Şimdi Ara

Twitter Kapatıldı / Ana Konu (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.258
Cevap
41
Favori
75.297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar kesinlike sokağa çıkmayın. Bilerek kapattılar, botları da hastag yaptı sokağa çıkıyoruz diye. Milleti gaza getirip, vay efendim benim yaptığım kaldırımı yıktılar eveeeet bunu da yaptılar deyip nara atacak. Haklıyken haksız duruma düşürmeyin bizi.
  • Tam anlamiyla SACMALIK
    Ergenlikle ne alaka kardesim ben facebook veya diger sosyal aglari kullanmayi sevmiyorum, cevremde twitter kullaniyo bundan basbakana ne

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok eğleniyorum
  • Bende sadece ağa erişilemiyor diyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: echelon34

Bu yazılan tepki dolu yazılara bakınca inanın bana bu ülkeden umudumu kesmemem gerektiğini bir kez daha anlıyorum. İnanıyorum ki yaptıklarına karşı cevabı sandıkta alacaktır bu örümcek beyinliler......

Ben hiç inanmıyorum. Zaten ona oy verenlerin 50% si twitter nedir bilmiyor bile...
  • geçmiş olsun demek düşer bize, kaybetti artık seçimleri. Bence iyi oldu kapatması. Kendi oylarını kendi kaybetti.

Kendi fişini kendi çekti yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aydindril -- 21 Mart 2014; 0:43:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vindobona

akp ye oy vericem büyük ihtimalle. twitter'da kullanmıyorum (şirket adına bir hesap var ama facebook a bağlı ve pek aktif değil) öylesine bir tane kişisel hesabım var yani beni etkilemeyen bir engelleme,

ama bu tür yasaklar olmamalı!

konu kalabalık göremedim acaba kapanma nedeni nedir yani hükümet mi kapamış yoksa zamanında bir mahkeme başvurusu ve sonrasında olan saçma bir karar mi?

Hocam isledikleri bu kadar günaha neden ortak oluyorsunuz?Nasıl vicdanıniz rahat ediyor bunca yaptıklari pisliklere?Sırf yol yaptılar diye mi oyunuz Akp ye?

• Basit bir şekilde vpn kurabilirsiniz arkadaşlar.
    Not: Video bana ait değildir, youtube kanalı bana ait değildir.

• quote:

Orijinalden alıntı: vindobona

akp ye oy vericem büyük ihtimalle. twitter'da kullanmıyorum (şirket adına bir hesap var ama facebook a bağlı ve pek aktif değil) öylesine bir tane kişisel hesabım var yani beni etkilemeyen bir engelleme,

ama bu tür yasaklar olmamalı!

konu kalabalık göremedim acaba kapanma nedeni nedir yani hükümet mi kapamış yoksa zamanında bir mahkeme başvurusu ve sonrasında olan saçma bir karar mi?

Oy vererek bu tip yasaklara destek verdiğinin farkındasındır umarım.

• milletin gücü arkasında olduğu sürece bu ülkenin iyiliği için gerekirse internet bile kapatılır.herkes haddini bilecek.yok öyle twitterda insanların analarına bacılarına kutsallarına küfür etmek.twitter da kapatılır özgürlüğünüz de kısıtlanır.
  • Twitter kapanınca Mark

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A N K A R A -- 21 Mart 2014; 0:43:50 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Patron çıldırdı. Kapatıyoruz.
  • resmen provokasyon zemini hazırlıyorlar.
    şimdi de sümeyyenin trolleri bot hesaplarla sokağa çıkıyoruz hashtagi yazıyorlar.

aptal sanıyor bunlar herkesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

Kendi kuyularini kazdilar

Ben giriyorum ne ayak?
    Twitter'ı kapatan ISS'ler: Turkcell, Vodafone, Avea ve Uydunet. Erişime açık olan ISS'ler: Superonline, TTNET, D-Smart İnternet. birde böyle bir paylaşım yapıldı
  • quote:

Orijinalden alıntı: FXXK

quote:

Orijinalden alıntı: Reaktans

Seçime beş kala ne mantıksız hareketler yav bunlar az daha sabredemedin mi Sosyal medyaya erişim kısıtlaması bu devirde büyük bir saçmalık ayriyetten.

Aksine seçim öncesi ortalığın karışmaması için alınan bir önlem olduğunu düşünüyorum.

Hocam bu tür yasaklamalar çok kolay aşılabiliyor sizinde bildiğiniz gibi. Pek etkili bir önlem olacağını zannetmiyorum. Kullanıcıların çoğunluğu belirli şekillerde tekrardan erişim sağlayabilirler. O yüzden ilginç geldi bu hamle.

• Ben baska bi sey demiyorum boyle bi olayin yasanma sebebi kesinle dar gorusluluk ve cahilliktir
    Hala destekleyenler de var diyecek tek sey yazik, cidden yazik..

Kendi aciklarini paylastigimiz en unlu siteye engel koydu
    Daha bi sey denmez, ulkeyi ortadan ikiye kirdi resmen

• quote:

Orijinalden alıntı: TIRPAN

Galatasaraylılar için DUYURU | DNS ayarlarınızı 6.0.6.0 ve 6.0.6.0 olarak değiştirerek twittera giriş yapabilirsiniz..

Allah cezanı versin senin şu konuya bile futbol karıştırdın ya futbol topu kadar zeka yok.
  • Windowa Phone'daki resmi twitter uygulamasi calisiyor arkadaslar.

• quote:

Orijinalden alıntı: ımmortals35

quote:

Orijinalden alıntı: Marked One

ne o kızdın mı ergencik

@ımmortals35

Ergenliği çoktan atlattım. Siz tam bir koyun sürüsü olmuşunuz, köle gibi yaşıyorsunuz uyuyorsunuz resmen uyutuyorlar sizi ama gel de bunu anlat işte, yazık.

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.