Şimdi Ara

Twitter Kapatıldı / Ana Konu (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.258
Cevap
41
Favori
75.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 169 kayıtlı üye, 141 misafir

...
  • Tam olarak kapatılma nedeni nedir? Gündemden 12 saat geri kaldım..
  • Twitter kapandıktan sonra ERKEKLERİN %90'nı giriş yapabiliyor Neden acaba ? 8.8.8.8 8.8.4.4 diyorum susuyorum

alıntı
  • Yazık la. Ülke ne hale geldi, şuraya bak. Güya demokratik, özgür bi ülkede yaşıyoruz. Gerçekten çok yazık.
  • twitter kapanmış diyorlar ben giriyorum. üzerime mi kitlediler.
    Şimdi Melih gökçe düşünsün
  • DNS sizde giriyorum, mobilden de giriyorum.

kime kapatıldı ulan bu ?
    Paylaş
  • Fuat avni den korkmuş olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diktatörlük o kadar saçma sapan işler yapıyorlarki anlamak güç hala destekleyenler var.. en basiti cep telefonu alırken neden taksit iptal edilir anlamış değilim.
  • Kendisi de biliyor. Artık son çırpınışlar bunlar. Zaten oyları %40'ın altına düştü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reid Rider -- 21 Mart 2014; 0:22:21 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Big Sight

Twitter kapandıktan sonra ERKEKLERİN %90'nı giriş yapabiliyor Neden acaba ? 8.8.8.8 8.8.4.4 diyorum susuyorum

alıntı

İnce

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • adamlar sanki bugünü beklemişlerhttp://alkislarlayasiyorum.com/icerik/20917/trt-yayin-kapanisi istiklal marşı ve kapanış diye tweet atmış
  • Şuraya içimi dökmek istiyorum, çok doluyum ancak kendimi tutamayıp söveceğim için susuyorum. Dikdatörlüğe doğru adım adım

• Tayyar erdoğan sana oy yok !!!!
  • Sadece Facebook kapatılsaydı daha iyi olurdu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Az önce kız arkadaşıma reset atma dedim gitti attı. dns olaylarını anlatmaya çalıştım yapamadı :/. az önce de çok sıradan bi şekilde iyi geceler diyip gitti dsfdsfsf.
  • bence çok iyi oldu. popüler olmaya çalışan bir sürü ergen dolu twitter. gelene geçene klavye delikanlılığı yapıp sövüyorlar. marjinal gruplarda buradan birleşiyorlar. doğru düzgün kullananlara birşey demiyorum ama bazıları haketti.

• An itibariyle girebiliyorum
  • he twitterdan ana avrat saymak demokrasinin bir olmazsa olmazı.nasıl küfredecekler dimi şimdi demokratik hakları elinden alındı adamların.
  • Telaşı had safhada beyefendinin. Ama engeleyemeyecek düşüşünü. Sizin devriniz de bitiyor işte. Tepedekiler, alttakiler, yalakalar, şakşakçılar, büyük-küçük haram yiyenler hepiniz hesap vereceksiniz. Yurtseverleri doldurduğunuz Silivri bu kez gerçekten suçlularla dolacak. Engelleyemeyeceksiniz.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.