Şimdi Ara

Sosyal medyaya erişim kısıtlaması iddiası: Twitter, Instagram, YouTube ve TikTok açılmıyor! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
10 Misafir (1 Mobil) - 9 Masaüstü1 Mobil
5 sn
370
Cevap
2
Favori
21.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
85 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Adam doğru söylüyor. Bu yüzden açında adamın neşesi gelsin 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Minecraft Kesit Oyuncusu -- 19 Mart 2025; 13:37:30 >
  • joven kullanıcısına yanıt
    Hocam sen bizle dalga mı geçiyorsun ? Bu haksızlığı savunmuyorsan çık bir kere de sen şikayet et. Gör o zaman memlekette adaletin var olup olmadığı gerçeğini de bizi de haberdar et. Ondan sonra buraya gelip İstanbul Üniversitesi’nin açıklaması ortada yaygara koparmayın dersin.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Nedense kapatıyorlar ve hiç kimseyle görüşemiyoruz. Hem nasıl bir şeyler izleyebiliriz onu anlamadım. Eğer kapatmasalardı hem saat yapabilirdi benim kızım! [DHTUBE=www.youtube.com]

• wvp açında whatup kiytleniyo face açılmıyo

• joven kullanıcısına yanıt
    Ben de diyorum ki Hulusi akarın kızı da aynı süreçle diplomasını almış. Şikayet üzerine süreç Yök e devrolmuş. Yökte aradan 11 yıl geçmiş. Kazanılmış haktır diyerek karar almış. Israrla idrak etmek istemiyorsunuz. Bu arada iddia etmiyorum. İlgili yök kararı var. Haksızlığı savunmuyorsunuz ya. İlgili kararın örneğini sizinle paylaşayım. Siz de bir vicdan sahibi olarak şikayet edin. Bakalım memlekette adalet nasıl tecelli ediyor ? Hep beraber görelim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yallah Silivri'ye

• TncyKrmn kullanıcısına yanıt
    Gün gelir bu sözü arkanızdan söylerler, yallah hapishaneye, yallah kodese derler, hakkınız olmaz, yıllarca kalırsınız, çıkamazsınız, birisi istedi diye yıl kaybedersiniz. Karşıtlıkla, nefretle ülke kararıyor, canlar yakılıyor keyfekeder şekilde, uyansanız yahu. Kimse güvende değil, anlasanız, hükümet, ittifak iyi değiştirmiş toplumu, başarmış.

İnsanımız istenen gibi olmuş vallahi, adamlar bunu yapmış. Canın yansa karşında duracak çok kişi mevcut, feci geriledik. Ak ve kurtçu militanlar görevde, karalama işi onların tabii.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wacom Intuos -- 19 Mart 2025; 14:0:32 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Şimdi merak edip girdim bende hepsi açılıyorlar, yasaklama nerde anlamadım. Hatta ilk karşıma çıkan video mükemmel olmuş

https://x.com/Abese_irca/status/1902099233504739798

Tekfur trollerini kafaniza takmayin. Muslukları artık akmayacağı için bütün tuşlara basıyorlar. Gazeteciler ve savcılar balonu patlattılar. Troller çok fazla gürültü çıkardiğı için gerçek mevzu anlaşılmiyor. Sosyal medyada Nedim şener ve Emre Ercis'i takip edin. Hileli diploma en ufak olanı. İddialar çok fena yolsuzluk şebekesi falan eğer yargılanırlarsa hapisten çıkamayacaklar. Donanım haber forum adminleri eğer bunu silerlerse taraflı olduklarını düşüneceğim

• Akpliler mi ülkeye ait oldu Suriyeli Afgan derken küfür ettiğiniz teröristlerle de beraber oldunuz herşeyi oldunuz ama Türk olamadınız yazık yeminle.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • gidi G kullanıcısına yanıt

Her şeyi geçtim sadece yolsuzluk dan dava acsalar İstanbula kayyum atamayacaklarini bildikleri için Terör soruşturmasını serpistirdiler sebep de Kent uzlaşisi şuan kendileri Dem ile uzlaşı yapıyor halbuki. Boş boş konuşun sizde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • olum bişiler yazıyorsunuz cevap vermeyı kapatıyorsunuz siz aynaya nasıl bakıyorsunuz hala utanmadan şu düzeni bu olanları savunanlar var bide türk bayrağı katıyorlar pp ye onu kaldır malum şahsın resmini kat

• Whatsapp’ta gidiyor galiba? İyice yavaşladı… Demokrasi şöleni tam gaz devam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende twitter da filan bir sorun yok düzgün çalışıyor ama ben ist büyük şehir belediyesine çok yakın oturuyorum burası karışık her yerde polisler var az önce tepemizden uçaklar filan geçti..

Bir şeylere hazırlanıyorlar hem CHP liler var hem polis vs. var heryeri kısıtlamış durumdalar.

• Gigaspeed kullanıyorum dns ile hiç sorun yok şuan . Ama hazırda Warp+Vpn+Goodbyedpi hazır bekliyorum

• Treth kullanıcısına yanıt

Bence Mansur'u da içeri atmalılar. Madem bir işe başladılar tam yapsınlar :) Borsa devre kesiciye girdi milletin parası buhar oldu. Dolar 42 lirayı gördü. Bari bütün bunların bir anlamı olsun sadece Ekrem ile olmaz. Hatta Özgür'ü de atsınlar. Neyse Allah reyizden razı olsun bugün 700k kazandırdı bana şaka maka.  Borsa'da parası buhar olanlar ne düşünüyor onu bilemem gerçi :D

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.