|
Twitch yayıncısı Amouranth, dakikası 1 dolar olan kendi yapay zeka botunu duyurdu
-
-
Bence tutacaktır.
Modern, cesur ve özgür kadının ta kendisi. Başarılı olması harika.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Affedersiniz, o...luk ne ara "modern, cesur ve özgür" oldu?
-
Bu kadın kadar kendini pazarlayan görmedim ben. Bin bir kez ban yiyip nasıl geri dönüyor onu da anlamış değilim.
-
abla her mecradan parayı vuruyor vallahi
-
Hay ağzına sağlık.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Millet neden bu tipin delisi oldu bir türlü anlayamadım? Texas lı çiftlik kızı Emine yani. Hani eğitimi, yeteneği filan olsa anlarım düz çiftlik kızı.
-
Ecnebiler “Sex sells” demişler. Yine milyonları götürür.
güzel desen güzel değil sexsi desen sexsi değil nesini takip ediyorlar bunun birde para veriyorlar buna
-
Vücudunu o şekilde sergileyenleri twitch nasıl banlamıyor anlayamıyorum.
-
Geçenlerde bir "hanımefendi" banlanan Instagram hesabını, Instagram çalışanı ile yatarak açtırdığından bahsetmişti. Burada da benzer durum olabilir.
-
Cinsel şeyler her zaman para kazandırır
-
Yahu takipçileri, bu çevrimiçi aşüftenin bilgisi ve yeteneği için mi takip ediyor sanıyorsunuz?
Konuya gelirsek bu hatun kişisi de teknolojinin, sosyal ağların, bilişimin, trendlerin; etinden, sütünden, her şeyinden faydalanıyor. İlerde yapay zekayla sadece görüntüsünü oluşturup kamera karşısına bile geçmez ve yine para basar durur bu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 25 Mayıs 2023; 1:50:9 >
Bu karı da kendisini çok iyi paraya çeviriyor.
-
Modern ve cesur mu :D bu kadın modern ve cesursa hepimiz geri kafalı korkak insanlarız desene.
-
Twitch yönetimi göreve
Affedersiniz, o...luk ne ara "modern, cesur ve özgür" oldu?
|
Bu kadın kadar kendini pazarlayan görmedim ben. Bin bir kez ban yiyip nasıl geri dönüyor onu da anlamış değilim.
|
Geçenlerde bir "hanımefendi" banlanan Instagram hesabını, Instagram çalışanı ile yatarak açtırdığından bahsetmişti. Burada da benzer durum olabilir. |
abla her mecradan parayı vuruyor vallahi
|
Millet neden bu tipin delisi oldu bir türlü anlayamadım? Texas lı çiftlik kızı Emine yani. Hani eğitimi, yeteneği filan olsa anlarım düz çiftlik kızı.
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X