Şimdi Ara

Twisted Fate AP Mi Kasmalı AD Mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
61
Cevap
0
Favori
15.624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Manicial

quote:

Orijinalden alıntı: HellRazor

quote:

Orijinalden alıntı: mertkosova

quote:

Orijinalden alıntı: Makaveli NRFP

Az önce AP oynadım ve inanılmaz zevk aldım. AP gidicem artık.

Bu build iyi midir?

Twisted Fate AP Mi Kasmalı AD Mi?

catalyst yerine 2-3 doran daha etkili olacaktır twisted fate in mana sorunu yok zaten catalyst gerektircek. bi de early sheen yerine rabadon rush daha etkili olur.

2. ayakkabıyı niye göstermiş anlamadım.

Bastaki magic pen botu ama buildde mercuryden once void cikmis. Yani o magic pen artik gereksiz. Bundan oturu bot degisimi yapiliyor.

Saçmalık.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Manicial

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mertkosova

quote:

Az önce AP oynadım ve inanılmaz zevk aldım. AP gidicem artık.

Bu build iyi midir?

catalyst yerine 2-3 doran daha etkili olacaktır twisted fate in mana sorunu yok zaten catalyst gerektircek. bi de early sheen yerine rabadon rush daha etkili olur.

2. ayakkabıyı niye göstermiş anlamadım.

Bastaki magic pen botu ama buildde mercuryden once void cikmis. Yani o magic pen artik gereksiz. Bundan oturu bot degisimi yapiliyor.

Saçmalık.

Peki kralsin tamam iyi eglenceler bay pro

• Bi beceremedim yahu, iğrenç skorlarla bitirip duruyorum. Gerçi Vayne ile de kötü oynadım, bugün birşey var bende. Yarın adam akıllı oynarım inşallah, bir türlü adam öldüremesemde sevdim şu champi oynayasım var.
  • ap kasmak hem daha keyifli oluyor hemde turretlere gerçekten sağlam vuruyosun.hiç ad kasmadım belkide ad kasıncada aynı vuruyodur turrete bilmiyorum ama minion falan kesmek eğlenceli oluyo
  •  Twisted Fate AP Mi Kasmalı AD Mi?

Beyler bu itemlerle karşıda ki AD twisted fate'e teke tekte öldüm, AD daha güçlü oluyor sanırım?
  • quote:

Beyler bu itemlerle karşıda ki AD twisted fate'e teke tekte öldüm, AD daha güçlü oluyor sanırım?

ad vs ap olayınca ap tek burstte indiremiyosa zaten şansın çok az ama tf ile kırmızı kart sayesinde deli kite yapılıyo kesebilirdin bence
    edit: adamda ne hp ne mr varmış kesmen lazımdı hatta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertkosova -- 9 Ocak 2012; 18:32:46 >
  • ap tf tam bi farm canavarı mana sıkıntın yok kartların rangesi de çok yüksek.Başlarda 2-3 doran ring alırsan sıra halinde gelen minionlardan mageleri Q ile mele leride + red cartla bi kerede alabiliyorsun. Pasifinde +2si ile gayet rahat farmlayabiliyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdemfb12

ap kasmak hem daha keyifli oluyor hemde turretlere gerçekten sağlam vuruyosun.hiç ad kasmadım belkide ad kasıncada aynı vuruyodur turrete bilmiyorum ama minion falan kesmek eğlenceli oluyo

sen garen den başkalarıyla adam keser miydin :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: bravewarrior07

quote:

ap kasmak hem daha keyifli oluyor hemde turretlere gerçekten sağlam vuruyosun.hiç ad kasmadım belkide ad kasıncada aynı vuruyodur turrete bilmiyorum ama minion falan kesmek eğlenceli oluyo

heee
  • bu gece aldım tf yi ve ad denedim fena sayılmaz gerçi ama ap denemek lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlooDusT

bu gece aldım tf yi ve ad denedim fena sayılmaz gerçi ama ap denemek lazım.

bende dün aldım ad denedm fena değild idemn ap denedim çok zevklide bzm takım noobdu kaybettik :D
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bravewarrior07

quote:

heee

nick Chiqper yolladm istek girince kabul et garen
  • ap si gerçekten zevkli ad de sadece stun atıp vurmakla uğraşıyorsun.
  • Bende şu buildi kullanıyorum gayette zevkli oluyor ;
    Bot+3pot ile başlıyorum sonra guinsoo's rush ardından wits end ve malady sonra rabadon ve oyunun seyrine göre ga veya lich bane botuda rakibe göre öndeysek sorcerers shoes öbür türlü zevkinize göre.Tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Br00klyn28

olu champ.git teemo oyna daha iyi.illa tf istiyosan ap bu aralar moda ama bence gereksiz hem ratiosu dusuk hemde Cok iyi bi nuker deil.

oyuna yeni başlamışsın sanırım. twisted fade high elo ranked'larda banlanan bi champ. sebebi de ultisi. iyi oynayan tf rahatlıkla oyun kazandırabilir. ap bu aralar moda lafı ayrı komikmiş.

arkadaşın sorusuna cevap verecek olursak, ad tf diye bir şey yoktur. kim çıkardı merak ediyorum. ad annie oyna daha iyi, en azında aa range i yüksek. ya da ad sona, lulu falan oyna. adamda kaçış skill i falan olsa neyse. direkt focus. öyle ad carry mi olur arkadaş. git ad leblanc oyna en azından kaçarsın.
  • ap xine laf mı geldi? 2 snde bir heal basıyor oyunun en büyük bugı.
  • Hehe daha kaç ay olmuş bu soruları soralı, şimdi milletinkileri cevaplıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: teatrous

Bende şu buildi kullanıyorum gayette zevkli oluyor ;
    Bot+3pot ile başlıyorum sonra guinsoo's rush ardından wits end ve malady sonra rabadon ve oyunun seyrine göre ga veya lich bane botuda rakibe göre öndeysek sorcerers shoes öbür türlü zevkinize göre.Tavsiye ederim.

Bu AP build'den ziyade magic damage/attack speed build'i oluyor. Bu tarz build en iyi Teemo'ya gider, önceden çok iyi oluyordu ama artık o kadar değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nicholai Hel

quote:

Orijinalden alıntı: teatrous

Bende şu buildi kullanıyorum gayette zevkli oluyor ;

Bu AP build'den ziyade magic damage/attack speed build'i oluyor. Bu tarz build en iyi Teemo'ya gider, önceden çok iyi oluyordu ama artık o kadar değil.

Bence Lulu'ya da gideri var magic dmg-as buildin.
  • Örnekleri artırmak mümkün. Evcil olmayan hayvan Cho'ya da yapılır, çok iyi de olur çok güzel iyi de olur.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.