Şimdi Ara

Twitch uygulamasini bulamiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar gectimiz aylarda cikan ve detayli ve daha basit hala gelen ps4 icin olan twitch uygulamasini bulamiyorum turkiye psn daha gelmedimi bilgisi olan varsa soylerse sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Twitch uygulaması US PSN'de çıktı, TR PSN dahil diğer bölgelere gelmedi. US PSN'den indirsen bile bölge kilidi yüzünden kullanamıyorsun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Armag3d0N

Twitch uygulaması US PSN'de çıktı, TR PSN dahil diğer bölgelere gelmedi. US PSN'den indirsen bile bölge kilidi yüzünden kullanamıyorsun.

Dün güncelleme gelmiş. Şu anda Usa Psn den indirdim uygulama Tr hesabında çalışıyor yani en son dün denedim çalışıyordu :)

not: sistem dilimde Türkçe.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre00 -- 27 Kasım 2015; 15:19:14 >
  • Uygulamayı ilk çıktığında indirmiştim ama açılmamıştı. Akşam güncellemeyi yükleyip tekrar denerim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Armag3d0N

Uygulamayı ilk çıktığında indirmiştim ama açılmamıştı. Akşam güncellemeyi yükleyip tekrar denerim.

İlk başta evet açılıyordu. Java hatası veriyordu ama sorun yok şu anda.

• quote:

Orijinalden alıntı: rush_follow1453

Arkadaslar gectimiz aylarda cikan ve detayli ve daha basit hala gelen ps4 icin olan twitch uygulamasini bulamiyorum turkiye psn daha gelmedimi bilgisi olan varsa soylerse sevinirim.

Hocam Usa hesabın varsa oradan indirip kullanabilirsin şu an için.

• Çok tesekkurler arkadaslar usa hesap yok ama yenizelanda var sabah ona bi bakarim oluyosa haber veririm.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.