Şimdi Ara

Twitch kara para aklama iddiaları Meclise taşındı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
2
Favori
10.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Futbol izlemekten farkı yok ikisi de oyun.Hele hele türkiye ligini izlemek için para veren insanlar varken twitch yayını izleyen insanlara laf etme hakkımız olduğunu sanmıyorum.

• Bu Knightçılar rahat durmaz. Zamanındada Koxp yazıp her güncellemede koxpuda güncelleyip tekrar tekrar satarak voleyi vuruolardı.

Kesin knightçılar işin içinde

• Weisanstein kullanıcısına yanıt

Bende 28 yaşımdayım Ege Arseven var twitch de fifa 22 yayınları yapıyor zevkle izliyorum. İnsanlar tanıdığı muhabbeti olan kişileri izlemeyi sever bu normal bence. Ama abone olmak para atmak falan tamamen kişinin kendini tatmin etme olayı. Çok saçma geliyor bana da.

Ayrıca ülkede sigara içmek ve içki içmek televizyonda yasakken twitch de serbest olmamalı bence rtük oraya el atmalı. Canlı yayında sigara içene ceza verilmesi lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vict0ry -- 1 Kasım 2021; 13:3:50 >
  • Weisanstein kullanıcısına yanıt

siz yine iyi, ben 44 yaşındayım, twitch denen şeyin ne olduğunu daha bu sene bu forumdan öğrendim.....

varlığından haberim bile yoktu, o derece... 

• İtiraf etmeyenlere hiçbir şey olmaz gibi geliyor. Sonuçta gelen bitler anonim. Geri ödeme de bitcoinle yapılıyorsa suçun takip edilebilmesi ve ispatlanabilmesi imkânsız gibi gözüküyor.

• 100 izlenen bir yayıncının legal olarak o kazancı sağlaması imkansız umarım mahkemeye taşınır ve suçu olanların yanına kar kalmaz.

• "KocaKarıAnsiklopedisi : Bit gelirleri problemli. Partnerliği ve bit butonu gitmiş."

Bu karaktersiz de her yayınında insanlık dersi vermeye çalışan birisi mesela.

• Kara para aklama olayından çok, organize dolandırıcılık oluyor bunlar. İşin içine internet ve kredi kartı da girdiği için cezaları çok ama çooook ağır olacak, ve de iyi olacak !

Şu anda konuşulanlar tamamen iddia yasal zeminde. O yüzden davalar açılıp, net olarak sonuçlandıktan sonra rahat rahat konuşabiliriz lakin bu olayı duyduğumda kesin bunların da adı geçiyor dediğim kim varsa KO camiasından hepsi çıktı.

Domenico,Pwnage,Mikyas,Yahel vs.

Pwnage'yi biraz araştırırsanız, hakkında neler neler okursunuz :)

'Kim ahlak ve namus bekçiliği yapıyorsa bilin ki en ahlaksızı odur'

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2BBF65CCC -- 2 Kasım 2021; 2:32:57 >
  • Enthris kullanıcısına yanıt

Estagfurullah laf etmiyorum. Kimsenin hayatı, aktiviteleri, harcamaları kimseyi ilgilendirmez. Ben anlamlandıramadığımı ve bana neden bilmem ters geldiğini söyledim. Belki yaş ile alakalıdır belki başka şeylerle. Yasaklama falan taraftarı da değilim. Yasakla çözülen bir şey görmedim hayatta. Ancak kurunun yanında yaşı da yakarsınız.

• Hesaba binlerce dolar para girmiş valla haberim yoktu ben hesabını kontrol eden biri değilim diyor. Ya insan haftada 1 bile olsa hesabına bakmaz mı. Üstelik bankaların geneli sen banka uygulamasını açmasan bile mobilden bildirim gönderir hesabınıza par girişi olmuştur diye tekefonu aldığında ana ekranında kim aramış kim mesaj atmış hepsini gördüğün gibi banka mesajı da görünür

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alınacak karar süreli olarak Twitch kapatılmalı 1 yıl mı olur artık ne olursa olsun

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Buyrun Twitch reklam botu basarak para kazananlar da var :D Örnek https://twitch.heysurfer.xyz/searchpayout.php?username=ENERQIAofficiaI

Merak ettiğiniz yayıncının "name"ini link'in en sonuna yazın ve istatikleri görün.

• Daha dur neler olucak

• twitch tamamen kapatılmalı. neden kapatılmalı diye soran ergen ler?

bu ülke de ne vasıfsız ne kabiliyetsiz insanlar ağzı laf yapıyor diye bizi güldürüyor diye bana kalsa en vasıfsız insandan bile daha vasıfsız insanlar okumuş ogretmenden ,muhendislik bitirmiş uniden ,tıp bitirmiş doktor dan ögretmen den hatta ve hatta esnaf dan bile fazla para kazanamazlar. kazanamaz arkadaş. yok böyle bir sistem.

ankarada cok iyi bir doktor akrabam var. yurt dısından ozel randevu ile hasta alıyor. bunların kazandıgı paraları kazanmıyor. bunların kaldıgı evlerde kalamıyorlar. bindigi arabalara binemiyorlar. yedigi yemekleri yiyemiyorlar. böyle bir düzen yok.

hele tik tok. kusura bakmayında kıcını açan orda. nerde bunların aileleri. nerede aile terbiyesi? ben 83 luyum bizde genç olduk kimse bi yerini açmiyordu. bizde okulda uniforma da kızın etegi bi yeri acılsa kız utanırdı. neyse ya.. 2000 den sonraki tafya icin benim yazdıklarım boş muhabbet. anlamaz tablet gençleri.

• Öncelikle Türkçe derslerine geri dönmeni tavsiye ediyorum.

Sonrasında ise yaptığın karşılaştırmanın çok ama çok saçma olduğunu söylemek istiyorum. Kullandığın denklemi istediğim gibi şekillendirebilirim. Örneğin :

Çöpçüler sokakların temiz kalmasını sağlıyor ama zar zor geçiniyorlar, ama X şarkıcısı sadece şarkı söyleyerek ünlü olup reklamlarda 5 saniye gözükünce 45 milyon TL ödeme alıyor, o yüzden tüm şarkıcılar yasaklanmalı.

Böyle bir mantık olabilir mi ?

İnsanları kabiliyetsiz ve vasıfsız diye etiketlerken, Türkçe kurallarının içinden geçmişsin. Çok ama çok trajikomik.

• Yyyy

• https://www.twitch.tv/hasangencer4k?sr=a

İzlenmeyince olur gibi

"Vasıfsız, kabiliyetsiz" dediğin insanların yaptığını bile başaramamışsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zQrba -- 1 Kasım 2021; 22:33:43 >
  • Bu mantığa göre enes batur idam edilmeli xd (Fena fikir de değilmiş he)

• quote:

Orijinalden alıntı: zQrba

https://www.twitch.tv/hasangencer4k?sr=a

İzlenmeyince olur gibi

"Vasıfsız, kabiliyetsiz" dediğin insanların yaptığını bile başaramamışsın.

Iste ozenti cumlelerle gelen kim bilir hangi yayincinin yancisisin.
    .olm sabah 7 de cıkiyorum aksam 8 de işten geliyorum. Twitch de kim lan bana. Cok sükür helal paramla ekmegimi kazaniyorum. Izlensem ne olu izlenmesem ne olur. 10 yilda namusumla 2 ev 1 arabami aldim. Sen ne aldin.leyn ?bana laf sokmaya calisiyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esnaf_TV -- 2 Kasım 2021; 0:12:19 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Alnından öpülesi bir yazı. Allah razı olsun.

Bu tarz birkaç yazı ben de yazdım ama maalesef bir kesim var ki yazılanları, olan biteni görüp düşünmesi gerektiği yerde alay konusu edip gülmeyi tercih ediyorlar. Beyin ve ahlak yoksunları oluyor işte onlar.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.