arkaşlar twiterda takip ettiklerimin sayısı devamlı artıyor tanımadığım kişleri takip ediyor gözüküyorum ben takibi bırakıyorum tekrar başkaları çıkıyor aksine takipçi sayımda düştü sizce bunun nedeni nedir nasıl düzeltilebilir
twitter uygulamalar kısmında ki uygulamaların yanında erişimi kaldır var halledersin onunla
quote:
Orijinalden alıntı: Heimerdinger
twitter uygulamalar kısmında ki uygulamaların yanında erişimi kaldır var halledersin onunla
baya bir uygulama vardı fakat instegramı yükledikten sonra oldu bu inşallah düzelir şimdi onuda kaldırdım
quote:
Orijinalden alıntı: mithat.orhan
quote:
baya bir uygulama vardı fakat instegramı yükledikten sonra oldu bu inşallah düzelir şimdi onuda kaldırdım
instagram ile alakası oldugunu zannetmem. Ama hepsini kaldır ihtiyacın oldugu uygulamaları tekrar erişime sokarsın zaten :)
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: mithat.orhan
quote:
instagram ile alakası oldugunu zannetmem. Ama hepsini kaldır ihtiyacın oldugu uygulamaları tekrar erişime sokarsın zaten :)