< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aegean-Man -- 19 Mart 2025; 10:55:05 > |
Sosyal medyaya erişim kısıtlaması iddiası: Twitter, Instagram, YouTube ve TikTok açılmıyor! (5. sayfa)

-
-
Keybeden hepimiz olduk. Geçmiş olsun ama geçmez.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Terste yakakandik her zamannoldugu gibi. Biz ders almamis gibi liramiza guveniyoruz ve her seferinde terste kaliyoruz:))
Zararim buyuk gencler. Yurtdisi is teklifini de kabul etmedim, tr de daha fazla kazaniyorum diye ama bir iki gune jalmaz pounfakinartisla az kazanacagim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasanmerto -- 19 Mart 2025; 10:59:41 >
HER ŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK.
MANSUR YAVAŞ CUMHURBAŞKANIMIZ OLACAK.
Bizim insanımız balık hafızalıdır silksen ertesi gün unutur kim nasıl silkti demez
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hala aktrollere oy vereceğim diyenlerin aklına şaşarım çok yazık ÜLKEM NE HALE GETİRDİNİZ EKONOMİ BERBAT ADALET BERBAT DURUMDA
Gitmek çözüm değil buna artık oy vermeyin kimse vermesin şu hale bak
Bu ülke VPN 'siz yaşanmaz hale gelecek, internete girmek istiyorsanız buna göre tedbirinizi alın.
-
Daha duruyor musunuz? sen ve senden olanları da al git bi zahmet.
-
Artık pek umudum kalmadı. Halkın cahilliği bizi resmen karanlığa gömdü ve gömmeye de devam ediyor. Hani bazen diyoruz ya "güzel günler göreceğiz" yada "herşey çok güzel olacak" diye, olmuyor. Böyle bir ihtimalin bile var olduğunu artık sanmıyorum. Çünkü halkımızın uykudan uyanmaya hiç niyeti yok. İleriyi düşünmeyen, önceliği para ve çıkar olanların bu zihniyetini değiştirmediği sürece artık bu ülkede parlak bir gelecek çok zor. Söylemek istediğim çok şey var ama işte...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aegean-Man -- 19 Mart 2025; 11:33:23 >
-
😂😂😂 at bi 100 k dolarda gideyim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Seçim kazandıkları sürece her haltı yapabilirler bence en ufak anormallik görmüyorlardır.
Lan adamı gözaltına almışlar
şu yaşananlardan sonra seçime güvenebilmeye kendinizi nasıl inandırıyorsunuz
Tarih kitaplarında bu dönem Karanlık çağ diye betimlenebilir
Abartmayı ne kadar çok seviyorsunuz...
Karanlık çağı arıyorsan 70-80'lere bak asıl Chp'nin rezillikleri orda...
-
Ekrem'in yanar döner alengirli işlerini savunamam.
Bir gün patlayacağı belliydi.
Uluslararası kurumların ambargo yapmaması enteresan bence şuan her türk vatandaşı nın Türk yargısını beklemeden konu ne olursa olsun AİHM ne başvurma hakkı olmalıdır zira Türkiye de adalet bitmiştir
birilerinin gut korkusu var. tepkiler çığ gibi büyüyünce hemen sosyal medyanın übüüğünü sıkıyorlar.
-
Maalesef üzülerek söylüyorum ki doğru. Türkiye daha az demokratik.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X