Şimdi Ara

Twisting Nether'da ki Aktif Türk Guildleri?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba malum önümüzdeki hafta raid geliyor bir guildde yerimizi almak şart oldu, tek başımıza mythic dungeonları vs. hallediyoruzda raid için guild gerekiyor.

Şuan holy priest oynuyorum 340 ilvl. Varsa aktif guildler görüşmek isterim efenim^^

• çok erken gelmiyor mu hocam ya
    bence herkes hazırlıksız yakalandı
  • aschil A kullanıcısına yanıt
    Paketin çıktığı gün biliniyordu 4 eylülde çıkacağı raidin ve mythic + ın. Nasıl hazırlıksız yakalandılar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • zaman az hocam işte
  • Merhabalar,

Eğer düşünürseniz uzun yıllardır oynayan, hardcore ve semi-hardcore birçok deneyim yaşamış oyuncular ile newbie olarak tabir ettiğimiz taze kanlarla harmanlanmış, artık sadece günlük hayatın stresini atmak için kalan zamanlarımızda birlikte keyif alarak oyuna devam eden güzel bir ortamımız mevcut. Ağırlıklı olarak Mythic+ ve PvP içeriğinde vakit geçiriyoruz. Raider arkadaşlarımız var fakat mythic progress veya ilk 100 gibi bir hedefleri yok. PM'den dönüş yapabilirsiniz.
  • Vengeance Demon Hunter oynuyorum bende. 340 ivl . Varsa guild bende katılmak isterim.
  • Bende Twisting Nether'da yeni deneme hesabı açtım.
    Sosyal ve level gereksinimi olmayan, vakit geçirmek için girenlere açık guild tavsiyeni olan var mı?
    Ortam güzelse 110 level boost alıp başlayacağım.
    Bir de sunucu günün 24 saati "Full" olarak gözüküyor. Genel olarak oyuna girişte bekleme süresi ne kadar?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.