Şimdi Ara

Twitter Kapatıldı / Ana Konu (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.258
Cevap
41
Favori
75.300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Aydindril

geçmiş olsun demek düşer bize, kaybetti artık seçimleri. Bence iyi oldu kapatması. Kendi oylarını kendi kaybetti.

Kendi fişini kendi çekti yani

Bu olay nedeniyle akp oylarında gözle görülür bir düşüş olmaz hatta düşüş bile olacağı şüpheli.
  • Titre Tayyip Titre
  • quote:

Orijinalden alıntı: bayram_abi

milletin gücü arkasında olduğu sürece bu ülkenin iyiliği için gerekirse internet bile kapatılır.herkes haddini bilecek.yok öyle twitterda insanların analarına bacılarına kutsallarına küfür etmek.twitter da kapatılır özgürlüğünüz de kısıtlanır.

adamsın +1
  • Arkadaşlar sıkıntı yok. VPN programı kullanarak tüm engelleri aşabilirsiniz. Yapmanız gereken sadece kaliteli bir vpn programı seçmek.

Şuradaki makalemde bu programlar hakkında detaylı bilgi bulabilirsiniz.

http://www.incele.co/en-iyi-7-ucretsiz-vpn-programi/

Kullanım konusunda da aşağıdaki video sizlere yardımcı olacaktır.

https://www.youtube.com/watch?v=t0JNLznHBHk

• DNS ile giriliyor deneyin :) 208 İle başlayan dns ile
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shadzzo

quote:

Orijinalden alıntı: -Hain-Dom-Dom-

quote:

Orijinalden alıntı: TIRPAN

Galatasaraylılar için DUYURU | DNS ayarlarınızı 6.0.6.0 ve 6.0.6.0 olarak değiştirerek twittera giriş yapabilirsiniz..

Sen onu 7.0.7.0 yap bakayım KOÇ, belki ''girer''

soyle bir konuya bile futbol karisiyorsa vay bu ulkenin haline...

.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Hain-Dom-Dom- -- 21 Mart 2014; 0:47:57 >
  • icraate gel

aynı günün akşamında adam şakkadanak yapıştırdı geçti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkerinanç

tüh ya küfür hakaret iftira çamur atma özgürlüğümüz de elimizden alındı bu nasıl demokrasi kardeşim böyle? tayyip istifa...

Acayip derece de kufurler iftiralar donuyordu hocam oyle boyle degil
  • bu zamanlarda bir devrim şart ortam hazır sadece birilerinin bunu yapması lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Açıklama varmış beyler

• quote:

Orijinalden alıntı: vindobona

akp ye oy vericem büyük ihtimalle. twitter'da kullanmıyorum (şirket adına bir hesap var ama facebook a bağlı ve pek aktif değil) öylesine bir tane kişisel hesabım var yani beni etkilemeyen bir engelleme,

ama bu tür yasaklar olmamalı!

konu kalabalık göremedim acaba kapanma nedeni nedir yani hükümet mi kapamış yoksa zamanında bir mahkeme başvurusu ve sonrasında olan saçma bir karar mi?

Hocam sabah twitterin kökünü kazıyacağız diye açıklama yaptı. Akşam mahkeme kararı çıktı. Adil bir karar olmadığı ortada zaten. Ülke çok korkutucu bir yere gidiyor.
  • daha bu sadece başlangıç bence. sırada facebook, youtube felanda olacaktır. inşallah kapatırda kendi sonunu hazırlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aydindril -- 21 Mart 2014; 0:48:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeartQuake

quote:

Orijinalden alıntı: vindobona

akp ye oy vericem büyük ihtimalle. twitter'da kullanmıyorum (şirket adına bir hesap var ama facebook a bağlı ve pek aktif değil) öylesine bir tane kişisel hesabım var yani beni etkilemeyen bir engelleme,

ama bu tür yasaklar olmamalı!

konu kalabalık göremedim acaba kapanma nedeni nedir yani hükümet mi kapamış yoksa zamanında bir mahkeme başvurusu ve sonrasında olan saçma bir karar mi?

Neden peki oy atacaksın?meraktan soruyorum.kendi bile bıraktı montaj demeyi.bu kadar yolsuzluğun ustune bi de diktatörlük.30 Mart'ta yine çıkıp %40-45 oy alacak.aklim almiyor gercekten.

Çünkü adam hizmet yapıyor diğerleri gibi, geçmiştekiler gibi sadece yemiyor. Twitter senin karnınımı doyuruyor?

• yazık vallahi ülke ne hale geldi. bunun sorumlusu da başımızdaki adamdır.
  • Faşist, diktator, katil, yalancı, ikiyüzlü, gaspcı, terorizer, nekrofiliyak, saykopat, provakotor, şizofren, sansürcü, antihümanist !!!
  • Gökçek'te twittera sponsorlu reklam vermiş ulan nasıl bir ülkede yaşıyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cihat_,

Ben lafa değil icraata bakarım

Alın size icraat

Baksana konuya ak bitler toplanmış knk

• Arkadaslar mobil uygulama ile giriyordum. Girebilmek icin n'apabilirim?

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.