Şimdi Ara

TWINMOS mu KINGSTON mu ?? yardım pls (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: woswos72

overclock yapcaksan kingston al...

alla alla.....eski köye yeni adet............ ne güzel sallıyon yaw.....bana öğret biraz güzel sallama taktiklerini... alla alla........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaea -- 13 Mart 2006; 3:12:14 >

• 1GB 667MHZ TWINMOS PC5400 DDR2 (110 $ + kdv)

• çok fark yok ama kingston
  • quote:

Orjinalden alıntı: xeriBi

1GB 667MHZ TWINMOS PC5400 DDR2 (110 $ + kdv)

&

512MB 667MHz TWINMOS DDR2 (110 $ + kdv)

&

1024MB DDR2 Ram 667MHz Dual Kingston(512*2) (140+ kdv)

bunların arasında kararsız kaldım. Neden kingston pahalı ?
    kingston dahamı iyi ?

Şimdiden Teşekkürler.

2.si 512 x 2 galiba yoksa 1.siyle aynı fiyata geliyor. ikisinin arasından Twinmos(512x2) al derim Kingston alırsan 30$+kdv yi neye verdiğini çözemezsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dreamwalker -- 13 Mart 2006; 3:59:22 >

• pardon ya 2. si 512 x 2 olcaktı.

arkadaşlar çok ama çok teşekkürler. Allah bilgisayarlarınıza zeval vermesin : ).
    Saygılar.
  • TWİNMOS 512mb senin için en yararlı olani.. kullanmanda fayda var.
  • 1 haftadır pc toplicam piyasada 512*2 dualkit ddr2 400 twinmos ram bulamıyorum heryer kingston satıyor farkedermi acep???
  • Arkadaşlar bişi soracam hazır topic varken
    bilgisayara ram alırken nelere dikkat etmeliyiz bu "cl" değeri diyorlar sonra "TCDD" diyorlar bunlar ne anlama geliyor. bi zahmet açıklayabilirmisiniz
  • ewet ya üstadlar! açsanıza ramlarla ilgili bir topic.. sonra üst konu olsun..
    herkes bilgilensin.. aydınlansın... bişeyi merak eden oraya daksın soru sorma ihtiyacı duymasın...,
    di mi yani!
  • twinmos.
    ikiside iyi ramler ama twinmos daha ekonomik...
  • KINGSTON al kardeş garantisi daha uzun ve güzel calışıyor ben kullanıyorum 1gb iyi
  • KINGSTON garantisi daha uzun ve güzel calışıyor ben kullanıyorum gayet güzel bi kere fazla para verirsin ama garanti onu amorti eder yani
  • TWINMOS kaç yıl garantili ? oda ömür boyu değilmi
  • herzaman twinmos ölümüne twinmos
  • quote:

Orjinalden alıntı: 1000RR

KINGSTON al kardeş garantisi daha uzun ve güzel calışıyor ben kullanıyorum 1gb iyi

garatisi neye göre uzun her ikisi de ömür boyu garantili.
  • Marka olarak kesinlikle Kingston. Twinmos'un bazı modellerinde özellikle bazı nforce2 anakartlarda uyumsuz olduğunu gördüm. 1 defa problemli olduğunu gördüm ama Kingston asla... Kingston dünyanın önde gelen ram üreticilerindendir.
  • kesinlikle twinmoss diyorum ben kullanıyorum gerci senin yazdıklarını degil ama twinmoss cl 2.5 luklarından gayet iyi bir problem yasamadım
  • twinmos tabiii...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.