Şimdi Ara

Twisting Nether de horde avına çıktım (VİDEO)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
1
Favori
1.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • twisting nether tanaris bölgesinde horde avına çıktım orkların yoğun olduğu bu bölgede eskiden hordelar bu bölgede cirit atardı dakikada 5 ork horde neyse artık keserdim.av pek bol geçmedi ama bulduğumu kestim.yazı kalitesi için özür çevirici kullandığım için yazdıklarım pek okunmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi woodnight -- 31 Ekim 2014; 18:18:52 >

• Helal qnq süpersin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aléister Crowley

Helal qnq süpersin
    helal kanka ya 60 level karakterle 50 level karakterleri nasıl kesiyorsun sağlam g.t varmış sende benimki yemez. o druide dalarken 4 parmağınla 1-2-3-4 e aynı anda basman olsun, action barlarda key bind olmaması olsun. nereden baksan süpersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Knightley

helal kanka ya 60 level karakterle 50 level karakterleri nasıl kesiyorsun sağlam g.t varmış sende benimki yemez. o druide dalarken 4 parmağınla 1-2-3-4 e aynı anda basman olsun, action barlarda key bind olmaması olsun. nereden baksan süpersin.

Alıntıları Göster
    bu realmde oynamıyorum normalde yan karakterim death knightı biraz geliştireyim dedim.bayağı bi horde saldırısına uğradım görev yapamaz oldum dayanamadım bende misilleme yaptım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi woodnight -- 31 Ekim 2014; 19:18:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: woodnight

bu realmde oynamıyorum normalde yan karakterim death knightı biraz geliştireyim dedim.bayağı bi horde saldırısına uğradım görev yapamaz oldum dayanamadım bende misilleme yaptım.

Alıntıları Göster
    İnsanlar kendi halinde görev yapıyor level kasıyor niye karışıyor niye insanları üzüyorsun mübarek?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reclamation

İnsanlar kendi halinde görev yapıyor level kasıyor niye karışıyor niye insanları üzüyorsun mübarek?

Bu tip oyuncular pveye gitsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: st-so

Alıntıları Göster
    11.47 dk dan sonra ork druid kesilceğini anlayınca kampa kaçıyor npcler koruycak zannediyor ama onunda sonu acı bitiyor.
  • quote:

Alıntıları Göster
    Adam göreviyle meşgül insanların zamanını boş yere çalıyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aschil -- 31 Ekim 2014; 19:44:26 >
  • quote:

11.47 dk dan sonra ork druid kesilceğini anlayınca kampa kaçıyor npcler koruycak zannediyor ama onunda sonu acı bitiyor.

Alıntıları Göster
    12.10 dakikada kovaladığım ork warrioru atıyla koşarken öldürdüm atıyla beraber yuvarlanıp düştü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi woodnight -- 31 Ekim 2014; 19:45:19 >

• bana yapılana karşılık verdim sadece.orklar affetmiyor gördükleri yerde beni indiriyorlardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi woodnight -- 31 Ekim 2014; 19:49:30 >
  • Twisting Nether'de Ally açıp nolmasını bekliyordun npcden çok Horde var orda gören dalar tabi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre510

quote:

• quote:

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    kestiklerimin arasında bir tane tauren türktü galiba nicki abim di

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi woodnight -- 31 Ekim 2014; 20:50:48 >

• quote:

kestiklerimin arasında bir tane tauren türktü galiba nicki abim di

Alıntıları Göster
    üff be keybindlere bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gece Şarkısı

üff be keybindlere bak

Alıntıları Göster
    Hıncını düşük level adamlardan aldığına göre, paçanı Outland da almışlar senin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmopasa

Hıncını düşük level adamlardan aldığına göre, paçanı Outland da almışlar senin

Alıntıları Göster
    Şaşırmadım.İyilik,güzellik abidesi Alliance ın klasik hareketlerinden...
  • quote:

Orijinalden alıntı: celades

Şaşırmadım.İyilik,güzellik abidesi Alliance ın klasik hareketlerinden...

Alıntıları Göster
    Helal süper böyle devam.. Benimde 70 horde charım var yer söyle senin DK ile vs atalım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wholtran -- 1 Kasım 2014; 16:06:51 >
  • quote:

quote:

10 lvl altına dalıyorsun adam pve'ye girse ne değişecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vinewood

quote:

quote:

10 lvl altına dalıyorsun adam pve'ye girse ne değişecek

pve serverlerde karşı factiondan adam gelip kesebiliyor mu ?

• Klasik ally oyuncusu
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.