Şimdi Ara

Twitter Kapatıldı / Ana Konu (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.258
Cevap
41
Favori
75.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Feather

Tam olarak kapatılma nedeni nedir? Gündemden 12 saat geri kaldım..

rtenin korkusu nedeniyle kapatıldı. emretti kendisi. kirli işleri ortaya çıkıp, yayıldığı için kapattırdı.

bu saatten sonra hala özgürlük, demokrasi falan diyen yandaş çıkmasın, siz dikta yönetimden hoşlanıyor olabilirsiniz ama başkalarına karışma hakkınız yok. zamanı geldiğinde bunların hesabını hepiniz vereceksiniz.
  • oha daha neolcak diordum bu da oldu ya la..Koskoca Türkiye Cumhuriyeti ne hale geldi..
  • Benim telefonun normal tarayıcıdan girince sonsuz bir yükleme oluşuyor ama uygulamadan girince no problem.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yakında giyimimizede karışılca kadınlar çarşaf erkekler cübbe sarık kanat olasıcalar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Donanımhaber kapatılırsa savaş çıkar ,yiyorsa donanımı kapatsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: sekoya81

Koca mısır medeniyeti islam la tanışmadan önce yani 3000 yıl önce sirius yıldızının ve diğer gezegenlerin yörüngesini hesaplıyor, piramidleri yıldızların yörüngesine göre inşaat ediyordu,mısırın şu anki durumu ortada,biz Türklerin sonuda bu siyasal islamla ne olacak bakalım.

• quote:

Orijinalden alıntı: bayram_abi

bu milleti twitter belasından kurtardığın için sonsuz teşekkürler sayın başbakanım.darısı facebook ve diğerlerinin başına.

+1
  • facebookta kapansın .milletin facebook illetinden kurtulalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: cin

zaten kullanmıyorum rahatım.

Kardeş bugün twitter kapatılır yarın youtube öteki gün konu dışı kapanmış

nereye kadar gidecek böyle? ben girmiyorum rahatım ne demek? bende girmiyorum ona bakarsan ne alakası var?

çocuk olmayın kimseye inat etmeyin kendi iradenize sahip çıkın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ornitolog

bu tip bağımlılık yapan sitelerin kapatılması bence doğru
    tabi siyasi sebeplerle-kişisel çıkarlardan dolayı değil,sosyolojik ve psikolojik sebeplerden.
    twitter şu sıralar küçük bir kesimde kapatılmış,bu kapatmanın sebebi bazı hesapların-linklerin mahkeme kararına rağmen siteden silinmemiş olması,yani geçici bir engelleme var,twitter o yasaklanmış linkleri-hesapları silince ulaşım açılacaktır.

azda olsa ne olduğu tam anlayan insanların olması güzel
  • Twitter ve face kullanmıyorum ama acayip sinirlendim bu nedir ya bu nasıl bir zihniyet ya sabır..
  • quote:

Orijinalden alıntı: sekoya81

Koca mısır medeniyeti islam la tanışmadan önce yani 3000 yıl önce sirius yıldızının ve diğer gezegenlerin yörüngesini hesaplıyor, piramidleri yıldızların yörüngesine göre inşaat ediyordu,mısırın şu anki durumu ortada,biz Türklerin sonuda bu siyasal islamla ne olacak bakalım.

İslam? 3000?

• hala akp diyen var mı cidden ben küfür etmek istiyorum kardeşim sanane hani günah işleme özgürlüğümüz vardı benim bu özgürlüğümü kısıtlayamazsınız

• affedersiniz ama bu bildiğin 3. dünya ülkesi hareketi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reid Rider

Fetullaha helal olsun. Adamı tepetaklat etti.

Ee adam koskoca abd ajani devleti en kolay yol ile din uzerinden siyaset yaparak sızdı

• Arkadaşlar geçenlerde bir arkadaş reklam yüzünden bir şey izlemişde (anlarsınız) bi ceza felan gelirmi ona ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E340E8628 -- 21 Mart 2014; 0:28:53 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: menesozun

İstedikleri kadar kapatsınlar girmek isteyen insan gene girecek

ilerde ip ban atarlarsa biraz zor
  • Marked One kullanıcısına yanıt
    Şaka mısınız la ?

• quote:

Orijinalden alıntı: vmaskesi

quote:

Orijinalden alıntı: WilhelmWinter

İyi oldu sokağa çıkmanızıda yasaklasınlar bu millet hak ediyor daha beter olur herşey inşallah.

sen hangi millettensin kardeş?

T.C Vatandaşıyım kardeş ne oldu kızdınmı bu olaya yoksa sevindinmi ?
    Neden beter olsun dedim biliyormusun bu millet çok şeyi hak ediyor din istismarcısı dinsizin hırsızın diktatörün biri bu milletle dalga geçiyor ve hala bu ülkenin başında duruyorsa bu millet hak ediyor tekrar diyorum ve daha beter olsun inşallah.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.