Twıstıng de guıld arıyorum oyuna yenı basladıgım ıcın cok sorumu kabul edebılecek ama ılerde cok ıyı raıder larla oyuna devam edıcek cok ama cok ıyı guıld ıstıyorum cunku benım anlayısım bır ton guılde gırıp cıkan bır ınsan olmamak ...
Nıck : Zéém oyundayım suan
quote:
Orijinalden alıntı: ZeeMTR
Iyı aksamlar arkadaslar;
Twıstıng de guıld arıyorum oyuna yenı basladıgım ıcın cok sorumu kabul edebılecek ama ılerde cok ıyı raıder larla oyuna devam edıcek cok ama cok ıyı guıld ıstıyorum cunku benım anlayısım bır ton guılde gırıp cıkan bır ınsan olmamak ...
peki guilde neden kabul edilmelisin? ne vaadediyorsun?
quote:
Orijinalden alıntı: ToughGui
quote:
Orijinalden alıntı: ZeeMTR
Iyı aksamlar arkadaslar;
peki guilde neden kabul edilmelisin? ne vaadediyorsun?
Ben ne vaad edıyorum dıyorsun bır kere bır cok oyunda raıd baskanı ve guıldmaster dım bu oyunlar oyle dandık dunduk oyunlar degıl..oyuna alısırsam ıyı bır playerımdır...Benı bılen bılır..
İYİ bir dost,arkadas ve oyuncuyumdur.. Basladım ve guzel bır guıld de devam etmek ıstıyorum yapabılceklerım sımdılık bunlar ama cok faydalı olurum..
eğer darksorrow gelirsen beraber oynarız 4-5 işiyiz ufakta bir ildimiz var skype felan baya eğleniyoruz
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme