Bildirim
TWINMOS mu KINGSTON mu ?? yardım pls
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
KINGSTON ÖMÜR BOYU GARANTİLİDE OYÜZDEN ÖYLE SANIRIM -
twinmos kesinlikle bende var memnunumquote:
Orijinalden alıntı: 1000RR
KINGSTON ÖMÜR BOYU GARANTİLİDE OYÜZDEN ÖYLE SANIRIM -
aralarında fark var mı bilmiyorum ama içimden kıngston demek geliyorquote:
Orijinalden alıntı: PNR05
twinmos kesinlikle bende var memnunum
Alıntıları Göster -
twinmos derim ben de . cok fark aralarında . fiyatı uygun olanı tercih etmek daha dogru olur o yuzden .quote:
Orijinalden alıntı: Farabî
aralarında fark var mı bilmiyorum ama içimden kıngston demek geliyor
Alıntıları Göster -
tam kingstona karar vermişken, twinmosu daha ucuz gördümquote:
Orijinalden alıntı: vovy
twinmos derim ben de . cok fark aralarında . fiyatı uygun olanı tercih etmek daha dogru olur o yuzden .
Alıntıları Göster
hala kararsızım.. tekrar teşekkür ederim. -
quote:
Orijinalden alıntı: xeriBi
tam kingstona karar vermişken, twinmosu daha ucuz gördüm
hala kararsızım.. tekrar teşekkür ederim.
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: xeriBi
twin al geç çok düşünme ikiside iyi
-
twinmos bu aralar iyi gidiyor kingstondan daha bir iyi gibi duruyor ama değil ikiside aynı.ben twinmos derimquote:
Orijinalden alıntı: PNR05quote:
Orjinalden alıntı: xeriBi
twin al geç çok düşünme ikiside iyi
Alıntıları Göster
-
baba bende kingston 512x2 dual var hiç sorun yaşamadım tavsiye ederim ayrıca ömürboyu garantiyi hafife alma bencequote:
Orijinalden alıntı: _kılıç_
twinmos bu aralar iyi gidiyor kingstondan daha bir iyi gibi duruyor ama değil ikiside aynı.ben twinmos derim
Alıntıları Göster -
Dostum gold'dan biriyle konuştum ddr2 ram'larda twinmos çok sorun çıkarıyormuş o yüzden satmıolarmış öyle demişti bana bence ddr2 ram'larda alınabilcek 2 marka corsair ve kingston'dur ddr alcak olsaydın kesinlikle TWINMOS derdim gene de karar senin -
ikiside çok iyi ram markaları..seçecek olursan fiaytı uygun olanını seç derim..haa o\c yapmayacaksan eğer tabii..quote:
Orijinalden alıntı: BeiLan41
Dostum gold'dan biriyle konuştum ddr2 ram'larda twinmos çok sorun çıkarıyormuş o yüzden satmıolarmış öyle demişti bana bence ddr2 ram'larda alınabilcek 2 marka corsair ve kingston'dur ddr alcak olsaydın kesinlikle TWINMOS derdim gene de karar senin
-
Sağdan soldan duyduğunuz şeylere kulak asmayın. Twinmos ddr2'larda sorun olsaydı emin olun şu ana kadar çoktan piyasadan toplanırdı. Gold'daki elemanlar asgari ücretle çalışan, bu işin eğitimini almamış insanlar. Onların yönlendirmeleriyle alışveriş yapmanızı hiç ama hiç önermem. Soruna gelince herkes Kingston ömür boyu garantili hafife alma demiş de, Twinmos da ömür boyu garantili. Hatta ram markalarının büyük çoğunluğu artık ömür boyu garantili. İkisinden birini alabilirsin, akla karayı seçme gibi bir durum yok ortada.quote:
Orijinalden alıntı: BeiLan41
Dostum gold'dan biriyle konuştum ddr2 ram'larda twinmos çok sorun çıkarıyormuş o yüzden satmıolarmış öyle demişti bana bence ddr2 ram'larda alınabilcek 2 marka corsair ve kingston'dur ddr alcak olsaydın kesinlikle TWINMOS derdim gene de karar senin
-
Birkaç arkadaş Kingston rami ıömür boyu garantili demiş doğru ancak Twimos ta Corsair da ömür boyu garantili.quote:
Orijinalden alıntı: Jordan Collier
Sağdan soldan duyduğunuz şeylere kulak asmayın. Twinmos ddr2'larda sorun olsaydı emin olun şu ana kadar çoktan piyasadan toplanırdı. Gold'daki elemanlar asgari ücretle çalışan, bu işin eğitimini almamış insanlar. Onların yönlendirmeleriyle alışveriş yapmanızı hiç ama hiç önermem. Soruna gelince herkes Kingston ömür boyu garantili hafife alma demiş de, Twinmos da ömür boyu garantili. Hatta ram markalarının büyük çoğunluğu artık ömür boyu garantili. İkisinden birini alabilirsin, akla karayı seçme gibi bir durum yok ortada.
Alıntıları Göster
-
ARALARINDA GÖZLE GÜRÜLÜR Bİ FARK YOK AMA KINGSTONE DAHA FAZLA AĞIR BASIYORquote:
Orijinalden alıntı: Farabî
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: heretic1503
-
aralarındaki fark o.c de var o.c yapmam desende twinmoss al daha ucuz merak etme dandik birsey degil bu arada halen kingstonların sahteleri dolasıyor benden soylemesiquote:
Orijinalden alıntı: ULUSOY
ARALARINDA GÖZLE GÜRÜLÜR Bİ FARK YOK AMA KINGSTONE DAHA FAZLA AĞIR BASIYOR
quote:
Orjinalden alıntı: heretic1503
Alıntıları Göster
-
bu arada o yazdıgın ramlerin hicbrini alma 667 mhz olabilir ler ama degerleri 5-5-5-15 tir alıcaksan ddr 2 533mhz(4-4-4-12) olandan al hem rahat bulunur hemde daha ucuz ramde onemli olan zamanlamalardır.quote:
Orijinalden alıntı: RISE OF APOCALYPSE
aralarındaki fark o.c de var o.c yapmam desende twinmoss al daha ucuz merak etme dandik birsey degil bu arada halen kingstonların sahteleri dolasıyor benden soylemesi
Alıntıları Göster -
twinmosquote:
Orijinalden alıntı: RISE OF APOCALYPSE
bu arada o yazdıgın ramlerin hicbrini alma 667 mhz olabilir ler ama degerleri 5-5-5-15 tir alıcaksan ddr 2 533mhz(4-4-4-12) olandan al hem rahat bulunur hemde daha ucuz ramde onemli olan zamanlamalardır.
Alıntıları Göster -
overclock yapcaksan kingston al...quote:
Orijinalden alıntı: bozzo
twinmos
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: wosswoss
overclock yapcaksan kingston al...
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: woswos72
ne alaka -
quote:
Orijinalden alıntı: wosswoss
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: woswos72
ne alakası var.bilmiyorsan yorum yapma.
Benzer içerikler
- launch csm nedir
- am5 anakart önerisi
- 3 uzun bip sesi
- yüksek duyarlıklı olay süreölçeri nedir
- sodımm ram nedir
- rtx 5080
- fsr 3.1
- snapdragon 8 gen 4 telefonlar
- atx 3.0 nedir
- anakart önerisi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X