Şimdi Ara

Twisted Fate AP Mi Kasmalı AD Mi? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
15.655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Makaveli NRFP

quote:

Orijinalden alıntı: ChronoKeeper

Eskiden ad oynardım dümdüz sağ klik championuydu tek yaptığım stun atıp oto attacklar ile kesketi. Bu aralar ap oynuyorum, daha etkili ve daha keyifli kanımca.

Dün aldım ve gece bir el attım, internetten aldığım bi builde göre yaptım ki zaten Trinity Force'u yazmışlar başta onu tamamladığımda bitti oyun. Dediğin gibi, anca sağ tuşa tıklıyordum pek bi oynanış keyfi yoktu. Bugün iki türlü de oynamayı düşünüyorum deniyicem ikisini de ama elimde build yok güzel.

Trinity yerine lich bane çık ama önce RoA çık. Daha faydalı olur.
  • AP
  • Dostlar oyunda yeniyim ancak 10 yıllık moba tecrübeme dayanarak söylüyorum bu tfye ad kasmayı trollük için değilde ciddi ciddi yapan varsa oyunu hiç kavrayamamış malesef
    TF gibi aktif skilleri ile tam bir takım savaşcısı, ultisi ile nuker olabilecek bir şampiyonu ad kasıp sağ tık şampiyonu yapmak tamamen saçmalık AD kastığnız taktirde dışında birinci ve çok kullanışlı olan ikinci skill i(stun dışında) oyun dışı bırakmış oluyorsunuz.
    İlla range ad oynamak istiyorsanız Sivir filan oynayın AD Twisted Fate mi olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChelseaSmile -- 2 Şubat 2013; 2:18:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: asterisk*

quote:

Orijinalden alıntı: Br00klyn28

olu champ.git teemo oyna daha iyi.illa tf istiyosan ap bu aralar moda ama bence gereksiz hem ratiosu dusuk hemde Cok iyi bi nuker deil.

oyuna yeni başlamışsın sanırım. twisted fade high elo ranked'larda banlanan bi champ. sebebi de ultisi. iyi oynayan tf rahatlıkla oyun kazandırabilir. ap bu aralar moda lafı ayrı komikmiş.

arkadaşın sorusuna cevap verecek olursak, ad tf diye bir şey yoktur. kim çıkardı merak ediyorum. ad annie oyna daha iyi, en azında aa range i yüksek. ya da ad sona, lulu falan oyna. adamda kaçış skill i falan olsa neyse. direkt focus. öyle ad carry mi olur arkadaş. git ad leblanc oyna en azından kaçarsın.

oyuna senden önce başladım.çokta güzel hortlatmışsın yani...

• quote:

Orijinalden alıntı: davy

ap si gerçekten zevkli ad de sadece stun atıp vurmakla uğraşıyorsun.

op hort
  • Hortlamanızdaki amaç ne?
  • ap
  • quote:

Her iki şekilde de, ne şekilde bir build yapıcağımı bilmiyorum. Bir Xin Zhaoya, Tryndamare'a yapılan buildleri yapmak olmaz kanımca.

TF AD olmalı
  • ad
  • ap...
  • hort!
  • quote:

Az önce AP oynadım ve inanılmaz zevk aldım. AP gidicem artık.

Bu build iyi midir?

Twisted Fate AP Mi Kasmalı AD Mi?

2 doran raba rush lb
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AkumaRaion

quote:

olu champ.git teemo oyna daha iyi.illa tf istiyosan ap bu aralar moda ama bence gereksiz hem ratiosu dusuk hemde Cok iyi bi nuker deil.

Ap oynamak için nuker olma zorunluluğu yok. Ayrıca ratioları da gayet yüksek. Yazdıkların tamamen saçmalık yani :D

Tamam abi ozur dilerim abi sacmaladm abi.

Mesaj eski ama yine de yazıcam.

Şu forumda niye düzgünce geçinemiyorsunuz? Başka yerde böyle ters ters konuşamazsınız, başınızı öne eğersiniz. Hani bilmesek neyse ama, %70'inin geçim sıkıntısı yok, cebinde telefonu, evinde bilgisayarı var, arabası vs. var. Evli olanı da var ama doğru düzgün arkadaşı yok. forumun %90'ı asosyal. Forum size başkalarıyla medeni şekilde tartışma imkanı sağlıyor, aşağılama ya da dalga geçme özgürlüğünün bir tek size ait olduğunu sanıyorsunuz ama biri çıkıp sizi eleştirince de rerere rörörö yapıyorsunuz.

Ayrıca yazdıkların saçma ki arkadaş kendi görüşünü belirtmiş. Yazdığın cevaba bir bak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaptanKosto -- 3 Temmuz 2013; 21:18:35 >

• Ap

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sezon 1 den önce adc yapıyodum çok güzel oluyodu
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaptanKosto

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AkumaRaion

quote:

Ap oynamak için nuker olma zorunluluğu yok. Ayrıca ratioları da gayet yüksek. Yazdıkların tamamen saçmalık yani :D

Tamam abi ozur dilerim abi sacmaladm abi.

Mesaj eski ama yine de yazıcam.

Şu forumda niye düzgünce geçinemiyorsunuz? Başka yerde böyle ters ters konuşamazsınız, başınızı öne eğersiniz. Hani bilmesek neyse ama, %70'inin geçim sıkıntısı yok, cebinde telefonu, evinde bilgisayarı var, arabası vs. var. Evli olanı da var ama doğru düzgün arkadaşı yok. forumun %90'ı asosyal. Forum size başkalarıyla medeni şekilde tartışma imkanı sağlıyor, aşağılama ya da dalga geçme özgürlüğünün bir tek size ait olduğunu sanıyorsunuz ama biri çıkıp sizi eleştirince de rerere rörörö yapıyorsunuz.

Ayrıca yazdıkların saçma ki arkadaş kendi görüşünü belirtmiş. Yazdığın cevaba bir bak.

tebrikler hocam bu mesajın ile forum artık çok daha güzel bir yer oldu, tüm ergenler ve bebeler forumu terketti ve elit kesim forumu kullanmaya başladı dh ailesi size minnettar...

nedir bana kin falanmıdır arkadaş ya bu, o gün o mesajı atmamın sebebi arkadaşla vs atıp tf seçip yenilmemle sinirlenmemdir.ki saçmalasam ne olacak?bu forum %100 doğru bilgi kaynağı içerme zorunlulugu mu var?wikipedi mi burası?ben o sirada kendi fikrimi paylaşmışım doğru veya yanlış bile olsa...ardından yazdığım mesaj ile konuyu kapatmışım yani...

• quote:

Beyler bu itemlerle karşıda ki AD twisted fate'e teke tekte öldüm, AD daha güçlü oluyor sanırım?

O itemlerle herkese teke tek ölürsün

Son item rabadons olacak.Turret almak için de kill almak için de çok iyi build. Takim kötü oldugundan yenildik sorun bende degil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kullanıcıadınızcokuzun -- 3 Temmuz 2013; 21:29:45 >

• quote:

tf mainim hic de olu bi champ degil ap oynayınca w-q tek atıyor tflerde kasamasa bile attıgı q cok ise yarıyo ad tf zaten ayrı bi guzel ratiosu falan da dusuk degil ad,ap olsun gayet viable
  • AP zordur. İyi oynayan döktürür.
  • xd

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.