Şimdi Ara

Twisting Nether de horde avına çıktım (VİDEO) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
1
Favori
1.515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Tw tehlikelidir o amacla yaklasan bir ally hatirliyorum bana alt karakter kasarken sonra mainle 45 dk maymun edip oyunu kapattirmistim adama her zaman maini pvp gearla kasacagim bolgede birakirim pvp serverdaysan herseye hazirlikli olucaksin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PendroZ -- 2 Kasım 2014; 13:18:03 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Varsa şekliniz Durotar'a da bekleriz, burası twisting nether adamı Stormwind'den alırız.
  • İnanır mısın dun alt charımı kasarken twistingde, plaguelandsde ally 90 lvl mage kesti beni. Genelde boyle boş adamlar gnome olur buda gnomedu. Neyse 90 warlockumla geldim. Elemanı 5 kere kestim oyundan çıktı. Ondan sonra asayişe başladım. Nerde bir ally hordea daldığını gördüm hemen kestim. Kendimi çok iyi hissettirdi. Ama senin gibi lvl kasan adamlara dokunmadım orası ayrı.
    Genelde bu tarz adamlar hep ally. Guzel güzel kasıyorum kimseye bulaşmıyorum kimsede bana bulaşmıyo derdin ney niye kesiyon yahu. Takmış 600 ilvllı pelerini Full pve set neyine guveniyosa allahın pokemonu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.