Şimdi Ara

Twingo Hakkında Bildikleriniz...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
1
Favori
4.863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Birkaç gündür twingolara bakıyorum da baya ilgimi çekti. Yaklaşık 7.500-9.000 lira aralığında eli yüzü düzgün twingolar var. Arabayı alacağımdan değil fakat yinede araç hakkında bilgim olsun istiyorum. Fiyatına göre bence güzel bir araç fakat bu aracın kronik sorunları var mıdır? Birkaç ilanda motorunun komple yapıldığını gördüm.

Tam öğrenci arabası şahsen.

Özellikle kullanmış olanların yorumlarını alırsam sevinirim.

Örnek ilan:http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-acilir-tavan-klimali-eksiksiz-bakimli-twingo-cok-farkli-cok-bask-100385545/detay

• Bu araç hakkında tek bildiğim kurbağaya benzese bile çok şirin bir görüntüsü olduğudur
  • Lpg ile yürümekten daha ekonomik olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yine bi ilanda benzinli kullanımda şehiriçi 25 kuruş yaktığı söylenmiş. Tüp ile 10 küsür kuruşlar görülebilir mi?
  • ben 3-4 yaşındayken bizde vardı bitane ilandakinin aynı renk aynı şekli görünce duygulandım araç tam genç arabası
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurboS

ben 3-4 yaşındayken bizde vardı bitane ilandakinin aynı renk aynı şekli görünce duygulandım araç tam genç arabası

3-4 yaşındaykenmi şu anda kaç yaşındasın 6 mı? nasıl hatırlayabiliyorsun 3-4 yaşındaki halini merak ettim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: husam74

quote:

Orijinalden alıntı: TurboS

ben 3-4 yaşındayken bizde vardı bitane ilandakinin aynı renk aynı şekli görünce duygulandım araç tam genç arabası

3-4 yaşındaykenmi şu anda kaç yaşındasın 6 mı? nasıl hatırlayabiliyorsun 3-4 yaşındaki halini merak ettim..

93 lüyüm ben 97-98 den bahsediyorum 2 sene kullandık sen hatırlamıyomusnu?6yaş ne alaka

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BEYAZ PASSATLI PRENS -- 29 Eylül 2012; 15:37:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Shift41

Yine bi ilanda benzinli kullanımda şehiriçi 25 kuruş yaktığı söylenmiş. Tüp ile 10 küsür kuruşlar görülebilir mi?

15 kuruş olsa bile kafi.Tam şehiriçi aracı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ***Leopard***

quote:

Orijinalden alıntı: Shift41

Yine bi ilanda benzinli kullanımda şehiriçi 25 kuruş yaktığı söylenmiş. Tüp ile 10 küsür kuruşlar görülebilir mi?

15 kuruş olsa bile kafi.Tam şehiriçi aracı.

Çok iyi bir değer. Aracın içi oyuncak gibi. Çok eğlenceli bir araca benziyor. Şu okul zamanında sahip olsam okulu bitirene kadar satmazdım.
  • Birkaç ay da olsa Twingo sahibiydim bundan yaklaşık 5 yıl kadar önce. Araç çok basit, sorunsuz denebilecek kadar az parçaya ve donanıma sahip bir araç. Performansı şehir içinde yeterli, devir göstergesi yok, dijital hız göstergesi de çok silikleşiyor yıllar geçtikçe. Ancak aracın bir özelliği var ki, hiçbir otomobile değişemem:

Hayatımdaki en romantik anlardan birini bu araçta, Kapadokya'da yıldızlar altında tavan açıkken iki şişe şarap eşliğinde geçirdim.

Bir de aracın aynaları açıkken 156, kapalıyken 160 km hıza çıkıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: m.C.k.

Birkaç ay da olsa Twingo sahibiydim bundan yaklaşık 5 yıl kadar önce. Araç çok basit, sorunsuz denebilecek kadar az parçaya ve donanıma sahip bir araç. Performansı şehir içinde yeterli, devir göstergesi yok, dijital hız göstergesi de çok silikleşiyor yıllar geçtikçe. Ancak aracın bir özelliği var ki, hiçbir otomobile değişemem:

Hayatımdaki en romantik anlardan birini bu araçta, Kapadokya'da yıldızlar altında tavan açıkken iki şişe şarap eşliğinde geçirdim.

• Koltuklarin yatmış hali süper yaaa.. bildiğin çift kişilik yatak...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Birkaç ay da olsa Twingo sahibiydim bundan yaklaşık 5 yıl kadar önce. Araç çok basit, sorunsuz denebilecek kadar az parçaya ve donanıma sahip bir araç. Performansı şehir içinde yeterli, devir göstergesi yok, dijital hız göstergesi de çok silikleşiyor yıllar geçtikçe. Ancak aracın bir özelliği var ki, hiçbir otomobile değişemem:

Bu araçla o hızları denemek?İlginç.

• quote:

• İlk mesajı okur okumaz sitede bu fotoğrafı aramaya başladım, meğer çoktan paylaşılmış..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yeterince kullanmış biri olarak

çok az yakıyor , benzinle kullandım buna rağmen az yakıyordu hem de kullandığım araç 300.000 kmde yağ yakan bir twingoydu.lpgyle nasıl olur bilemiyorum.
    arabada arıza çıkaracak bişey yok.fındık kadar motoru var , kasayı rahat taşıyor , ama uzun bayırlarda 2. vitese hazırlanın , şehiriçinde sürmesi acayip zevkli , direksiyonu elektrikli çok yumuşak , üstü açılan klimalı temiz bir twingo kaçırılmamalı bence.
  • Cidden çok eğlenceli bi araç ya.
  • 2008-2012 arası kullandım. ilk aldığımda sade bilindik bişeydi. sonra epey aksesuar aldım üstüne (jant,performans lastiği,stop,far,spor yay, yol bilgisayarı, ses sistemi)

ilk ve son hali: ben almadan önce plaka farklı idi.

evet gösterge silikleşiyor ama ampüllerin patlamasından dolayı. eğer ampülleri söküp yerine led takarsan gündüz güneş altında bile çok rahat okunuyor. ben km saati ve kalorifer panelini ledlemiştim.

kronik sorunu yoktur. taş gibi bir motoru var. latiklerim 195/45/14 idi. bu lastiklerle düz yolda 187km yi gördüm. (videosu var youtube da) yakıtı şehir içi 6,5-8,5litre arası, şehir dışı 5-7,5 litre arası değişir kullanımına göre. spor yay ve performans lastikleri ile kullanım tam bir zevkti.içi sanıldığının aksine çok geniştir. kutusunda çamaşı makinesi koyulabilir arka koltuklar yatırılınca.

• boyutuna bakma içi çok geniştir. ayrıca iyi de hızlanıyor. 155 km hızı gördüğüm var otobanda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeremy Klakson -- 13 Ekim 2012; 20:05:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FelixCrail

Çok güzel olmuş.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.