Şimdi Ara

twd vs got (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
1.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tabiki the walking dead, g.o.t diyeni vurarım burda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SilentGuardianTr

Tabiki the walking dead, g.o.t diyeni vurarım burda

Got

• Got bence daha kaliteli ve başarılı bir yapım twd ye göre
  • dediğim gibi twd yi ilk çıktığı bölümden itibaren haftadan haftaya izliyodum güzel geliyodu bana seviyodum ama 1 ay önce got a başladım cidden twd got un yanında çizgi film gibi kalır
  • TWD leş oldu artık .Zombiler çok dandik ,en ufak bi aksiyon yaşanmıyor artık neredeyse.İlk sezonda depar atan zombiler sezon ilerledikçe daha da basitleşmeye başladı . Sürekli al bıçağı sok kafaya kılıcı vur kafaya ...ben bu kadar saçma zombiler görmemiştim bu diziye kadar .

25 dakikalık saçma, gereksiz diyaloglar da cabası oldu .Önceden aksiyon vardı şimdi laga luga carl michonne muhabbeti izliyoruz.Ulan dünya yıkılmış herkes ölmüş siz grenn ile maggie yi 10 bölüme meze yaptınız .Atlaya atlaya geçiyorum walking dead i hele o yavan diyaloglarda hemen ileri sararım.

Dram falan filan demesin kimse.Dram dizisinde böyle saçma diyaloglar çevirilmez.Hadi six feet under,breaking bad,sopranos izlemesek yutacağız dram diye .

Bu arada GOT 'a hakarettir bu kıyaslama .Walking dead diyen varsa boş zamanlarında da akasya durağı izlesin .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asil Türk Kanı -- 4 Temmuz 2014; 15:04:34 >

• 2 diziyi karşılaştıramazsın, demek istediğim zevkler ve renkleri tartışamazsın değil, ikisi çok farklı konulu diziler;

-birisi teknoloji ve tıp ile alakası olmayan, atlarla eşeklerle ulaşım sağlanan,
    silah olarak kılıç kalkan kullanılan orta çağı esinlenilmiş bir kitabın dizisi
    -diğeri ise teknoloji ve tıp yüzünden yayılan zombi virüsünden kurtulmayı anlatıyor.
    silah olarak otomatik silahlar ulaşım için herhangi bi benzinli ve çalışan arabaları konu almış 2000 li senelerde geçen bi dizi

zombi konulu dizi/film ve orta dünya konulu dizi/film seven, sevmeyen insanlar ikiye ayrılır
  • Walking Dead yapımcıları bile bu soruya Game of Thrones der
  • Kalite olarak pek karşılaştırılabilinecek diziler değil tabii ki. İkisine verilen emekler farklı zaten. Her iki diziyi de izledim o yüzden doğru yorum yapabilirim sanırım. Bu arada şu ejderha olayına niye takılıyorsunuz ya? Sandığınız gibi değil zaten, kulaktan dolma bilgiler.

Şimdi şunu söyleyeyim her iki dizi de farklı hatta apayrı konularda. İnsan öncelikle hangisi ilgisini çekiyorsa onu izlemeli gerisi yalan.

TWD ilk 2 sezon gerçekten güzel diziydi. Tam olarak zombi kıyameti sonrasını yansıtan bir diziydi. Ölüm olduğunda dramı yaşıyorduk. Senaryo dahil her şey kaliteliydi ancak son iki sezonda dizinin içi o kadar boş bir hale geldi ki atlatmaya karşı olan ben diziyi atlata atlata izlemeye başladım. Hele şu 4. sezonun son kısmı rezaletti desem yeridir. Sezon finali hariç hiçbir yerini sevmedim. Gerçi ilk kısmı da o kadar parlak değildi. Genel olarak sezonlarda sürekli bir düşüş var bunu inkar edemeyiz. sürekli kalite olarak da senaryo olarak da düşüyor. Ha ben demiyorum ki aksiyon olsun, dram olduğunu biliyorum zaten de herhangi bir içeriği yok ki siz ne dramından bahsediyorsunuz? Artık dramdan ziyade trajedi ve psikolojiye daldı dizi ki o kadar boş konular ki. Anladık insanlar zor durumda anladık arkadaş da konu yok dizi de vallahi konu yok. Terminus'a gidecekler diye 8 bölüm geçti hepsi saçma sapan işler yaptılar. Psikolojiyi iyi yansıtıyor ama bir yerden sonra da sıkıcı oluyor. Kısacası izleyin ama o kadar da iyi olamdığını bilin. Overrated bir dizi bana göre.

Game of Thrones'da ise her sezon daha iyi oldu, konusu bol, dolu dolu bir dizi. Bu yüzden daha iyi ve daha izlenilebilinir bir durumda. Yine de siz konusunu sevmiyorsanız, ilginizi çekmiyorsa izleyin de diyemem. Aynı şey zombiler için de geçerli.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tenno Heika Banzai

TWD leş oldu artık .Zombiler çok dandik ,en ufak bi aksiyon yaşanmıyor artık neredeyse.İlk sezonda depar atan zombiler sezon ilerledikçe daha da basitleşmeye başladı . Sürekli al bıçağı sok kafaya kılıcı vur kafaya ...ben bu kadar saçma zombiler görmemiştim bu diziye kadar .

25 dakikalık saçma, gereksiz diyaloglar da cabası oldu .Önceden aksiyon vardı şimdi laga luga carl michonne muhabbeti izliyoruz.Ulan dünya yıkılmış herkes ölmüş siz grenn ile maggie yi 10 bölüme meze yaptınız .Atlaya atlaya geçiyorum walking dead i hele o yavan diyaloglarda hemen ileri sararım.

Dram falan filan demesin kimse.Dram dizisinde böyle saçma diyaloglar çevirilmez.Hadi six feet under,breaking bad,sopranos izlemesek yutacağız dram diye .

Bu arada GOT 'a hakarettir bu kıyaslama .Walking dead diyen varsa boş zamanlarında da akasya durağı izlesin .

+154851 konu kilit üye ban .

• quote:

Orijinalden alıntı: Allâme

Got'un ilk bölümünü izledim, biraz karışık geldi ve ejderhalar falan doğa üstü olaylar varmış galiba. O yüzden devam etmiyorum. GOT'u izleyen daha çok kişi olabilir ama TWD'yi izliyorum ve beğeniyorum ben. Üstteki arkadaşta olayı futbol takımlarına çevirmiş resmen dıkşın dıkşın falan GOT'u seviyorsun diye TWD'i aşağılamaya çalışmanın manası yok. TWD'de hep aksiyon bekleme izlersen de. Gerilim-dram dizisi çünkü.

GoT'da doğa üstü olaylar var diye izlemiyorsun ha? TWD'de yok zaten, sürekli zombi görüyoruz etrafta.

• TWD'nin şu hali ile GOT'u karşılaştırmak GOT'a hakaret olur diye düşünüyorum.
  • ShaG kullanıcısına yanıt
    Bak arkadaşım GOT hakkında duyduğum şeylerden biri ejderhalar falan var demişlerdi, ben de konuyu açan arkadaş için belirttim bunu. GOT'un ilk bölümünü izledim, tarzını hiç sevmem Spartacus, GOT gibi dizilerin zaten ilk bölümden sonra da bir daha izlemedim. Yani izlemiyor olmamın sebebi doğa üstü olaylar değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Allâme

Bak arkadaşım GOT hakkında duyduğum şeylerden biri ejderhalar falan var demişlerdi, ben de konuyu açan arkadaş için belirttim bunu. GOT'un ilk bölümünü izledim, tarzını hiç sevmem Spartacus, GOT gibi dizilerin zaten ilk bölümden sonra da bir daha izlemedim. Yani izlemiyor olmamın sebebi doğa üstü olaylar değil.

"Got'un ilk bölümünü izledim, biraz karışık geldi ve ejderhalar falan doğa üstü olaylar varmış galiba. O yüzden devam etmiyorum." Bu cümleden o anlaşılıyor, ben senin aklını okuyamam ya, ne yazdıysan ona göre cevap veriyoruz.
  • Twd
  • İlk sezonlarında TWD güzeldi ama sonradan aksiyon azaldı
  • Game of thrones
  • Ikisini yanyana görmek bile güldürdü

• Bu iki dizi karşılaştırmak yanlış bence.

1- İkisi farklı türler.
    2- Game of Thrones gibi bir dizi ile The Walking Dead? Biraz ciddi olsak?
  • -The Walking Dead'i,ilk yayınlandığı günden itibaren,GoT'u ise yaklaşık 1 yıldır izliyorum.
    -The Walking Dead'de senaryo sıkıntısı var bariz bell,2 son sezonda pekçok içi boş bölüm ve içi boş diyalogları izledik.Kaliteyi baya düşürdüler.Ama Game of Thrones'ta ise böyle bir şey yok.Kalitesi giderek yükselen bir dizi.
  • Kesinlikle game of thrones. Hem ejderhaların annesi için bile izlenir

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.