Şimdi Ara

Twisted Fate Kart Seçme Olayı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çok oynamam ama birden aklima geldi. Sanirim w yetenegiyle sari mavi kirmizi kartlardan birini seciyorduk. Ben ne zaman sari olan karti çikarmak istesem hızlı geçtiği için digerleri geliyordu. Istenilen karti almanin teknigini bilen var mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yok tamamen sans. Ani durumlarda w spamlarsın ne gelirse artîk.

• Öyle birr yol yok. sarı gelince tekrar basıyorsun
  • Geçiş sürelerini var 0.25 galiba kırmızı dan hazır bekle sarıyı görünce bas anında.
  • Kırmızı sarı mavi, bu sırayla geliyor.

Kırmızıdan sonra sarı geldiği için kırmızı gördüğünde W'ya tekrar basmaya hazır edeceksin kendini sarı kart seçmek istediğinde
  • Valla geçen burada bir arkadaş Q attığında ortadaki kart W bastığındaki ilk kart olur demişti. Oradan bir hesaplama yapılabilir. Ama siz de benim gibi sakin oynayamıyorsanız bunu takip etmeniz zor olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: by-ko

Valla geçen burada bir arkadaş Q attığında ortadaki kart W bastığındaki ilk kart olur demişti. Oradan bir hesaplama yapılabilir. Ama siz de benim gibi sakin oynayamıyorsanız bunu takip etmeniz zor olacaktır.

Öyle bir şey yok. TF'nin diğer skinlerinde kartlar renkli değil.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yok. el çabukluğuna ve pinge bağlı. konudaki geçersiz taktikleri denemene gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-77293B3E8 -- 15 Şubat 2017; 21:58:26 >
  • Mesela sarı kart seçtin. Ama çok hızlı seçtin. Sonra hemen w w yaparsan yine sarı kart seçebilirsin. Dene bunu yaparsın. Onun dışında en son hangi kartı seçtiğini falan aklında tutman lazım. Kart sırasını ezberlemen lazım. Zaten tek olayı bu bunları yapmadan tf oynamamalısın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mithrandir.

quote:

Orijinalden alıntı: by-ko

Valla geçen burada bir arkadaş Q attığında ortadaki kart W bastığındaki ilk kart olur demişti. Oradan bir hesaplama yapılabilir. Ama siz de benim gibi sakin oynayamıyorsanız bunu takip etmeniz zor olacaktır.

Öyle bir şey yok. TF'nin diğer skinlerinde kartlar renkli değil.

Olay renk değil, aslında her kartın simgesi var dikkat ederseniz, mavide bi parıltı, kırmızıda bi bıçak, sarı da ise zincir var qnq. Galiba döngü skill beklemede iken devam ediyor, yani bir öncekinde mavi attıysam kırmızdan başlar diyorum olmuyor bazen, birden sarı geliyor ve geçiyor hemen. Şansıma heralde q'nun ortasından başlıyor genelde. Yani q atıp onun kartları yolmadan w açıyorum ortadakinden başlayıp devam ediyor sıraya . Ama böyle bir açıklama yok bi yerlerde , benim şansıma denk geliyor gibi hissediyorum

Edit : tf görsel güncelleme aldığında bunu da değiştirmişler, oyindaki ilk kart galiba rastgele geliyor sonraki sıra ise kırmızı-sarı-mavi şeklinde gidiyormuş. Çabuk tıklama ile iki sart üst üste seçmek mümkün imiş. Bulabildiğim bilgiler bunlar benim, biraz daha ararsam iyice eskiye gidicez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi U Mad BRO -- 15 Şubat 2017; 23:1:18 >

• W basarsın kartlar döner. Tekrar w basarsın seçersin. Bu kadar.
  • Mithrandir. kullanıcısına yanıt
    Yanlışın var.Q daki 3 kart da rastgele renklerde.

Örnek:2 sarı 1 mavi

• Kart sayacı sürekli dönüyor. W açık olsa da olmasa da. Kart saymak mümkün

• Oozed kullanıcısına yanıt
    Kostüm diyor. Yeni çıkan kanlı ay tf'e hepsi kırmızı mesela. İşarettir simgedir bilmiyorum ama.

• kardeşim var her kart geçişinde bir ses duyarsın mavi kart geçtikten sonra sesten biraz sonra basarsan sarı kartı çekersin.Zamanla kulağın alışır.
  • Mithrandir. kullanıcısına yanıt
    Mithhh

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.