Şimdi Ara

Twisting Nether de horde avına çıktım (VİDEO) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
1
Favori
1.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: emre510

quote:

Orijinalden alıntı: Vinewood

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Reclamation

İnsanlar kendi halinde görev yapıyor level kasıyor niye karışıyor niye insanları üzüyorsun mübarek?

Bu tip oyuncular pveye gitsin

10 lvl altına dalıyorsun adam pve'ye girse ne değişecek

pve serverlerde karşı factiondan adam gelip kesebiliyor mu ?

Kesemiyor, ancak PvP serverdada alt level'e dalınmaz. Herşeyin bir kuralı var noob'luk ve troll'lük yapmanın anlamı yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Reclamation

İnsanlar kendi halinde görev yapıyor level kasıyor niye karışıyor niye insanları üzüyorsun mübarek?

Bu tip oyuncular pveye gitsin

10 lvl altına dalıyorsun adam pve'ye girse ne değişecek

pve serverlerde karşı factiondan adam gelip kesebiliyor mu ?

Kesemiyor, ancak PvP serverdada alt level'e dalınmaz. Herşeyin bir kuralı var noob'luk ve troll'lük yapmanın anlamı yok

Dostum senle bu konuyu daha fazla tartışmıcam son sözlerimi söylüyorum eğer PvP servere geliyorsan ona göre katlanırsın karsıdan 50 level adam seni 20 level kasarken kesebilir sen buna noobluk trolluk diyebilirsin senin görüşün saygı duyarım ama PvP serverin özelliklerinden biri budur beğenmiyorsun PvE oynarsın benim görüşüm de bunlar noobluk felan değil bunları yaparken karşı tarafın sinir olması çok eğlenceli olabiliyor ayrıca oyunda Yazılı bi kural yok bu hareketler noobluk trollüktür felan diye her şeyin bir kuralı var demişsin o yüzden söyledim bunu

• Vinewood kullanıcısına yanıt
    Zırlayacaksanız pvp serverında açmayacaksınız bu kadar basit bi olay. Bana dokunmasınlar diyorsan git Pve'de aç.

• quote:

Orijinalden alıntı: Thrashbringer

Zırlayacaksanız pvp serverında açmayacaksınız bu kadar basit bi olay. Bana dokunmasınlar diyorsan git Pve'de aç.

Zırladığım filan yok, bana göre alt levele dalan adam akran ve yakın levele dalmaya g*tü yemeyen adamdır, kısaca noob'tur. Ben yakın leveldeki karşı faction'daki adamlar ile combat atmayı seviyorum bu yüzden pvp oynuyorum ancak bu benim alt levellere dalacağım anlamına gelmez, Twisting nether'da dahil tüm pvp realm'lerinde yüksek levelli oyuncuların %95-90ı alt levellere dalmaz, arada böyle tipler çıkıyor karşımıza

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vinewood -- 1 Kasım 2014; 17:05:11 >
  • quote:

quote:

Zırladığım filan yok, bana göre alt levele dalan adam akran ve yakın levele dalmaya g*tü yemeyen adamdır, kısaca noob'tur. Ben yakın leveldeki karşı faction'daki adamlar ile combat atmayı seviyorum bu yüzden pvp oynuyorum ancak bu benim alt levellere dalacağım anlamına gelmez, Twisting nether'da dahil tüm pvp realm'lerinde yüksek levelli oyuncuların %95-90ı alt levellere dalmaz, arada böyle tipler çıkıyor karşımıza

orkların yüzde 90 i beni gördükleri yerde kestiler yüzde 10 luk kısmı dokunmadan geçti işi vardı galiba boşda olsa oda kesicekti.ilk levellerde görev yaparken bilirim humanların bölgesine çok yakın ortak bir bölgede bir tane horde resmen benim bölgede kamp kurdu 1 saat boyunca peşimi bırakmadı.oyundan çıkmak zorunda kaldım ilk levellerde bilirsiniz görev bolluğu yok 1 kaç tane görevim vardı hepsi o bölgedeydi.bende nerde dişime göre horde bulsam affetmiyorum.el sallıyana diz çökene beni görüp saygı duran bekliyene dokunmuyorum. ama görmezden gelip devam ediyorsa kesiyorum orda hemen.

• Vinewood kullanıcısına yanıt
    Oldu olacak o kadar açılmışken %100 deseydin bari düz hesap. Bizim bilmediğimiz twisting netherlar da var heralde onca karakter kastım orda kestim de kesildim de.

• böylece pvp konusunda atıp tutanların da pvp deyince neyi kastettiklerini görüyoruz burada...
  • Vuran vurur kesen keser pvp serverda oynarken bundan yakınan varsa üzgünüm onlar adına. Ben de her bulduğuma dalarım. Düşman değil miyiz işte gg wp.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nuke General -- 1 Kasım 2014; 18:31:46 >
  • quote:

Oldu olacak o kadar açılmışken %100 deseydin bari düz hesap. Bizim bilmediğimiz twisting netherlar da var heralde onca karakter kastım orda kestim de kesildim de.

zaten bayağı uzun bir süre oynamayı düşünmüyorum bu oyunun tutupta yeni ek paketine 130-140 lira verilmez.ucuzlasın şöyle 30 tl 40 tl ye düşsün alırım o fiyatlara satılması için bayağı bir zaman geçicek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi woodnight -- 1 Kasım 2014; 18:43:33 >
  • woodnight kullanıcısına yanıt
    Hafız sen hata etmişsin çok yanlış serverda başlamışsın orası full horde. Muhtemelen burda her server konusuna twisting'de aç diyenler yüzünden oraya gitmişsindir.

Diğer taraftan pvp lafi edip low lvl kesti diye pvp anlayışınız bu demek çok saçma sapan. Pvp Serveri işte ölmeyi de bilcen. Başında biri farmladı diye zil tak oyna diyen yok ama buranın doğası böyle. Kesilcen sinirlencen, nefret etcen gittikçe bilencen. Düşman işte dal neyin lafını yapıyorsun. Hamama giren terler serverda karakteri açarken uyarıyor bi zahmet oku bari.

Misal outland. Seni kesip duracaklar sonra sinirlenip maine geçeceksin sonra o yanına adam toplayacak sen toplayacaksın derken böyle böyle iyi kötü bi world pvp ortamı oluşacak. Ben Outland'e pvp için gidiyorum illa bi kesilip isyan eden generalden yardım isteyen oluyor üç beş kişi biz toplanıyoruz onlar örgütleniyor derken maini alan meydana geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thrashbringer -- 1 Kasım 2014; 18:56:48 >

• sylvanas ta horde kasarken banada rahat vermediler ama hayat böyle değilmidir pvp server seçersin ve ona göre oynarsın :/
  • quote:

Hafız sen hata etmişsin çok yanlış serverda başlamışsın orası full horde. Muhtemelen burda her server konusuna twisting'de aç diyenler yüzünden oraya gitmişsindir.

biliyorum hafzz .yok sadece realmın ismi kulağıma hoş geldi twisting nether silvermoon da açıcaktım geylerin serverı gibi sanki ismi.kazzak ta açıcaktım kazak oyuncular vardır diye onu da seçmedim.öyle şeyler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi woodnight -- 1 Kasım 2014; 18:56:04 >
  • İtiraf ediyorum bende senin gibi yapıp hordeları çok avlarım özellikle class olarak rogue ile harika oluyor düşük level elemanları kesiyorsun sonra mainleriyle geliyorlar rogue la görünmez olup getirdikleri mainlerle kovalamaca oynamak ve yakalanmamak ayrı zevkli
  • quote:

Orijinalden alıntı: woodnight

quote:

biliyorum hafzz .yok sadece realmın ismi kulağıma hoş geldi twisting nether silvermoon da açıcaktım geylerin serverı gibi sanki ismi.kazzak ta açıcaktım kazak oyuncular vardır diye onu da seçmedim.öyle şeyler

Sen çok yanlış gelmişsin Twisting Nether'da gay kazaklar var kardeş

• Böyle çekemeyen insanlara çok denk geliyorum. Alt karakteri kasarken 90lvl işsiz bi eleman havadan gelip öldürüyor. Tamam PvP serverdayız, world PvP güzel ama asıl aradığımız bu değil. Gelin aynı levellerde aynı zone'da kapışalım istediğiniz kadar. WoD gelince olacak olan budur ama gidip 40 level zone'larına milleti öldürmekte sadece eziklik göstergesidir.
    Goldshire basan Horde'lara sözüm yok tabi, onlar sadece eğlence arıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KKochaKK

Böyle çekemeyen insanlara çok denk geliyorum. Alt karakteri kasarken 90lvl işsiz bi eleman havadan gelip öldürüyor. Tamam PvP serverdayız, world PvP güzel ama asıl aradığımız bu değil. Gelin aynı levellerde aynı zone'da kapışalım istediğiniz kadar. WoD gelince olacak olan budur ama gidip 40 level zone'larına milleti öldürmekte sadece eziklik göstergesidir.
    Goldshire basan Horde'lara sözüm yok tabi, onlar sadece eğlence arıyor.

• klasik ally diyen arkadaşlar komik.ben iki tarafı da gördüm hordeken bu kadar kesmiyorlardı, allyken bineklerden atlıyordu adamlar ölme pahasına.

• Kendi levelimde gelirlerse hiç sinir olmam da 90level adam gelip de düşük level adamları kesince iyi olmuyor. Nasıl zevk alınır ki bundan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skillet

Kendi levelimde gelirlerse hiç sinir olmam da 90level adam gelip de düşük level adamları kesince iyi olmuyor. Nasıl zevk alınır ki bundan

90 level adam ısrarla kesiyorsa mainine gir gel demek istiyordur. Direk maine girer giderim mekana çokta zevkli olur. Benim asıl anlam veremediğim bu arkadaş gibi 70 level olup 40 levelleri kesen düdükler. Pvpden anladıkları milleti kanser etmek onların.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gece Şarkısı

quote:

Orijinalden alıntı: Skillet

Kendi levelimde gelirlerse hiç sinir olmam da 90level adam gelip de düşük level adamları kesince iyi olmuyor. Nasıl zevk alınır ki bundan

90 level adam ısrarla kesiyorsa mainine gir gel demek istiyordur. Direk maine girer giderim mekana çokta zevkli olur. Benim asıl anlam veremediğim bu arkadaş gibi 70 level olup 40 levelleri kesen düdükler. Pvpden anladıkları milleti kanser etmek onların.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.