Şimdi Ara

Twitter Hesap Kilitlenmesi/Askıya Alınması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Twitter hesabım askıya alındı/kilitlendi. Hesap fakeydi ( yeni gerçek isim soyisimle açılmış bir hesap değil nickname kullanıyordum ). Hesabımda telefon numarası + e-posta doğrulaması vardı, ancak dediğim gibi askıya alındı. Simdi yeni hesap açmaya çalışıyorum ama hesap açılır açılmaz direk tekrar kilitleniyor. Telefon numaram e-posta doğrulaması yapmama rağmen bir sayfayı takip ettiğim an hesap kapanıyor. Ne yapmam gerekiyor? Telefon numarasına veya IP'ye ban atılma durumu mu var?

• twitter bu konuda çok katı artık. süresiz olarak askıya alınmış olabilir bazı kullanıcıların hiç hesap açmasına izin vermiyorlar.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • +Hesabı geri aldım. Askıya alınmanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen mail atın yazıyordu. Mail attım otomatik cevap geldi. Gelen otomatik maili çok dikkate almadım 3-4 gün bekleyip maili tekrar açtığımda, otomatik mailin içinde ''mail hesabınıza erişebiliyor musunuz? Eğer erişiminiz varsa ''Erişebiliyorum'' yazıp cevaplayın'' yazıyormuş fark etmedim. Maile erişebiliyorum diye cevaplayıp gönderdim. 1 gün sonra incelemeyi yaptık ve açmaya karar verdik diye mail geldi ve hesabım açıldı. Bu tarz bir başvuru yapanlar gelen otomatik mailin içeriğini iyice kontrol edin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.