Şimdi Ara

Twitter Kapatıldı / Ana Konu (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.258
Cevap
41
Favori
75.305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aslında seçimden önce yapılması iyi oldu kendilerine oıy kaybettiricek.. Yarın bile açılsa bir çok insan bunun ne kadar irrite edici bir şey odluğunu gördü ve AKP nin zihniyetini tanıdı. En çok da twitter'daki gençlerin tanımasını istiyorum AKP zihniyetini... önce onlar nefret etmeli ki devam etmesin bu kafa...
  • Dns varken yasaklamak neden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vladimir İlyiç Lénin

Arkadaşlar kesinlike sokağa çıkmayın. Bilerek kapattılar, botları da hastag yaptı sokağa çıkıyoruz diye. Milleti gaza getirip, vay efendim benim yaptığım kaldırımı yıktılar eveeeet bunu da yaptılar deyip nara atacak. Haklıyken haksız duruma düşürmeyin bizi.

+sonsuz

Oyuna gelmeyin. Küçük beyinleriyle yapabilecekleri anca bu.

• Millete yobaz, cahil, bidon kafalı, vs diye sallayamacak olanlar fitneciler nasıl da kuduruyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerimcem

buna koyu akpli olan arkadaşlarım bile bozuldu ve bazı nedenlerden bu seçimde bu yönetime oy verecektim ama şimdi acabamı diyorum yüzkarası bir olay

Vermeyin abi vermeyin.Bundan once akp mi vardi?Vicdan azabimi cekiyordunuz ilerde sadece uzulmemek,bir yakininizin hatta kendinizin pisi pisine olmesini istememek adina vermeyin.En buyuk provakatorlugu,boluculugu bu ulkenin tepesindeki adam yapiyor.Sayesinde insanlarin insanlara tahammulu kalmadi...

• Nereden ne kadar tweet atılmış anlık gösteren bir site vardı adres verebilir misiniz?
  • dns le giriyor modemden girerseniz! kök dns olarak..
  • quote:

Orijinalden alıntı: eurowision

quote:

Orijinalden alıntı: HeartQuake

quote:

Orijinalden alıntı: vindobona

akp ye oy vericem büyük ihtimalle. twitter'da kullanmıyorum (şirket adına bir hesap var ama facebook a bağlı ve pek aktif değil) öylesine bir tane kişisel hesabım var yani beni etkilemeyen bir engelleme,

ama bu tür yasaklar olmamalı!

konu kalabalık göremedim acaba kapanma nedeni nedir yani hükümet mi kapamış yoksa zamanında bir mahkeme başvurusu ve sonrasında olan saçma bir karar mi?

Neden peki oy atacaksın?meraktan soruyorum.kendi bile bıraktı montaj demeyi.bu kadar yolsuzluğun ustune bi de diktatörlük.30 Mart'ta yine çıkıp %40-45 oy alacak.aklim almiyor gercekten.

Çünkü adam hizmet yapıyor diğerleri gibi, geçmiştekiler gibi sadece yemiyor. Twitter senin karnınımı doyuruyor?

Ne hizmeti?3 kilo makarna seçmenine sormadım ben soruyu.

• AMAÇ seçimden önce halkı ikiye bölüp oylarını yükseltmek sokaklara çıkmayın ! oyları yerlerde sürünüyo öyle kalsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darkchild

Aslında seçimden önce yapılması iyi oldu kendilerine oıy kaybettiricek.. Yarın bile açılsa bir çok insan bunun ne kadar irrite edici bir şey odluğunu gördü ve AKP nin zihniyetini tanıdı. En çok da twitter'daki gençlerin tanımasını istiyorum AKP zihniyetini... önce onlar nefret etmeli ki devam etmesin bu kafa...

+1

• Facebook a da giremiyorum sizde de öyle mi

• Şu an TunnelBear Gezi'den sonra ikinci kere Türkiye'li kullanıcılara sınırsız üyeliği bedava yaptı.
  • mobilden rahatlıkla giriyorum

not: telefonum c3-00 ve tarayıcı opera

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu sefer akp ye oy vermeyeceğim, haketmiyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: eurowision

quote:

Orijinalden alıntı: HeartQuake

quote:

akp ye oy vericem büyük ihtimalle. twitter'da kullanmıyorum (şirket adına bir hesap var ama facebook a bağlı ve pek aktif değil) öylesine bir tane kişisel hesabım var yani beni etkilemeyen bir engelleme,

konu kalabalık göremedim acaba kapanma nedeni nedir yani hükümet mi kapamış yoksa zamanında bir mahkeme başvurusu ve sonrasında olan saçma bir karar mi?

Neden peki oy atacaksın?meraktan soruyorum.kendi bile bıraktı montaj demeyi.bu kadar yolsuzluğun ustune bi de diktatörlük.30 Mart'ta yine çıkıp %40-45 oy alacak.aklim almiyor gercekten.

Çünkü adam hizmet yapıyor diğerleri gibi, geçmiştekiler gibi sadece yemiyor. Twitter senin karnınımı doyuruyor?

hizmet yapiyor diye bir arguman olabilir ki yahu. insaat sektoru disinda hangi sektoru adam etmis bu hukumet. onu da yandaslarina peskes cekerek 1 yerine 3 liraya yaptirtiyor.

• Adam dururun dedi durmadınız susun dedi susmadınız ee olacağı buydu "oğlum bak git" olayı yaşında en sonunda adam twitterı kapattı.

Twitter zaten siyase yerine döndü anasını satayım seviye kalmadı ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rem0te

quote:

Orijinalden alıntı: ilkerinanç

tüh ya küfür hakaret iftira çamur atma özgürlüğümüz de elimizden alındı bu nasıl demokrasi kardeşim böyle? tayyip istifa...

Acayip derece de kufurler iftiralar donuyordu hocam oyle boyle degil

öyle böyle olsaydı zaten kapatılmazdı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: jahnny

quote:

Oy vererek bu tip yasaklara destek verdiğinin farkındasındır umarım.

Belediye önemli, asla istanbulun CHP ye geçmesini istemem çünkü CHP zamanını biliyorum.
    ilçe belediyesi için chp li adaya oy verebilirim emin değilim
    genel seçimlerde kalırsa Tayyipe oy yok ama genel başkanı değişirse oy AKP'ye.

Şu bir gerçek en azından benim gibi olan bir çok insan için en azından yaşı 30 üzeri olanlar için ve muhafazakâr olanlar için

MHP boş bir parrii
    CHP imajı hala tehlikeli, soyguncu, rüşvetçi (belediyelerde hala öyle ben bile bir saat hediyesi ile ruhsat aldım, mecburdum ), muhafazakâr düşmanı

yani adam gibi alternatif yok maalesef.

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.