Şimdi Ara

TWIN FROZR II mi III mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar vatanda indirim var twin frozr III 605 TL
    Twin Frozr II yi 554 TLye bulmustum eksende

Vatandaki indirimi değerlendirip III mü alayım yoksa II yeterli midiR acİllllll
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• vatandaki indirimler ilk önce bindirim onun üzerinden indirim bi avantajı falan yok piyasası neyse o fiyattan satıyorlar
  • Bence II yeterlidir, 50 TL fark verecek birşey yok.
  • Beyler hazır konu açılmışken bende şunu sorayım, MSI'ın R6970 Lightning modeli ne zaman çıkacak arkadaşlar? Daha doğrusu nereden bulabilirim, lütfen yardım arkadaşlar. MSI ın türkiye sitesinde bulunuyor kart ama bir çıkış tarihi falan yazmıyor sadece bilgileri falan yazıyor. Lütfen arkadaşları bu kartı bulmam lazım yardımı dokunandan Allah razı olsun. Teşekkür ederim şimdiden.

TWIN FROZR II mi III mü?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beeeyk -- 11 Haziran 2011; 18:13:12 >

• @berkince99 senin dediğin tf III oluyor :)

Aradaki farka pek değiceğini sanmiyorum ama 3-5 derece daha serin çalişir :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Firaristt

@berkince99 senin dediğin tf III oluyor :)

Aradaki farka pek değiceğini sanmiyorum ama 3-5 derece daha serin çalişir :)

Ya hocam işte ama 6970 modeli daha yeni çıkacak bunlar bir fikrin varmı ne zaman çıkacağı konusunda şunu bulalımda başka birşey istemiyorum vallahi, şunu bulsam tamamdır herşey.
  • TF III ler daha serin çalışıyor bildiğim kadarıyla TF II ler ilk çıktı daha sonra asuu DC lar çıktı ve TF II ye göre daha serinler buna karşılık MSI TF III leri çıkarttı.Daha iyi soğuttuğu için ve daha güncel soğutma sunduğu için tercih edilebilir.Parayı verecek olan sensin!!!!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: vdtkc
    TF III ler daha serin çalışıyor bildiğim kadarıyla TF II ler ilk çıktı daha sonra asuu DC lar çıktı ve TF II ye göre daha serinler buna karşılık MSI TF III leri çıkarttı.Daha iyi soğuttuğu için ve daha güncel soğutma sunduğu için tercih edilebilir.Parayı verecek olan sensin!!!!

abi 50 tl farka gerek yok... Bir de bu msi gibi üstünde fanı olmayan modeller var xfx gibi msi daha ıyıdır dmi benim için pcnin SESSİZ olması onemliii
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.