Şimdi Ara

Twitch de yayın yaparken ses tekrarlaması sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
4.336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar obs yi indirdim fakat kulaklığı seçince konuştuğum zaman bi kelime söylüyorum sonrasında ses sürekli tekrarlıyor yankı yapıyor bunu çözümünü bilen varmı 2 gündür çözemiyorum teşekkürler

• Dostum öncelikle sesini yayından mı kontrol ediyorsun? Eğer öyleyse mantıken yayında ses açıkken ses masasaüstündeki sesi de aldığı için (yani yayının sesini alacak) söylediğin kelime tekrarlanır. Bunun dışında ses kaynaklarında "Ses Giriş Yakalayıcısı" ekleyip oradan mikrofonunu seç. Sonra ses kaynaklarında sadece sen konuştuğunda hangi kaynaklarda ses hareketlenmesi oluyor ona bak. Eğer sadece konuştuğunda ses giriş yakalayıcısında oynama yoksa diğerlerine bir bak. Bu esnada masaüstünde bir ses vs açık olmasın ki başka bir şeyden dolayı masa üstü sesini kısma. Belki kamera açıyorsan ve kameranda ses alıyorsa ondan da kaynaklanabilir. Ama büyük ihtimal yayından kontrol ediyorsundur ve yayının sesi açık olduğu için bu sorunu yaşıyorsun gibime geliyor.

• Natsu Dragneel kullanıcısına yanıt

özele bakar mısın

• Merhaba Çözebildiniz mi ? Aynı Sorun Bende de Var

• Hocam sorunu çözdünüz mü obs'den yayın yapınca platformlarda sonsuz ses yankısı yapıyor. Ne yaparsam yapayım düzeltemedim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.