Şimdi Ara

Twitch runaan ilk item?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bence olmazsa olmaz. Kasılmazsa hiç değilse aoe farmlayıp kaçıyor, görünmezliği de var. Çok iyi. Safest alternative

• Saldırı gücü olmayan hiç bir eşya, nişancıların ilk tercihi olamaz.

Zamanında Caitlyn runaan ile nirvanaya çıktığı zaman bile, öncesinde tek kılıcı alınırdı hep.
  • Cruella kullanıcısına yanıt
    Minyon zor alınıyor runaanla hızlanıyorsun alıp kaçıyorsun. Sonra zaten 2-3 dk sonra bf de alıyorsun.
  • Adcler de genel de hep ebedi kılıç ilk kasılır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önce Tek kılıcı sonra runaan üstüne de çeviklik pelerini aldın mı efsane. Direkt runaan almak çok mantıklı değil.

• tw, kogmaw ve kalista için atak speed, ad itemden daha önemli.. sebebini açıklamaya gerek görmüyorum zira
  • quote:

Orijinalden alıntı: Esek_Berberi

tw, kogmaw ve kalista için atak speed, ad itemden daha önemli.. sebebini açıklamaya gerek görmüyorum zira
    Aaaaa Ashe veyn ablalarım üzüldü bak şimdi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Zed vs Shen (zed gizli pasif)
    12 yıl önce açıldı
    Yeni Bot - Chiliz Farm Bot
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Cruella kullanıcısına yanıt
    tw nin pasifi runaan ile güzel sinerji kuruyor. high elo tw oyuncularıda bazen ilk runaan rushluyor
  • patatessiz patso kullanıcısına yanıt
    Eşyanın sinerjisini biliyorum.
    Sırf sinerjisi iyi diye, ilk eşya olarak alan kişi çok büyük hata yapmış olur.

Kaldı ki Caitlyn, runaan ile 2 vuruşta bir headshot atarken bile, tek kılıcı her zaman alınırdı.
    Oyunda en iyi runaan sinerjisi olan işi Caitlyn idi diyebiliriz.

Saldırı gücü eşyaları, flat(artı) olarak katkı sağlıyor.
    Saldırı hızı/kritik eşyaları ise percentage(yüzde) olarak ekleniyor.

Oyun ilerledikçe, flat(artı) olarak güç sağlayan eşyalar güç kaybetmeye başlıyor(can/saldırı gücü vs.), percentage(yüzdesel) güç veren eşyalar ise daha önemli bir hale geliyor.(saldırı hızı/kritik eşyası vs.).

Ayrıca "high elo" oyuncularına da baktım, orman oyuncularının bazıları hariç, hiç birinin aldığını görmedim. Profesyonel olup hala bunu bilmiyorsa da aklından şüphe ederim zaten.
    www.probuilds.net
    Twitch Pro Builds, Guides, Stats, Runes, Masteries - Probuilds.net
    https://www.probuilds.net/champions/details/Twitch

Dip not: Ormanda kite'layarak dönmek, menzilli şampiyonlarda can kaybetmeyi azalttığı için tercih ediliyor.

[Dip not 2: Ebedi Kılıçta, ilk eşya olarak hiç bir zaman kritik alınmadığı için, oranını %5 arttırmışlardı. Bu da mid game'de kritik oranını %100 e tamamlamak için çok güçlü hale getirmişti. Saçmaladıklarını farkedip geri aldılar bu olayı./i]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cruella -- 2 Şubat 2020; 23:34:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Cruella

Eşyanın sinerjisini biliyorum.
    Sırf sinerjisi iyi diye, ilk eşya olarak alan kişi çok büyük hata yapmış olur.

Kaldı ki Caitlyn, runaan ile 2 vuruşta bir headshot atarken bile, tek kılıcı her zaman alınırdı.
    Oyunda en iyi runaan sinerjisi olan işi Caitlyn idi diyebiliriz.

Saldırı gücü eşyaları, flat(artı) olarak katkı sağlıyor.
    Saldırı hızı/kritik eşyaları ise percentage(yüzde) olarak ekleniyor.

Oyun ilerledikçe, flat(artı) olarak güç sağlayan eşyalar güç kaybetmeye başlıyor(can/saldırı gücü vs.), percentage(yüzdesel) güç veren eşyalar ise daha önemli bir hale geliyor.(saldırı hızı/kritik eşyası vs.).

Ayrıca "high elo" oyuncularına da baktım, orman oyuncularının bazıları hariç, hiç birinin aldığını görmedim. Profesyonel olup hala bunu bilmiyorsa da aklından şüphe ederim zaten.https://www.probuilds.net/champions/details/Twitch

Dip not: Ormanda kite'layarak dönmek, menzilli şampiyonlarda can kaybetmeyi azalttığı için tercih ediliyor.

[Dip not 2: Ebedi Kılıçta, ilk eşya olarak hiç bir zaman kritik alınmadığı için, oranını %5 arttırmışlardı. Bu da mid game'de kritik oranını %100 e tamamlamak için çok güçlü hale getirmişti. Saçmaladıklarını farkedip geri aldılar bu olayı./i]
    Nası ya jinx değil mi runaanla en iyi sinerjisi olan?

• etrafınabakançocuk kullanıcısına yanıt
    Sen önüne bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cruella

Sen önüne bak
    Tamam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.