Şimdi Ara

Twitter Kapatıldı / Ana Konu (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.258
Cevap
41
Favori
75.309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 40 alimi 1 delille yendim
    1 cahili 40 delille yenemedim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: We are Oscar Mike

Twitter Kapatıldı / Ana Konu

quote:

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Facebook ve Youtube erişiminin kapatılıp kapatılmayacağı yönündeki soruya, "Böyle platformların kapatılması sözkonusu olmaz" dedi.
    http://www.internethaber.com/youtube-ve-facebook-kapatilacak-mi-gul-konustu-648048h.htm

noter ne yapacak şimdi.ben twitter demedim ki facebook youtube kapatılmaz dedim diyebilir.

• İnsanlarda sanırım zeka problemi var. Başbakan kim? Unvanı ona veren halk zaten. Kısaca halk için çalışan bir memur daha fazlası değil. Sen adama diyeceksin ki bizim için git memurluk yap, o gelip hırsızlık, yolsuzluk, kabadayalik yapacak. Kusura bakmayın da biz hala şu adama oy vermeyin demek yerine gidip kelle istememiz lazımmış. Sizi adam yerine koyup oylarınıza değer vermemiz hata, koyunlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • haber 7nin bugün yaptığı kolpa maske haberi + twitterın kapatılması....

montaj diyemeyecekleri feci bi tape geliyo beyler hazırlıklı olun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkerinanç

quote:

Orijinalden alıntı: OrQuN

quote:

Orijinalden alıntı: ilkerinanç

tüh ya küfür hakaret iftira çamur atma özgürlüğümüz de elimizden alındı bu nasıl demokrasi kardeşim böyle? tayyip istifa...

Biraderim gerçekten troll isen, iki tarafı biribirine düşürmek amacli bu tarz haraketler yapiyorsan söyle bilelim ona göre davranalim. Yoksa son zamanlarda yazdıklarınla cidden komik duruma dusuyorsun.

Düzenleme: İmla

iki taraf kim?twitter kapatılması değil mi konu sen kimin tarafısın?bak taraflaştırıyorsunuz ötekileştiriyorsunuz sonra kendiniz inanıp başkası bunu yapıyor sanıyorsunuz.

Bizde isterdik birlik olmak beraber olmak, aynı safda durabilmek. Fakat bizleri (en dogal demokratik hakkını kullanıp eylem yapanlari yakıp yikanlar haric) alkol kullananları, namaz kilmayan kendi capinda müslüman olanları, doğayı savunanları, ağaçları koruyanlari kendinize düşman bildiniz. Dinsiz kafir capulcu olarak nitelendirdiniz siz bunlari yaparken bizdende size zeytin dalı uzatmamiz beklenemez. Bu ülkede bir tarafta iktidar partisi ve onun yalakalari var bir tarafda ise muhalefet kanadı ve onun arkasından gidenler körü körüne partiye baglanmayan bir yanlisini gördüğünde başkanını al aşağı eden muhalefet kesimi vari

• halen bu adamı savunan , halen bu adama oy vericem diyenler var. anlamıyorum arkadaş ANLAYAMIYORUM.nasıl bi beyin yapınız var gerçekten anlayamıyorum kör müsünüz sağır mısınız nesiniz allah aşkına ? daha ne yapsın adam kendinden nefret ettirmek için ? ona oy verenlere de hakaret etmek istemiyorum sonuçta kendi seçimi. ama adam göz göre göre insanları birbirine düşürüyor , gruplara bölüyor ve çatışma yaratıyor farkında değil misiniz ?
  • savaşlar başlasın ulan
  • bu adam bu cesareti nerden buluyor bu yetkiyi kim veriyor arkadaş seçimlerde oy kaybetmezse 2. gezi parkı şart oldu.Cahil kesim yüzünden hakkımızı savunamaz olduk.Kendi yanında olmayanları susturuyor bunu göre göre oy veriyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: THEKNIGHT

quote:

Orijinalden alıntı: gbzlim

quote:

Orijinalden alıntı: THEKNIGHT

quote:

Orijinalden alıntı: gbzlim

Rahat 15 kisiyi sikayet ettim. Adam ifade ozgurlugumuzu kistladin diye kufur ediyo boyle bi kafa yapisi olabilir mi . Kufur etmeyi ifade ozgurlugu sananlara az bile. Konuya gelecek olursak 1-2gun oicinde geri acilir muhtemelen burada suc devletin degil ki twittirin devletin kanunlarina uymuyisa karsi cikiyosa cezai islem uygulanmasi kadqr dogal ne olabilir ?

tapeler gerçek ve gerçeklerin yayınlanması medyanın görevidir ve twitterın bu konuda hiç bir suçu yoktur. tabiki tanımaycaklar türk mahkemelerini. esas sorun senin gibi halen koyun olup hırsızlıklarını örtmek adına yaptıklarını anlayamamanda..

Hakaret etmeden iki kelime yazamayan insanlarla tartismaya hic njyetim yok 15 gun sonra akillanirsan tartisiriz Şikâyetiniz başarıyla iletildi

Bu mesajın devamındaki url'yi kullanarak şikayetinizin durumunu kontrol edebilirsiniz.

Ayrıca her zaman yukardaki şikayet kısmından son durumu görebilirsiniz.
    ticket.asp?rid=1226080

Pencereyi kapa ?

koyunlara hakaret ettim haklısın !! Ayrıca ben de seni ediyorum şimdi.

anlamıyorum koyunlardan ne istiyorsunuz?
    koyun dediğinin tamam bir sürü psikolojisi var ama özünde iyi niyetli, insanlığa faydası dokunan birşey.

• quote:

Orijinalden alıntı: bayram_abi

quote:

Orijinalden alıntı: lithiium

Çok saçma seçimden önce oy kaybedeceklerini bile bile niye kapattılar??? Ses kayıtlarına falan ak partililer inanmıyordu zaten. Seçimden sonra kapatsa anlarım da niye şimdi? Abi neler dönüyor ya

siz bu mal sitelerin kapanması yüzünden ak partiye oy verenlerin artık vermeyeceğini mi sanıyorsunuz yoksa.

Ben de ak partiye oy vermeyi düşünüyorum ilk kez oy kullancam. Ama bu haklarımızı kısıtlamaya giriyor ya kafam çok karışık offf. :(

• quote:

Orijinalden alıntı: omer25

Hala savunanlar var sizler soyulmayi hak ediyorsunuz

Sonuna kadar haklısınız.hala neyi savunuyorlar anlamış değilim.1 olumlu örneği yok.bütün tarihi eserler yapıtlar köprüler satıldı.yeşillikler satılıp TOKİ evleri yapıldı o paralarda ne olduğu malum..devletin hazinesi ne hale geldi o dolarlar ne oldu haberleri bile yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: volkie

quote:

Orijinalden alıntı: bayram_abi

quote:

Orijinalden alıntı: purpleandbeyond

Tayyip hepimizin cebinden yaklasik 3 bin tl caldi haberin var mi ?

adam iktidara gelmeden önce milletin sefaletten nefesi kokuyordu.nerden nereye geldik.ne 3 bin lirasından bahsediyorsun.

Olm bu nasıl bir model la
    Çok şükür bugünkü halimize

bunlar deneme sürümü, tutmadığı için gelecek nesilde olmayacaklarmış

• melih gökçek açmış dnsyi giriyor

https://twitter.com/06melihgokcek
  • Twitter'ın kapatıldığını, Twitter'dan yazarak kapatıldıktan 1 saat sonra Dünya TT listesinin 1. sırasına yükselttik. Bu da böyle tarihe geçsin!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ken Block43

son tweetleri alalım beyler kapatıyoruz

parody hesap ama güldürdü

Twitter Kapatıldı / Ana Konu

• Şuna oy vermeyin artık

• Çoğu masa başı troll sakin olun boş yere hakaret edip ceza almayın

Öte yandan sokağa da çıkmayın kötü niyetlilerin istediği bu

Bu yasağı savunana diyecek laf yok

• quote:

Orijinalden alıntı: maydo67

Milletin karısına ölmüş anasına babasına küfür et.Doğru yalan ne varsa ağzına geleni söyle sonra sekmeyi kapat .Tabi ya..Twitter ofisini açacak öyle açılacak öyle elindeki klavyeyle hababam desteksiz atmayacaksın artık. Bu arada zamanında Atatürk'e hakaret edildiği içinde youtube kapatılmıştı oda bunun gibi haklı sebeplerle.O zaman nerdeydiniz yav oda bu hükümet zamanında olmuş idi

Youtube 2007 ve 2008 yıllarında kapatıldı. O zaman sosyal medya bu kadar güçlü değildi. Facebook'ta bile (ki Twitter 2006'da kuruldu, 2007'da adamakıllı Türk üye olacağını bile sanmıyorum) çok fazla insan yoktu o yıllarda. Ayrıca şu anki 18-24 yaş aralığı o zaman 11-17 yaş arasındaydı. Ne kadar tepki verilebilirdi?

• quote:

Orijinalden alıntı: auToeXec_

quote:

Orijinalden alıntı: ugR1987

İyi olmus kapanmasi , klavye delikanlilarinin zoruna gitmistir, yok oyle klavye basindan milletinin anasina bacisina sovmek , mustehaktir..

Kafan güzelmiş kardeş güle güle kullan.

Hee heee

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.