Bildirim
Twitter ana sayfa simgesi Dogecoin oldu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
ya aptal herif sal şu siteyi artık ya. komik de değilsin kripto paralarını da alıp git ye bir yerlerde zıkkımlan. sal şu sosyal medyayı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kendine_Antagonist -- 3 Nisan 2023; 21:29:02 >
-
Elon bir kere daha silkeleyeyim demiş
-
Manipülatör sitenin içinden geçti.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ne çiğ çıktı bu Elon oğlan... Bildiğin gövde gösterisi yapıyor.
Şimdi hiç öyle kendi sitesi demeyin. Bu işin şakası yok. Eğer Dogecoin ile ilgili ana sayfadaki yaptığı değişiklik piyasayı manipüle etme girişimi olarak kabul edilirse (ki bence edilmeli) ilgili düzenleyici kurumlar (örneğin SEC) soruşturma yürütebilir ve çok ciddi yaptırımlar uygulayabilir.
Ama bu adamın arkası bizzat ABD derin devleti tarafından korunduğu için şımarıklığına ses eden olmayacak. (Sona doğru hakan ural'a bağladım gibi idare edin :)
-
Bir shiba koysan fena olmaz Elon :=)))
-
Çocuk gibi...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
1,81 tl ye dusmus... Millete 6 liradan caktiktan sonra insanlar bir nebze olsun akillanmisa benziyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
adam longunu açtı bombayı attı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Adam istediği gibi eğleniyor abi, keyif onun. Yapacak bir şey yok. Hele ki, sinirlenip adama kızmak falan komik geliyor bana :D
-
Kimsenin cidden kızdığını sanmıyorum (belki kriptodan canı yananlar hariç, ama hamama giren terler, ağlamak yok)
Sinirlenenlerin çoğu belki de kendi dertlerine bahane arıyor. Örneğin ekonomik zorluklar, sınavlar, iş stresi vs... Gelmiş Elon'a, Bill Gates'e delleniyor. Bir de hakaret dahi etse yaptırımı olmadığı için iyice kontrolden çıkıyor. Komik tabi bunlar :D
Ben de az Mark Zuckerberg'e sinirlenmedim hani :)
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Manipülatör sitenin içinden geçti. |
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X