Yani göz altı için bir şey diyemem zaten o kadar belediye başkanı yolsuzluktan tutuklanmışken Ekrem'in bunlardan habersiz olması bana göre imkansızdı. Elinde sonunda patlayacaktı bekliyordum zaten bir şey olacak diye. Ama diploma işi saçma bana göre. Hem Tayyip hem Ekrem'in diplomalarında geçmişe dair problemler olsa da ikisinde de aslında dikkate almaya değer bir problem yok. Biri diplomasını çok geç talep ettiği için milletin diline laf vermiş durumda diğerininde okulunun denklik durumu yüzünden laf vermiş durumda ama aslında her ikisi de problem sayılacak şeyler değiller. |
Sosyal medyaya erişim kısıtlaması iddiası: Twitter, Instagram, YouTube ve TikTok açılmıyor! (8. sayfa)

-
-
-
sosyal medya kilit..
-
Bir dört yil daha neden secilsin. Kanun izin vermiyor ki. Ayrica agziniza hayir acin lutfen.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu düzen değişecek, ama öyle ama böyle.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kusura bakma hocam ama senin gibi lafı geveleyip kıvıran görmedim. Ortada aynı usulsüzlük var. İkisi de şikayet edilmiş. Ama hala daha tatava yapıyorsun. Size ne vaat ediyorlar bilmiyorum ama ahlakınızı,vicdanınızı her şeyinizi yitiriyorsunuz. Ortada bariz bir adaletsizlik, hukuksuzluk varken hala daha top çevirme derdindesiniz. Ama dediğim gibi bu kantar gün gelecek sizi de tartacak.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Valla birader ben parama bakarım. Keşke Mansur'u da atsalar içeri de daha fazla kazansam. Hem niye aglıyorsunuz ki İmamoglu olursa oy vermem diyordunuz adamlar istediginizi gerçekleştirdi işte artık oy veremezsiniz
-
Çoluğundan çocuğundan çıksın inşallah. Yemek nasip olmasın. Omurga ve şeref herkeste olmuyor. İmamoğlu'na oy verdim ve yine vereceğim. Sen hasta bir amipsin. Her mesajında böyle olduğunu belli ediyosun zaten.
19 Mart 2025'te alınmış (bugün) üyelikten sıçmıklar. Senin ait olduğun yer de Pensilvanya, hoca efendinin yanı troll kardeş. Hiçbir zaman bu ülkeye ait olmadınız ama bu ülkenin ekmeğini suyunu tüketirken içten içe bu ülkeyi karıştırmaya altını oymaya çalıştınız.
Bu kadar troll sadece bu foruma ait! Başka forumlarda bu kadar troll hesap olmuyor.
-
Evet forum gerçekten bok kokuyor. Sosyal medyadaki yoğun leş kitle buraya da dadanmış. Bu leş kitlenin dikkat dağıtması yüzünden millet konuya, habere de odaklanamıyor. Evet çok net bir şekilde bant daraltması yapılmış. Haberde iddia diyorlar ama iddia middia değil. WhatsApp kağnı gibi. DH bile ağır açılıyor.
Birkaç leşi de bloklayayım bari konuya girmişken.
Donanımhaber = en son haber = internet haber
Parantez içinde iddia ne demek akepe editörleri?
Whatsapp çok ağır çalışıyor, Telegram’da da problem var. Anlaşılan satılmış TV kanalları haricinde iletişim ve haber alma özgürlüğümüzü kullabileceğimiz platform kalmadı.
CHP de İşin İçinde. Özgür Özel Çok Güzel Tiyatro Yapıyor. Ülke Bitmiştir.
-
Sana da Yallah Silivri...
-
Canınız yanınca ağlamayın, bağırmayın. Bu duruma seviniyorsanız ileride sorun çıktığında bağırıp yükselmeyin, kimseye de sinirlenmeyin.
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X