|
Bildirim
off bak nasıl hyplandım şimdi 2m olmuş cihazdaki tüm izinlerini verip geçeyim hemen
|
Sınırlı iqsuyla Elon Musk gibi çığır açan insanlara akıl(?) dağıtan,
artık son haddine gelmiş cahil özgüveniyle Tanrıya rol biçen, çiğnene çiğnene sakıza dönmüş özlü sözler yumurtlayınca kendini deha gibi hisseden, sidikli bir forumda üyelik açıp internette gtü tepsiye dönene kadar oturduğu yerden kalkmadan gezinince dünya teknoloji tarihine yön çizebileceğini zanneden ama aslında ölüye, diriye, hatta kendi hayatına bile faydası olmaktan aciz modern zamanların Mazhar Osmanlık napolyonları en doğrusunu bilir tabi. Dünya adına teşekkürler genç adam bu derin bilgilendirmeler için. |
Umarım twitter veya instagram kullanmıyorsundur.
|
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
|
Umarım biran önce twitter ın yerine geçer ve Elon Musk un tekelinden kurtuluruz. |
Karışsın. Rekabet her zaman iyidir. Bize yarar. |
|
Google hesabım ile kayıt olmaya çalışınca hata veriyor. Mail ile üye olmaya çalıştım ama maile onay kodu gelmedi. |
Ben artık Twitter’ı kasti olarak yok edip yerine Threads’i geçirmeye çalıştıklarını düşünüyorum. Zuck’da çok güvenilir bir adam değil. Kişisel verilerin güvenliğini sağlayamamakla gündeme gelmişti kendisi hatırlarsanız. Komplocu dayılar gibi olmak istemem ama arka planda birşeyler olduğu kesin. Musk Twitter’ı alenen bitiriyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |