Şimdi Ara

Twitter Kapatıldı / Ana Konu (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.258
Cevap
41
Favori
75.309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Önceden atroce falan vardı iyi savunurdu şimdiki aktroller onu da yapamıyor.
  • Pastafaryanist P kullanıcısına yanıt
    ben senin gibisini gördüm ama çok var etrafta.senin gibisi dedim bak embesil demedim sana.bizde küfür hakaret yok.sizin dilinizden düşmüyor.işte küfürsüz hakaretsiz 2 kelimeyi yanyana getiremeyeceğinizden klavye başından başbakana bile saydırabilmek için özgürlük dediğiniz şeyi kısıtlayınca kızıyorsunuz.
  • Melih Gokcek ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kadar ileri gidebileceklerini düşünememiştim...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkerinanç

quote:

Orijinalden alıntı: HasteliKaplumbağa

quote:

Orijinalden alıntı: Rem0te

quote:

tüh ya küfür hakaret iftira çamur atma özgürlüğümüz de elimizden alındı bu nasıl demokrasi kardeşim böyle? tayyip istifa...

Acayip derece de kufurler iftiralar donuyordu hocam oyle boyle degil

Ben böyle bir kafa görmedim.Ulan küfürü hepten yasaklayın o zaman? telefonda konuşurken küfür edenler var yasaklansın, yolda yürürken küfür eden var yürümek yasaklansın, araba sürerken küfür edenler var araba sürmek yasaklansın, maç izlerken küfür eden var futbol yasaklansın.

siz nasıl yaşıyorsunuz maydonoz kadar beyinle anlamıyorum.gerçi şaşırmamak lazım sizin partinizin ''günah işleme özgürlüğü'' elinden alınan başbakanı var

küfür özgürlüğü gelsin dimi ama ya.olm seviyorum lan sizi hep kafanız güzel geziyorsunuz ya...
    maydonoz kadar beyin hiç olmamasından iyidir.keşke feykinle gelip yazmasaydın delikanlı gibi gerçek hesabından yazsaydın...üçkağıttan dolandırıcılıktan şikayet edenler bunlar bir de...

biz hep kafamız güzel geziyoruz da hiç senin kafana ulaşamadık.
    nasıl her yanlışı bir şekilde savunabiliyorsun gerçekten ilginç.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: HasteliKaplumbağa

quote:

Orijinalden alıntı: Rem0te

quote:

tüh ya küfür hakaret iftira çamur atma özgürlüğümüz de elimizden alındı bu nasıl demokrasi kardeşim böyle? tayyip istifa...

Acayip derece de kufurler iftiralar donuyordu hocam oyle boyle degil

Ben böyle bir kafa görmedim.Ulan küfürü hepten yasaklayın o zaman? telefonda konuşurken küfür edenler var yasaklansın, yolda yürürken küfür eden var yürümek yasaklansın, araba sürerken küfür edenler var araba sürmek yasaklansın, maç izlerken küfür eden var futbol yasaklansın.

siz nasıl yaşıyorsunuz maydonoz kadar beyinle anlamıyorum.gerçi şaşırmamak lazım sizin partinizin ''günah işleme özgürlüğü'' elinden alınan başbakanı var

küfür özgürlüğü gelsin dimi ama ya.olm seviyorum lan sizi hep kafanız güzel geziyorsunuz ya...
    maydonoz kadar beyin hiç olmamasından iyidir.keşke feykinle gelip yazmasaydın delikanlı gibi gerçek hesabından yazsaydın...üçkağıttan dolandırıcılıktan şikayet edenler bunlar bir de...

yine yazdığıma cevap yok bot gibi aynı şeyleri yazmış, tam bir akpli örneği.
    twitterı kapattı ama küfür özgürlüğümüz devam ediyor sen merak etme.mesela şu anda senin kulaklar çınlıyordur

• iphone için dns nasıl değiştirilir bilmeyen baksın

http://nasilyapalim.com/iphone-ve-ipad-dns-adresi-nasil-degistirilir.html

• quote:

Orijinalden alıntı: lithiium

Çok saçma seçimden önce oy kaybedeceklerini bile bile niye kapattılar??? Ses kayıtlarına falan ak partililer inanmıyordu zaten. Seçimden sonra kapatsa anlarım da niye şimdi? Abi neler dönüyor ya

siz bu mal sitelerin kapanması yüzünden ak partiye oy verenlerin artık vermeyeceğini mi sanıyorsunuz yoksa.
  • Ne yusufladın be tayyip ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: THEKNIGHT

quote:

Orijinalden alıntı: gbzlim

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gbzlim

Rahat 15 kisiyi sikayet ettim. Adam ifade ozgurlugumuzu kistladin diye kufur ediyo boyle bi kafa yapisi olabilir mi . Kufur etmeyi ifade ozgurlugu sananlara az bile. Konuya gelecek olursak 1-2gun oicinde geri acilir muhtemelen burada suc devletin degil ki twittirin devletin kanunlarina uymuyisa karsi cikiyosa cezai islem uygulanmasi kadqr dogal ne olabilir ?

tapeler gerçek ve gerçeklerin yayınlanması medyanın görevidir ve twitterın bu konuda hiç bir suçu yoktur. tabiki tanımaycaklar türk mahkemelerini. esas sorun senin gibi halen koyun olup hırsızlıklarını örtmek adına yaptıklarını anlayamamanda..

Hakaret etmeden iki kelime yazamayan insanlarla tartismaya hic njyetim yok 15 gun sonra akillanirsan tartisiriz Şikâyetiniz başarıyla iletildi

Bu mesajın devamındaki url'yi kullanarak şikayetinizin durumunu kontrol edebilirsiniz.

Ayrıca her zaman yukardaki şikayet kısmından son durumu görebilirsiniz.
    ticket.asp?rid=1226080

Pencereyi kapa ?

koyunlara hakaret ettim haklısın !! Ayrıca ben de seni ediyorum şimdi.

Bu kafayla devam et!

• Bence suç fuatavni nin baktılar adamı bulamıyorlar sorunu kökten hallettiler

• quote:

Orijinalden alıntı: We are Oscar Mike

E madem öyle ağırlığını koyda şu işe bir el at sayın Gül

• quote:

Orijinalden alıntı: bayram_abi

quote:

Orijinalden alıntı: purpleandbeyond

Tayyip hepimizin cebinden yaklasik 3 bin tl caldi haberin var mi ?

adam iktidara gelmeden önce milletin sefaletten nefesi kokuyordu.nerden nereye geldik.ne 3 bin lirasından bahsediyorsun.

Olm bu nasıl bir model la
    Çok şükür bugünkü halimize

• quote:

Orijinalden alıntı: bayram_abi

quote:

Çok saçma seçimden önce oy kaybedeceklerini bile bile niye kapattılar??? Ses kayıtlarına falan ak partililer inanmıyordu zaten. Seçimden sonra kapatsa anlarım da niye şimdi? Abi neler dönüyor ya

siz bu mal sitelerin kapanması yüzünden ak partiye oy verenlerin artık vermeyeceğini mi sanıyorsunuz yoksa.

Aklı olan (!) Vermez zaten

• quote:

Eylem olsun istiyorlar...

Mağdur olmak istiyorlar..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: eurowision

quote:

Orijinalden alıntı: HeartQuake

quote:

Orijinalden alıntı: eurowision

quote:

Orijinalden alıntı: HeartQuake

quote:

Orijinalden alıntı: vindobona

akp ye oy vericem büyük ihtimalle. twitter'da kullanmıyorum (şirket adına bir hesap var ama facebook a bağlı ve pek aktif değil) öylesine bir tane kişisel hesabım var yani beni etkilemeyen bir engelleme,

ama bu tür yasaklar olmamalı!

konu kalabalık göremedim acaba kapanma nedeni nedir yani hükümet mi kapamış yoksa zamanında bir mahkeme başvurusu ve sonrasında olan saçma bir karar mi?

Neden peki oy atacaksın?meraktan soruyorum.kendi bile bıraktı montaj demeyi.bu kadar yolsuzluğun ustune bi de diktatörlük.30 Mart'ta yine çıkıp %40-45 oy alacak.aklim almiyor gercekten.

Çünkü adam hizmet yapıyor diğerleri gibi, geçmiştekiler gibi sadece yemiyor. Twitter senin karnınımı doyuruyor?

Ne hizmeti?3 kilo makarna seçmenine sormadım ben soruyu.

Makarnayı hor mu görüyorsun? Makarna değil çeyrek ekmek bulamayan açlıktan ölen insanlar var bu dünyada. Ayrıca yardımlardan makarna aldığımız felanda yok. Sizin gibilere iyilik yaranmaz zaten fakirlere ihtiyaç sahiplerine gıda yardımı yapmayıda hor görüyorsunuz gerçekten yazık, sizlere karneyle ekmek dağıtmalı ondan sonra aklınız başınıza gelir.

tutsak yaşamaktansa , aç ama özgür ölürüm daha iyi .. sen daha insan olamamışsın onu öğren. insanın doğasında tutsaklık yoktur. akp iş miş yapmıyor. şu an dolar karşısında ne kadar ezik bir maaşın var onu düşün sen.. akp ülkeyi bitirdi. hırsız , dinsiz bir parti ..

yazık gerçekten bu kadar kör cahil olduğuna üzüldüm. Akp'den önce herkes milyarderdi zaten. Açta Türkiye tarihini araştır sen ilk önce. Tutsak yaşamaktansa aç ama özgür olurmuşmuş. 3 gün bişey yeme içme görürsün özgürlüğü. Sanki koluna prangalar zincirler vurdular.

• quote:

Orijinalden alıntı: eyoruk

Melih Gokcek ?

En çok ona üzüldüm ben
  • Yahu bunu bile nasıl savunuyorsunuz arkadaş? Nasıl bi fanatizm lan sizdeki? İnternet dediğin yer özgür olmalıdır. Bu ne yahu?! Millet ileriye gider biz geriye. Çok yaşa padişahımız! hülohoolo
  • Bu kadar eğlenceli olacağını hiç tahmin etmemiştim :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: isviçreli bilim adamı

Kandırdılar milleti...

Mağduruz diye geldiler hırsızlık yaptılar hakkımızı yediler...

Bir daha zor oy alırlar.

İsviçreli bilim adami olmuşsun daha zor oy alırlar diyorsun.

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.