Şimdi Ara

Twinings Tea siparişi için ortak(lar) aranıyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
4
Favori
3.346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Neredeyse bedavaya almışsınız hocam. Earl Grey'i 149 liraya satan site var burada.

http://www.caydukkani.com/catalogsearch/result/?q=Twinings

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar şuan ingilteredeyim. hangi çaydan almayı önerirsiniz. burdaki tesco gibi marketlerde twinings marka çaylar genelde bardak ve demlik poşet olarak bulunmakta. dökme çay çok az o da genelde 125 gr gibi küçük paketlerde satılıyor. fiyatı 3 veya 4 sterlşn olarak değişiyor. ahmet tea var yarım kilo dökme paket 4 sterlin. bir de ne kadar getirme şansına sahibiz. ben ahmet tea 5 paket almayı düşünüyorum. gümrükten geçerken sıkıntı olur mu? saygılar.
  • siyah ve renkli kutudan getirmiştim gelirken beğenmediler nedense
  • quote:

Orijinalden alıntı: helsloot

Arkadaşlar bende bir arkadaşımda Bergamot aromalı ve peygamber çiçeği karışımlı Darjeeling çayını içtikten sonra , bizim içtiğimiz çayların çay ile alakasının olmadığını farkettim , inanılmaz bir aroması ve lezzeti var ... aşağıda linkini verdiğim sitede mükemmel çaylar var , Darjeeling çayı zaten dünyanın en iyi çayı olarak biliniyor , ancak Tr'de bu aradığım çayı bulamadım ;

Benim içtiğim buydu ;

http://www.tinroofteas.com/product/earl-greys-lady-violet

Ancak birçok çeşidi var ;

http://www.tinroofteas.com/product-category/black/aroma

Araştırma yaparken çok eskiden marketlerde satılan Twinings'i alayım bari dedim ancak oda Tr'de çok pahalı dediğiniz şekilde ortak alacaksak ben hemen ortak olurum

Twinings earl grey ve twinings lady grey almak istiyorum nasıl yapacağız ??

Pahalı dediğiniz ne kadar hocam?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İki sorum var.bu Ahmad Tea çayı hangi ülkenin markası?

Bir de son zamanlarda internette Chado adında bir çay markasına rastlıyorum.Bu marka nasıl?Hangi ülkenin markası?
    Silindir şeklinde cam tüplerde numune olarak bazı kişiler satın almış.Ben internet sitesinde bulamadım.
    Earl Grey olarak ne önerirsiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ledian

Merhaba arkadaşlar,

Twinings'in müdavimiyiz. Fırsat buldukça İngiltere'den gelen yakınlardan istiyoruz. Ancak birkaç zamandır kendi sitesinden (twinings.co.uk) sipariş geçiyorum, 3-5 sefer oldu galiba şimdiye kadar ancak kargo ücreti belimi büküyor tabiri caizse, 20 GBP kadar. Hal böyle olunca kargo parasını paylaşarak ortak bir sipariş geçmeyi planlıyorum. Katılmak isteyen olursa çok memnun olurum.

Saygılar

Hocam Türkiye'de satılmıyor mu? Bakü'de büyük süpermarketlerde var mesela.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar
    10 gün önce 43 £ sipariş geçmiştim
    Kaç güne ulaşıyor ortalama bu kadar çok sürüyor mu? Daha önce alıpta ulaşım süresini söyleyebilecek var mı ?

İstanbul

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Alacak var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: f@ithline

Adamlar bizim çayları toplayıp aroma katıp markalarını bize misliyle kitliyorlar iyi mi Bu tarz aromalı çayları yeri üretime davet ediyorum üreticileri

Çaylar bizim değil ama burada biz de üretebiliriz. Mesela Nutella'nın fındığı bizim ama adam Nutella yapmış onu. Maharet onda.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.