Şimdi Ara

Twisted Fate Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar her zaman twisted fate'i merak ederdim.Bugün aldım ilk maçımda 14-7 yaptım maçı aldık.Gerçekten çok güzel bir hero.Ap oynuyorum ancak bazı buildlerde ad oynayan var hangisi iyidir?

• dari al theQ at
  • quote:

Orijinalden alıntı: Best Dari in Tr

dari al theQ at

Yaşını az çok tahmin ediyorum.Bu saatte uyuman gerek senin.
  • ad tf al bi dene zaten anlarsın hangisinin iyi olduğunu genelde trollemek için alıyorlar
  • kesinlikle ap oynamalısın ad o kadar iyi değil, normal oyunda eğlenmek için yaparsın anca.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Minato Namikaze

quote:

Orijinalden alıntı: Best Dari in Tr

dari al theQ at

Yaşını az çok tahmin ediyorum.Bu saatte uyuman gerek senin.

Belki de yeni uyandı abisi deme öyle
  • sezon 2de ad tf vardı bir zamanlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Warwick Benzeri Karakter?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben unrankedken karşıda adam aldı bende trollüyor sandım takmadım oyunu ama bizi ezip oyunu aldılar birde aynı maçta blitz mid yapmışlardı

Edit : Ama o kadar güçlü değil ben kötü oynadığımdan kasmıştı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hynx -- 21 Ağustos 2014; 8:29:49 >
  • Üstteki veleti takma, fantezi olsun diye AD oynuyolar AP oynamak daha yararlı
  • Ap tf iyidir ad yi salla jung dene bi el zevkine

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben ad tf oynadim zevkli ama karşina bir draven falan gelirse lanede cok fena ezilirsin.2.olarak ap tf latede cok güçlü
  • AP devam et

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • AD resmen TF'ye hakaret.AP kasıp Kadeh yada Morello+Lich Bane+Rabadon çıktığın zaman bile inanılmaz burst damage çıkartıyor.Kule eritmeside cabası.
  • twisted fate zaten bir magic herosudur kaldı ki sahip oldugu skiller ap üzerinden vurur sen eğer ona ad kasarsan skillerinin hi. bir anlamı olmaz ultısı dısında oda zaten bı tek kacmana yarar belki ayrıca oyun ıcınde ad tf denedıgınde kendınde aradakı farkı anlarsın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Abinos41

Üstteki veleti takma, fantezi olsun diye AD oynuyolar AP oynamak daha yararlı

???
  • quote:

Orijinalden alıntı: konvict1

twisted fate zaten bir magic herosudur kaldı ki sahip oldugu skiller ap üzerinden vurur sen eğer ona ad kasarsan skillerinin hi. bir anlamı olmaz ultısı dısında oda zaten bı tek kacmana yarar belki ayrıca oyun ıcınde ad tf denedıgınde kendınde aradakı farkı anlarsın...

bazı skilleri ad vuruyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: msec0727

quote:

Orijinalden alıntı: Abinos41

Üstteki veleti takma, fantezi olsun diye AD oynuyolar AP oynamak daha yararlı

???

Sana demedim Darici velete dedim
  • W %100 ad e saldırı hızı ve bir kaç vuruşta bir fazladan hasar veriyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karşına fizz gelsin de iade et karşim
  • quote:

Orijinalden alıntı: msec0727

quote:

Orijinalden alıntı: konvict1

twisted fate zaten bir magic herosudur kaldı ki sahip oldugu skiller ap üzerinden vurur sen eğer ona ad kasarsan skillerinin hi. bir anlamı olmaz ultısı dısında oda zaten bı tek kacmana yarar belki ayrıca oyun ıcınde ad tf denedıgınde kendınde aradakı farkı anlarsın...

bazı skilleri ad vuruyor

Bazı skilleri dediğin 1 tanesi ama bütün skilleriyle ap vurabilirsin yani tabi yine sana kalmış tercih meselesi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.