Şimdi Ara

Twisting Nether / Horde

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, oyundaki eski guildime ulaşmaya çalışıyorum, bir türlü kimseye ulaşamadım kaç aydır. Oyunu ani bırakmıştım, konuşma fırsatı olmadı hiç. Hep aklımdaydı, bir kaç kişiye ulaşayım dedim onlar da bırakmış vs, bilmiyorlardı.

Bir de buradan sorayım dedim, Twisting Nether'da oynayıp Horde olan, bana yardım edebilecek kimse var mı?

• Ben Twisting Nether'da horde oynuyorum . Sana nasıl yardımcı olabilirim ? . Bende çok eski sayılmam ama uzun zamandır bu serverda oynayan arkadaşlarım var onlara sorabilirim.
  • Bu sefer olacak sanki. Hadi bakalım.

Lex Tallionis diye bir guild var, başkanları "Levo". Onların ventrilo bilgilerini sorsan verirler mi acaba, ondan da emin değilim... Ama en rahat ulaşma imkanı ventrilo olur sanıyorum.
  • Şuan arkadaşlar offline yarın senin için konuşurum bilen varsa sana dönerim :) . İnş buluruz . olmadı tradeye kayıp aranıyor diye ilan veririz rahat ol :)
  • İnan çok hayra geçersin, kaç aydır kimseye ulaşamadım =)

Bekliyor olacağım, teşekkür ederim şimdiden.

Edit: Yalan olmasın birisine ulaşıp konuştum ama o da bilmiyordu, oyunu bırakmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frozz -- 13 Mayıs 2011; 3:09:05 >
  • Levent Abiyi tanirim ama oyunu birakmadi druid bir karakterle oynuyor diye biliyorum.O guildten tanidim kisiler soylemisti banada.Oyuna girdiginde who Lex Tallionis yazip birine wisp atsan butun bilgilere ulasabilirsin.
  • istedigin bilgiyi soyle hemen soyliyeyim sana ben o guildde takıldım 4 ay felan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: @WP VOLK@N

Levent Abiyi tanirim ama oyunu birakmadi druid bir karakterle oynuyor diye biliyorum.O guildten tanidim kisiler soylemisti banada.Oyuna girdiginde who Lex Tallionis yazip birine wisp atsan butun bilgilere ulasabilirsin.

Ben Levent abiden bahsetmedim orada, zaten Levent abiye ulaşmaya çalışıyorum =) benim ulaştım dediğim arkadaş da bizim raid grubundan birisiydi, o bilir demiştim ama o bırakmış.

İkinci kısımla ilgili olarak da, zaten sorun o. Ben oyunu bırakmak durumunda kaldım, giremiyorum. O sırada vent bilgileri filan da değişmiş. Derken durum böyle oldu. Yoksa çoktan ulaşmıştım =)

quote:

Orijinalden alıntı: HeadShoot

istedigin bilgiyi soyle hemen soyliyeyim sana ben o guildde takıldım 4 ay felan

Valla ventrilo'ya girsem olur gibi duruyor. Olmadı özel mesajla atabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frozz -- 13 Mayıs 2011; 14:22:30 >

• Kimse ulaşamadı heralde... :/
  • bende twisting netherda oynuyorum 2 aydır falan burdayım hangi guild senin aradığın?Ayrıca 2 ay önce blood ravens diye bi guild vardı noldu ona?
  • Bilmem :D ben oynamayalı bayağı oluyor.

Lex Tallionis guild ismi, guild başkan ya da yönetici grubundan birisine, eski bir üyeniz size ulaşmaya çalışıyormuş bulamamış filan dersen, onlar da ventrilo ya da onlara ulaşabileceğim bir yol söyleseler harika olur.
  • Lex Tallionis.. Adı çok hoşuma gitti. Var mı bir anlamı bunun ?
  • http://eu.battle.net/wow/en/guild/twisting-nether/lex%20tallionis/

armoryden baktım buldum gayet aktif görünüyorlar.
  • http://eu.battle.net/wow/en/guild/twisting-nether/lex%20tallionis/

armoryden baktım buldum gayet aktif görünüyorlar.
  • Öylelerdir, kaliteli bir guilddi. Sohbet ortamı da güzeldi. Bana yardımcı olabilirsen çok güzel olur Ölüm Lokumu. Ne zamandan beri uğraşıyorum.

Olmadı oyunu alıp ben girecem, bulcam :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frozz

Öylelerdir, kaliteli bir guilddi. Sohbet ortamı da güzeldi. Bana yardımcı olabilirsen çok güzel olur Ölüm Lokumu. Ne zamandan beri uğraşıyorum.

Olmadı oyunu alıp ben girecem, bulcam :D

ben birine ulaşmaya çalışırım önce bi eve gideyim.senin nick neydi bu arada?
  • Aynı buradaki. Frozz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.