Şimdi Ara

twinmos usb arızası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm arkadaşlar bende birtane 256M twinmos usb var 1 aydır kullanıyodum gayet iyi çalışıyordu. bu gün bilgisayara taktım çalışmadı . birkaç bilgisayarada taktım yine çalışmadı.bilgisayarların hiçbiri aygıtı görmüyor bana yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekürler

• bozulmus olabilir diyecegim ama bu aklina gelmistir.
    taktiginda isigi yanmiyorsa bozulmustur...
  • içini aç usb aygıtları en çok pc ye takıldığında herhangi bir darbe sonuucu içinde ki lehimli ayak ların bağlantıları kopuyor içini açıp bak ayaklarda kopukluk varmı varsa lehim yap düzelir
  • quote:

Orjinalden alıntı: ghostly

içini aç usb aygıtları en çok pc ye takıldığında herhangi bir darbe sonuucu içinde ki lehimli ayak ların bağlantıları kopuyor içini açıp bak ayaklarda kopukluk varmı varsa lehim yap düzelir

bu konuda kesinlikle haklısın ama bu tür durumlarda işletim sistemi takılan aygıtı tanımama hatası verir. arkadaş hiç görmüyor diyor. bir de eğer belleğin içini açarsa garanti olayı orada biter. bence hemen garantiye yollasın. bu tür sorunlar çok fazla olduğundan değişim oluyor. yeni bir tanesini veriyorlar. hiç zaman kaybetmeden değiştir derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buun -- 17 Nisan 2005, 23:28:31 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    USB SES KARTI DEVRESİ?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.