v-data ddr 400 512 ram imi degistirdim.yerine twinmos speed premium series pc 3500 ddr 433 ram aldım 2*512 mb fakat anakartım bu 2 ram i dual görmemekte israr ediyor... ramlari baska makinede denedim dual goruyor...denemedigim sey kalmadi bios update dahil...anakartim msi 7125 k8 neo4 yardimlarinizi bekliyorum...
hangi slotları kullanıyorsun ? 400 mhz olarak ayarlayıp dene
1. ve 3. kanalı kullanıyorum 2 side yesil renk anakartın manualinde de yesil slotları kullanın diyor... fakat aksam deneme yaparken 1. ve 2. slotta dual goruyor. acılısta fakat sistem cakılıp kalıyor windows ekranı gelirken... su anda 5-2-2-2 zamanlamalari ile ddr 436 (pc3600) kullaniyorum...cvbınızı bekliyorum...
Merhaba,
MSI kartlarda dual çalıştırmak için farklı renkli slotlara takmalısınız, kitapçığı yanlış okumuşsunuz sanırım. 1-2 ya da 3-4 olarak takıp deneyin. Ayrıca DRAM TIMING ayarlarından Ram hızını 400 MHz. olarak ayarlayıp test edin lütfen...
Tşk,
Hicks
slot olarak 3 ve 4 e taktım ramlari problemsiz calisiyor simdilik...tesekkurler...
BURDAN CIKAN SONUC ACELE ETMEMK GEREKİR ! TWINMOS NASIL YAMUK YAPAR DIYE DUSUNUP BAKTIM TOPIGE ALLAHTAN SORUN CIKMAMIS
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme