
''ilk bolumun 3dksini izleyip sikildim da''quote:
Orijinalden alıntı: StudentDHquote:
Orijinalden alıntı: Djarum Black-
Game of thrones
Neden konysu ne ilk bolumun 3dksini izleyip sikildim da
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: _Marvel_
''ilk bolumun 3dksini izleyip sikildim da''
Twd de ilk bolumden mest oldum ama
-
quote:
Orijinalden alıntı: StudentDH
quote:
boşver kanka sen twd izle.hem orda zombilere dıkşın dıkşın yapıyorlar,okçu reyiz süper
-
ilk iki sezon neyse geneline bakarsak twd gözümde çöpquote:
Orijinalden alıntı: Holy Templarquote:
quote:
boşver kanka sen twd izle.hem orda zombilere dıkşın dıkşın yapıyorlar,okçu reyiz süper
Alıntıları Göster
-
Got'un ilk bölümünü izledim, biraz karışık geldi ve ejderhalar falan doğa üstü olaylar varmış galiba. O yüzden devam etmiyorum. GOT'u izleyen daha çok kişi olabilir ama TWD'yi izliyorum ve beğeniyorum ben. Üstteki arkadaşta olayı futbol takımlarına çevirmiş resmen dıkşın dıkşın falan GOT'u seviyorsun diye TWD'i aşağılamaya çalışmanın manası yok. TWD'de hep aksiyon bekleme izlersen de. Gerilim-dram dizisi çünkü.quote:
Orijinalden alıntı: WISDOM
ilk iki sezon neyse geneline bakarsak twd gözümde çöp
Alıntıları Göster
-
Twd 2 sezon dayanabildim .Bu ikisini karşılaştırmak Got'a büyük hakaret olurquote:
Orijinalden alıntı: Allâme
Got'un ilk bölümünü izledim, biraz karışık geldi ve ejderhalar falan doğa üstü olaylar varmış galiba. O yüzden devam etmiyorum. GOT'u izleyen daha çok kişi olabilir ama TWD'yi izliyorum ve beğeniyorum ben. Üstteki arkadaşta olayı futbol takımlarına çevirmiş resmen dıkşın dıkşın falan GOT'u seviyorsun diye TWD'i aşağılamaya çalışmanın manası yok. TWD'de hep aksiyon bekleme izlersen de. Gerilim-dram dizisi çünkü.
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: Praétorian
Twd 2 sezon dayanabildim .Bu ikisini karşılaştırmak Got'a büyük hakaret olur
He he -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Praétorian
Twd 2 sezon dayanabildim .Bu ikisini karşılaştırmak Got'a büyük hakaret olur
He he
yaş max 14 -
Game of Thronescular twdyi eziyor diye gotu izlemedim izlemeyecegim.O yüzden twd fanı oldum. -
Twd darly hayranıyım daha şimdiden ulan sırf herife benzemek için kilo verip vucut yapacagim aynisi adam ayri cool ya shane'yi bi dovecekti varya shaneyi zaten ben en sonunda dovecem lan -
quote:
Got'un ilk bölümünü izledim, biraz karışık geldi ve ejderhalar falan doğa üstü olaylar varmış galiba. O yüzden devam etmiyorum. GOT'u izleyen daha çok kişi olabilir ama TWD'yi izliyorum ve beğeniyorum ben. Üstteki arkadaşta olayı futbol takımlarına çevirmiş resmen dıkşın dıkşın falan GOT'u seviyorsun diye TWD'i aşağılamaya çalışmanın manası yok. TWD'de hep aksiyon bekleme izlersen de. Gerilim-dram dizisi çünkü.
ejderhalar doğaüstü de zombiler sanki yan komşudan
ayrıca konuya gelecek olursak twd yi ilk çıktığı bölümden itibaren haftadan hafaya izliyorum got a başlayalı 1 ay oldu ama got un çeyreği olamaz bence hatta hiç bi dizi got un yanına yaklaşamaz bence
-
quote:
Twd darly hayranıyım daha şimdiden ulan sırf herife benzemek için kilo verip vucut yapacagim aynisi adam ayri cool ya shane'yi bi dovecekti varya shaneyi zaten ben en sonunda dovecem lan
Kayu izle sen bende friendse başlıyacam ama ilk 1 saniye çok sıkıldım o yüzden çok kotu iğrenç bir dizi olduğunu düşünüyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: TheBearGrylls
quote:
ayrıca konuya gelecek olursak twd yi ilk çıktığı bölümden itibaren haftadan hafaya izliyorum got a başlayalı 1 ay oldu ama got un çeyreği olamaz bence hatta hiç bi dizi got un yanına yaklaşamaz bence
Iyi yarın onada başlıyorum
-
quote:
Orijinalden alıntı: Abinos41
quote:
Twd darly hayranıyım daha şimdiden ulan sırf herife benzemek için kilo verip vucut yapacagim aynisi adam ayri cool ya shane'yi bi dovecekti varya shaneyi zaten ben en sonunda dovecem lan
Kayu izle sen bende friendse başlıyacam ama ilk 1 saniye çok sıkıldım o yüzden çok kotu iğrenç bir dizi olduğunu düşünüyorum
Lol oynayan velede baq. -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Abinos41
quote:
Kayu izle sen bende friendse başlıyacam ama ilk 1 saniye çok sıkıldım o yüzden çok kotu iğrenç bir dizi olduğunu düşünüyorum
Lol oynayan velede baq.
baqıyorum bende darius dövmesi yaptrıcam ona çok özeniyom kas yapmaya başladım tek atıp herkesi dövcekti varya diyimde velet olmadığıma inan dememi bekliyecek akdar acizsindir bloklıyım bari gereksiz insan
-
quote:
Orijinalden alıntı: TheBearGrylls
quote:
Dostum ben ejderha var derken arkadas fikir sahibi olsun diye dedim. Got hakkında pek bilgim yokti ondan.
-
İki diziyi de izliyorum.
Şunu söyleyebilirim : GoT'ta Pazartesi gelse de yeni bölüm çıksa diye beklerken, twd'de " Aaa yeni bölüm çıkmış izlenir " diyorum.
GOT 'çu falan değilim ama harcanan para yapılan yatırım ve prodüksiyon anlamında GoT , twd'yi çok fazla aşıyor.
Benzer içerikler
- oz türkçe dublaj
- suits yorumları
- melek isimleri
- supernatural izlenir mi
- lost final yorumları
- kurgusal karakterler
- silo 2. sezon
- dizi önerileri 2024
- aile komedi dizileri türk
- sherlock 5. sezon
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X