Şimdi Ara

twich de youtube da 50 100 200 tl para gönderen tipler! (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
211
Cevap
0
Favori
21.570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
163 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: doktorum60

Siz para kısmına takılmışsınız demek ki kafa paraya çalışıyor.
    Benim takıldığım kısım ise daha acı insanlar saatlerini bu adamların oynadığı oyunu izleyerek bunlara özenerek geçiriyor ki esas tehlike budur. para yerine konulur ama zaman ?

Kimsenin özendiği falan yok bazı yayıncılar çok iyi oynuyor diye izleniyor. İyi oyunu izlemek insanlara zevk verebilir. Bazıları gülüyor, eğleniyor o yüzden izliyor. Yani bana şunu söyleyin bu işin televizyon izlemekten, maç izlemekten farkı ne?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1999dan beri televizyon 2007den beri futbol izlemiyorum hepimiz hatalar yaptık zamanında.
    Farkına gelecek olursak televizyonda belli etik kurallar var ve bunu denetleyen çok iyiy çalışıp çalışmaması yoruma açık olmakla beraber RTÜK var.

streamde ne var ? moderator :D ki onlarda genelde çocuklar egosuna gelene ban atıp istediğine yol veren bebeler :D
  • Bir kere geçemediğim oyunun tam çözümüne bakayım dedim, adam korkmadığı yerde kormuş taklidi yapıyor sinir oldum. Vay çok heyecanlandım, çok korktum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: hooke5

"Günümüzün çocukları lüksü seviyor. kötü davranışları var, otoriteye baş kaldırıyorlar, yaşlılara saygıları yok, çalışmak yerine lak lak etmeyi seviyorlar.
    Çocuklar artık evlerinin hizmetçisi değil, tiranı. anne babaları odaya girince ayağa kalkmıyorlar. Onlara itiraz ediyorlar, destek olmak yerine laklak yapıyorlar, şapır şupur yiyorlar, bacak bacak üstüne atıyorlar, öğretmenlerine zulmediyorlar"

-Soktates

2500 yıl önce Sokratesin yazdıkları bunlar. Gençliğin çöp olduğu, geleceğin karanlık olduğunu saptamanız takdiri hakediyor. Doğrusu olsa olsa senin neslininde, senden öncekinin de ve sonrakinin de çöp olduğudur.

Sokrates'in böyle bir sözü yok.https://9gag.com/gag/3341836
    Verdiğin söz buradan alınma bobiler / zaytung benzeri bir eğlence sitesi.
    Keşke boş beleş atmadan önce 2dk. araştırsaydın.

Genç neslin elinde tabletle dolaşan zombilere dönüştüğünü göremiyorsan sana anlatılacak çok birşey yok.
    Örneğin 18. 19.yy edebiyat eserlerine hakim olsaydın, günümüzü biraz tahlil edebiliyor olsaydın son 20 yılda yaşanan bozulmanın yüzlerce yılda yaşanandan çok daha fazla olduğunu tahlil edebilirdin.
    Bana hakaret etmeye çalışacağına, kendini ve aklını geliştirmeye çalışmanı tavsiye ederim.

• milletin parası var demek ki harcıyor. herkes ay sonunun hesabını yapmıyor bu dünyada, harcadıkça bitmeyecek parası olanlar var onlar da bu şekilde mutlu oluyor.

ilginç bir şey göremiyorum burada.

sokağa çıktığınızda range roverlar, yüksek seviye mercedesler, adım başı BMW'ler görmüyor musunuz?

Parası olmayan alamaz zaten, ev parasına araba alacak kadar insan varsa bu ülkede, ve her adım başı bu arabalar sokakta geziyorsa bu ülkede ciddi bir zengin kesim vardır.
  • Timsah-16 kullanıcısına yanıt
    Belli ki bursasporlusun hatta fanatiksin(nickinde heryerinde bursasporla ilgili şeyler olduğunu göz önüne alarak). Maçlarını izlemek için para veriyor ve yüksek ihtimal bursaspor ürünleri alarak para harcıyorsun ve bunları bursasporu izleyip zevk aldığın ve eğlendiğin için yapıyorsun.

Twitch izleyicilerini/bağışçılarını "akıllı ve eğitimli kişilerin yapacağı iş değil" olarak nitelendirmişsin.

Şimdi söyle bakalım, futbolun neden izleyicisi ve destekçisisin? Futbol gibi tüm dünyayı etkisine almış, kitlelerin afyonu haline gelmiş -senin tabirinle zombiye çevirmiş- uğruna holiganların adam öldürdüğü bu sporun destekçisi olmanla söylediklerin çelişmiyor mu?

" Genelde çocukları ve gençleri sömürüyorlar.

Evlilik programları ve saçma sapan diziler nasıl aile yapımızı zehirliyorsa,
    Kameraya kafa atıp, küfürlü şakalarla izlenme kasanlar da çocuklarımızı/gençlerimizi zehirliyor.
    Ülke hiçbir yandan iyiye gitmiyor maalesef, gençlik çöp, gelecek karanlık. "

Bunların aynısını futbol için de söyleyebiliriz.

Umarım fikirlerindeki tezatlığı görebilmişsindir, sanmıyorum ama.

Bozulma falan diye bir şey yok anlayın artık, sadece zaman ilerliyor ve herşey değişmeye devam ediyor. Değişimi bozulma olarak görmeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hooke5 -- 12 Eylül 2017; 17:22:32 >

• quote:

1999dan beri televizyon 2007den beri futbol izlemiyorum hepimiz hatalar yaptık zamanında.
    Farkına gelecek olursak televizyonda belli etik kurallar var ve bunu denetleyen çok iyiy çalışıp çalışmaması yoruma açık olmakla beraber RTÜK var.

streamde ne var ? moderator :D ki onlarda genelde çocuklar egosuna gelene ban atıp istediğine yol veren bebeler :D

Twitchde de twitch staffları var sanırım twitche tam hakim değilsiniz.

• The mirror 2.bölümü izleyin.

Not: Dizinin her bölümü birbirinden bağımsızdır.Hatta 1. Bölümü izleyin 2.yide ikisi de sosyal medya.

• Olmazmı gelince herkes susuyor 5dk sonra aynı saçma yayın muhabbetleri devam...

• The mirror 2.bölümü izleyin.

Not: Dizinin her bölümü birbirinden bağımsızdır.Hatta 1. Bölümü izleyin 2.yide ikisi de sosyal medya.

Edit:Black mirror muş

• Geçen gün misafir çocuğunu babasının kredi kartını araklamış şekilde bilgileri girip 50 dolar gönderecekken son anda durdurduğum olay...

Çocuk ağlayınca içim elvermedi kimseye bir şey söylemedim ama bundan 10 gün öncede böyle bir gönderim yapmış,eninde sonunda kart ekstrasında çıkacak ve evde bir şiddet yaşanacaktır.

Ben karışmadım,sıkıntı yok :)
  • para göndermek saçmalık.

Ayrıca yayın yapanların hesapları da incelenmeli.

Ortada vergisiz bir kazanç var.

Resmen bağış yapın diye dileniyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: malumatfuruş

para göndermek saçmalık.

Ayrıca yayın yapanların hesapları da incelenmeli.

Ortada vergisiz bir kazanç var.

Resmen bağış yapın diye dileniyorlar.

5$ dan 2.5$ kesiliyor sen vergisiz kazanç diyorsun. IQ ???????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E94B9CA23 -- 12 Eylül 2017; 19:52:11 >
  • quote:

Olmazmı gelince herkes susuyor 5dk sonra aynı saçma yayın muhabbetleri devam...

Twitch platformunun dışına çıkan bir kanala gerekli şeyler yapılıyor.

• bakınız >> glandal
  • Twitch kesiyor, kendi bağlı olduğu kanunlara göre vergi ödüyor.

Peki o yayın yapıp 2.5$ ı alan kişi vergi ödüyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: malumatfuruş

Twitch kesiyor, kendi bağlı olduğu kanunlara göre vergi ödüyor.

Peki o yayın yapıp 2.5$ ı alan kişi vergi ödüyor mu?

o 2.5$ nereye gidiyor sanıyorsun ? Tüm şirketler böyle çalışır Google Play ve Apple da böyle çalışıyor. O vergi gereken yere gidiyor. Yayıncılar Twitch partneridir partner olmadan abone olamıyorsun kimseye. O Partner olayı vergi olayı var diye zaten mevcut. Anladın

Bağışlar konusunu bilmiyorum ama aboneliklerin vergisi ödeniyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E94B9CA23 -- 12 Eylül 2017; 20:39:59 >
  • Buralar birbirine girmiş.. Çoğunluk gibi bana da saçma geliyor ancak kimsenin (yapan/destekleyen) kararına karışamayız. Talep var ki arz oluyor hocam. Talebin önüne geçemezsiniz malesef..

• Basitçe anlatıyorum.

şimdi bu yayın organı kendi ülkesinde kendi vergi kanunlarına göre kazancından bir kısmını vergi diye ödüyor.

Bu mecrada yayın yapan Türkiye'de yerleşik gerçek kişiler, yapılan bağışlardan firmanın kesintilerinden geriye kalan kısmı aldıklarında ve bu düzenli şekilde gerçekleştiğinde vergiye tabii oluyorlar.

yani yayın sitesi nasıl kendi ülkesinde vergiye tabii ise sen de o parayı Türkiye de kullandığında vergiye tabiisin.

Kaldı ki devletin izin verdiği vakıfların dışında bağış toplanması da yasak. Maliye pek bu işlere eğilmiyor şimdilik ama el atmayacakları anlamına gelmiyor.

Şimdi anladın mı?

• yav en çokta şuna sinir oluyorum kendi emeğin olsun veya bir yerden kazan istediğin gibi bağış yap zaten kendi paran oldumu eğer durumun çok iyi değilse kolay kolay bağış yapmazsın
    gamex fuarı vardı geçen yıl hiç sevmediğim yerler ama baktım orda bir kart yeri açmışlar çoluk çocuk 10-15 yaş aralığında kart satıyorlar ininal kart gibi birşey bunla yayıncılara bağış yapabilir deniyordu
    Bu parayıda çocuk annesinden babasından alıp yatırıyor yayıncılara
    Keşke anne baba biraz takip etse yav ben ilk bilgisayarımı kendi çalıştığım parayla aldım şimdi görüyorum 5 yaşındaki çocuğun elinde tablet veya telefon var veriyorlar eline tableti kafa dinlemek için kart ekstresinde farkedilmeden çekilip yatırıyorlar bağış olarak ben bunu biraz sorumsuzluk olarak görüyorum sorunu çocuklarda değil anne baba da aramak lazım

Bu arada bağışlardan kazanan youtuber twitch yayıncısı filan sonuna kadar destekliyorum onlarda birşey üretiyorlar kazanıyorlar nasıl 90 dk futbol oynayıp parayı kıran futbolcular gibi düşünün bu işide

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.