Şimdi Ara

TWINMOS VE M-TEC HAKKINDA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen günler Vatan Bilgisayar dan 3 adet twinmos(m-tec) 512MB (1A4T TTD-50B)(CL2.5) kodlu ram aldim.
    soyle bi kac test yaptim pek beklentilerimi karsilamadi(Daha once twinmos chipli 2*256 tmd-50d)
    kullaniyordum.Daha sonra soyle bi oyun acayim dedim baktim bazi siyahliklar var oyunda.Daha sonra
    eski ramlerimi taktim herhangi bi sorun yok.Ramleri vatan a goturdum herhangi bi sorun yok dediler
    ve tekrar satisa koydular bana baska (1CADT TTD-50I)(CL2.5) ram verdiler su anda bunlarda oyle bi sorun yok
    ama verdigi degerlerin oncekinden pek farki yok.Yeni seri m-tec lerin twinmos chiplilerden pek farki yok
    dediler ama pek sanmiyorum.Ayrica su anda Distribütör firma, yeni serilerin sadece m-tec chipli uretildigini soylemis.
    (Twinmos chipli almak istedigimi soyledigimde bana soylenen buydu).Bi asli var mi arkadaslar????
    Ayrica m-tec almamaya dikkat edin bence cok kotu!!!!!!

***tek fark 1A4T(default) super pi(512K)-24s
    1CADT(default)super pi(512K)-25s

• 1cadt bendede var o/c için kullanılack bir ram değil 3.3v verdim ama hiç bir şey değişmiyor standart 2-3-3-8 200mhz. kullanılacak bir ram, en fazla 230mhz. e çıkıyor ama çok stabil değil.
  • -B kodlu mtec'ler o.c dostu diye biliyordum.Ayrıca artık çoğu üretici value ram satıyor.Aynı marka altında değişik bellek modulleri gormek mumkun.
  • M-Tech lerde fena deil.. özellikle 1A4T leri ile full stabil 5-3-3-2,5 450mhz çalışıyor ben 1 sene 2x256 M-Techleri bu değerlerde stabil kullandım.. ayrıca yeni serilerin sadece m-tech üretildiğine katılmıyorum.. daha dün yeni seri 2-512 Dualkit Twinmos chip 1a4t gördüm
  • 1A4T kullandım ve pek memnun kalmadım su ankilerden de pek memnun degilim acıkcası bu is sans isi sanırım ramleri tekrar degistirecegim allahtan vatanbilgisayar bu konuda cok ii .....
  • slm bende simdi twinmos 512*2 ddr400 pc3200 ram var bunları ne tur oldgunu nasıl anlarım
    kodlar bunlar
    TMD7608F8E501
    MODEL NO: M2G9J16A-TT
    S/N:451M45M89385292
    P/N:M2G9516A8ATT9F081CADT
  • darkelf eger donanimda soylenenlere gore degerlendirirsen 1A4T 50B veya 50D olacak ama daha oncede dedigim gibi bunların buyuk bi yuzdeligi sansa baglı hic tahmin etmedigin kod cok ii cıkabilir ....... :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • m-teklerım onceden kulandıgım msi 865 neo2 de adam akklılı dans etmıyordu ama c800e ye gectıkten sonra stabıl 490 mhzlerde kullandım 500mhzde de score aldım ya benım sansıma bole cıktı yada gercekten m-tec lerın bazıları gercekten o/c olayına sıcak bakıyor
  • bendeki twinmosun kodunu bilmiyorum ama mtech modüllü olanlardan ve tek olarak 250 mhz de stabil çalışıyor. 2 tane taktığımda sistem ddr400 modunda açılmıyor nedense. açılsa bile reset atıyor. çift ram kullanınca ancak ddr333 modunda stabil olarak çalışıyor. sorun ramlerdemi yoksa anakarttamı bilmiyorum ve hala sorunu çözemedim. şu anda 1 tane 512 mb ram kullanıyorum. ramin 1 tanesi boşta duruyor. anakart asus k8n-e deluxe sc 754 anakart.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a.kaya -- 18 Nisan 2005, 14:41:31 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: a.kaya

bendeki twinmosun kodunu bilmiyorum ama mtech modüllü olanlardan ve tek olarak 250 mhz de stabil çalışıyor. 2 tane taktığımda sistem ddr400 modunda açılmıyor nedense. açılsa bile reset atıyor. çift ram kullanınca ancak ddr333 modunda stabil olarak çalışıyor. sorun ramlerdemi yoksa anakarttamı bilmiyorum ve hala sorunu çözemedim. şu anda 1 tane 512 mb ram kullanıyorum. ramin 1 tanesi boşta duruyor. anakart asus k8n-e deluxe sc 754 anakart.

bildigim kadarıyla 754pin 64bit amdlerde dual ram destegi yok 939larda var sorun bu olabilir??
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.