Şimdi Ara

Twisted Fate AP Mi Kasmalı AD Mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
15.596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Her iki şekilde de, ne şekilde bir build yapıcağımı bilmiyorum. Bir Xin Zhaoya, Tryndamare'a yapılan buildleri yapmak olmaz kanımca.

• Ap Yapmalısın
  • Eskiden ad oynardım dümdüz sağ klik championuydu tek yaptığım stun atıp oto attacklar ile kesketi. Bu aralar ap oynuyorum, daha etkili ve daha keyifli kanımca.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChronoKeeper

Eskiden ad oynardım dümdüz sağ klik championuydu tek yaptığım stun atıp oto attacklar ile kesketi. Bu aralar ap oynuyorum, daha etkili ve daha keyifli kanımca.

Dün aldım ve gece bir el attım, internetten aldığım bi builde göre yaptım ki zaten Trinity Force'u yazmışlar başta onu tamamladığımda bitti oyun. Dediğin gibi, anca sağ tuşa tıklıyordum pek bi oynanış keyfi yoktu. Bugün iki türlü de oynamayı düşünüyorum deniyicem ikisini de ama elimde build yok güzel.
  • Ben AP tercih ediyorm hem oynaması daha zevkli hemde kaçarken bile adamı kesebilirsin :D
  • olu champ.git teemo oyna daha iyi.illa tf istiyosan ap bu aralar moda ama bence gereksiz hem ratiosu dusuk hemde Cok iyi bi nuker deil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Br00klyn28

olu champ.git teemo oyna daha iyi.illa tf istiyosan ap bu aralar moda ama bence gereksiz hem ratiosu dusuk hemde Cok iyi bi nuker deil.

Ap oynamak için nuker olma zorunluluğu yok. Ayrıca ratioları da gayet yüksek. Yazdıkların tamamen saçmalık yani :D

• Az önce AP oynadım ve inanılmaz zevk aldım. AP gidicem artık.

Bu build iyi midir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kogmen -- 8 Ocak 2012; 11:16:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AkumaRaion

quote:

Orijinalden alıntı: Br00klyn28

olu champ.git teemo oyna daha iyi.illa tf istiyosan ap bu aralar moda ama bence gereksiz hem ratiosu dusuk hemde Cok iyi bi nuker deil.

Ap oynamak için nuker olma zorunluluğu yok. Ayrıca ratioları da gayet yüksek. Yazdıkların tamamen saçmalık yani :D

Tamam abi ozur dilerim abi sacmaladm abi.

• benim tf her zaman ap dir çok zevkli oluyor :D
  • bu aralar ap çok moda bencede ap gidilmesi gerekiyor .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Makaveli NRFP

Az önce AP oynadım ve inanılmaz zevk aldım. AP gidicem artık.

Bu build iyi midir?

catalyst yerine 2-3 doran daha etkili olacaktır twisted fate in mana sorunu yok zaten catalyst gerektircek. bi de early sheen yerine rabadon rush daha etkili olur.
  • İlk olarak 2 dorans stack yapıyorum. Sonra Rabadon, Lich gg :D

Tf'de arkadaşın dediği gibi mana sorunu yok, mavi kart ile lanede güzel durur. Tf ile solo top oynuyorum, uzaktan uzaktan defansif kalarak çok iyi farm ve harras yapabilir. Tavsiye ederim çok da keyiflidir. ^^
  • Dorans Ring'i diyorsunuz değil mi, öküzüm kusura bakmayın.
  • quote:

Dorans Ring'i diyorsunuz değil mi, öküzüm kusura bakmayın.

Evet
  • ben ap oynuyorum ad eskiden oynardım her türlü gideri var

buildim ise
    magic penetration boots
    rabadon
    lich bane
    void staff
    deathfire grasp
    son item kafana göre ama ben genelde zhonyas ya da abyssal scepter alıyorum siz e skillinin verimini arttırmak için ve cdr için nashor falan alabilirsiniz

rune klasik zaten

mark magic penetration
    seal glyph ap per level
    quint flat ap

blue varken felaket yardırırsınız sürekli harras falan
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertkosova

quote:

Bu build iyi midir?

catalyst yerine 2-3 doran daha etkili olacaktır twisted fate in mana sorunu yok zaten catalyst gerektircek. bi de early sheen yerine rabadon rush daha etkili olur.

2. ayakkabıyı niye göstermiş anlamadım.

• git tanky kas daha faydalı koskoskoskoksoksoks
  • ap iyidir ad o kadar degil daha iyi ad carryler var cunku. bu arada e skilli 4 vurusta bir magic vuruyor nashors tooth alabilirsin hem ap hem as veriyor. 4. vurusu yapmadan once sheeni aktif et iyi vurursun bu sekilde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HellRazor

quote:

Orijinalden alıntı: mertkosova

quote:

Bu build iyi midir?

2. ayakkabıyı niye göstermiş anlamadım.

Bastaki magic pen botu ama buildde mercuryden once void cikmis. Yani o magic pen artik gereksiz. Bundan oturu bot degisimi yapiliyor.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.